Utama / Lebam

Kaedah penyembuhan Bazylkhan Dyusupova "Atas nama hidup"

Selamat pagi, pembaca yang sayang! Berikut adalah maklumat yang boleh membawa perubahan radikal ke dalam hidup anda. Perkataan "boleh" membayangkan kewujudan peluang seperti itu, tetapi ia perlu untuk bersetuju bahawa dalam banyak kes seseorang sendiri menentukan Destiny nya. Kami sentiasa membuat pilihan, dan terdapat banyak dalam hidup kita, yang lebih baik tidak dilakukan, dan juga sebaliknya - beberapa perkara boleh dan harus dilakukan.

Bazylkhan Dyusupov

Kaedah penyembuhan Bazylkhan Dyusupova "Atas nama Kehidupan"

Penulisan dan penerbitan bahan-bahan ini mendorong kajian maklumat yang terletak pada cakera DVD tunggal. Faktanya ialah kaedah penyembuhan yang dipersoalkan dalam banyak cara bergema dengan bahan-bahan projek Internet kami, dan khususnya dengan rubrik "Menguruskan Reality" (baca artikel "Penyembuhan Sendiri oleh Kuasa Minda"). Kami telah menulis banyak tentang bagaimana fikiran dan kata-kata menjejaskan kesihatan dan keseluruhan kehidupan kita secara keseluruhan.

Idea yang sama menerusi sistem penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan" Bazylkhan Dyusupov. Cakera itu mengandungi video, bahan audio, serta teks. Bazylkhan bercakap dan menulis tentang kerja kesedaran dan bawah sedar, hubungan antara rohani (tenaga) dan badan-badan fizikal, peranan otak. Ini dinyatakan dalam penerbitan realiti pengurusan kami.

Pengarang kaedah yang diterapkan "Dalam Nama Kehidupan" sebenarnya menjamin penyembuhan dari semua penyakit dengan beberapa pengecualian. Oleh kerana kami menerima banyak surat daripada pembaca, kami dapat menyerlahkan sebab mengapa ramai orang tidak mendapat penyembuhan.

Mengapa orang tidak sembuh?

Masalahnya tidak walaupun dalam ketiadaan Iman, tetapi dalam hal-hal yang lebih remeh. Bazylkhan Dyusupov mendakwa bahawa sesi penyembuhan, yang dia sendiri dibangunkan dan direkodkan pada DVD, dijamin untuk membantu, tanpa mengira Iman dan keinginan orang itu. Sebab kurangnya hasil positif dalam penyembuhan sesetengah orang adalah bahawa mereka tidak melakukan apa-apa, terus mencari "alat sihir."

Malangnya, kita harus menyatakan fakta berikut: "Jika anda sakit serius, tetapi tergolong dalam kategori individu yang disebutkan, kemungkinan besar anda akan ditakdirkan!". Ramai pesakit, setelah mendengar diagnosis "dahsyat" doktor, menyerah, praktis tidak melakukan apa-apa untuk menyelamatkan diri. Sekarang kembali ke permulaan penerbitan dan baca lagi kata-kata Bazylkhan Dyusupov tentang kemungkinan-kemungkinan yang tidak terhad pada tubuh manusia.

By the way, saat yang menarik! Jawab diri anda kepada soalan: "Adakah anda patuh sekarang, apabila penulis mencadangkan pembacaan semula artikel itu lagi atau tidak?" Ini penting! Sekiranya anda tidak berbuat demikian, maka kemungkinan ada pemberontakan di dalam diri anda, yang mungkin menjadi punca penderitaan.

Bagi Bazylkhan Dyusupova, ini adalah penyembuh yang terkenal diiktiraf oleh kedua-dua rakyat dan perubatan tradisional. Beliau adalah pengarah cawangan Persatuan Awam "Persatuan Republikan Penyembuh Rakyat Profesional" di bandar Ust-Kamenogorsk, ahli akademik, penyembuh orang-orang rohani kehormat Kazakhstan, yang menerima banyak anugerah.

Di Web, anda boleh mencari maklumat yang relevan dan berkenalan dengannya, tetapi tidak ada keraguan bahawa beratus-ratus atau bahkan beribu-ribu orang disembuhkan dari berbagai penyakit kerana sistem "For the Life". Terdapat kata-kata: "Cengkeraman manusia yang lemas di jerami." Malangnya, ia sering diperlukan untuk memastikan bahawa orang sakit hanya melakukan apa-apa untuk menyelamatkan diri.

Apabila masalah datang, manusia ingat Tuhan. Tetapi adakah anda tahu apa yang ditulis dalam Kitab Suci untuk menyokong kata-kata pengarang artikel ini?

Ketaatan, fahami? Anda mencari maklumat yang boleh membantu, tetapi apabila anda mendapatinya, anda tidak menggunakannya dalam amalan. Satu contoh mudah: Anda membaca artikel kami "Baking soda sembuh penyakit" dan bertanya soalan dalam komen dan dalam surat anda. Kami menasihati anda untuk membaca artikel dan komen lain mengenai topik ini, kerana mereka sudah mengandungi jawapan kepada soalan, tetapi ramai yang tidak.

Anda menghabiskan banyak ubat dan ubat-ubatan, tetapi anda menyesali wang yang anda beli buku yang akan memberi inspirasi kepada anda dan membantu anda dalam penyembuhan. Sebagai contoh, buku oleh Louise Hay: "Hiruplah hidup anda, Lakukanlah tubuh dan Kuasa di dalam diri kita" kita menganggap bukan sahaja berguna, tetapi wajib di perpustakaan seseorang yang mencari penyembuhan.

Siapa yang meminta menerima, membuka kepada mengetuk, dan hanya pencari yang mendapati! Buku-buku Louise Hay (khususnya di atas) menggambarkan bagaimana dia sendiri sangat sakit kanser, serta bagaimana dan mengapa dia sembuh.

Tayangan saya mengenai DVD Bazylkhan Dyusupov "Dengan nama Kehidupan"

Bagi saya secara peribadi (untuk berkenalan dengan penulis), saya tahu mengenai penyakit yang tidak dapat diubati secara langsung. Nasib baik, saya telah hidup dalam kesihatan yang baik selama bertahun-tahun, tetapi ini tidak selalu berlaku. Sekarang saya lebih suka gaya hidup sihat, saya terlibat dalam gimnastik fizikal dan tenaga, dan jika saya melihat sesuatu yang menarik mengenai subjek "Kesihatan dan Penyembuhan", saya tidak akan lulus.

Banyak perkara yang diterbitkan di laman web ini, saya memeriksa secara peribadi. Ini juga terpakai kepada artikel seperti "Penyembuhan soda penyembuhan penyakit", dan kini untuk sistem Bazylkhan Dyusupov "Dalam Nama Kehidupan". Matlamat kami adalah untuk membantu ramai orang untuk menyembuhkan bukan sahaja Jiwa dan badan, tetapi juga kehidupan itu sendiri.

Sudah pada mulanya, penyembuh Bazylkhan mengatakan bahawa sistem penyembuhannya tidak mempunyai analog dunia. Dalam proses itu, beliau menerangkan intipati metodologi "Dalam Nama Kehidupan", yang kami bercakap tentang sedikit pada mulanya. Kemudian terdapat bahan-bahan video yang mengandungi banyak kesaksian orang sembuh dari negara-negara berhampiran dan jauh di luar negeri. Berikut ini adalah serpihan pelajaran yang dijalankan Bazylkhan Dyusupov di Pusatnya dan, akhirnya, sesi penyembuhan.

Saya mendengar segala-galanya dan saya harus mengakui bahawa saya mempunyai keyakinan dalam kaedah "Dalam Nama Kehidupan". Ia menyuarakan keyakinan dan pemahaman saya tentang struktur alam Semesta. Apa yang boleh dikatakan tentang keburukan DVD? Pada pendapat saya, kesaksian orang yang sembuh diberikan terlalu banyak masa, walaupun bagi sesetengahnya mungkin penting.

Sememangnya, cakera itu dibayar, walaupun harga bagi kursus tahap ini agak dapat diterima. Di samping itu, penyembuh menjamin bayaran balik kepada pelanggan yang tidak akan sembuh dalam masa yang tertentu. Saya sendiri, pada masa menulis artikel ini, mendengar sesi utama dua kali, tetapi saya memerlukan tujuh. Dalam keadilan, saya harus perhatikan beberapa kesan positif pada tubuh anda.

Mengosongkan butiran yang boleh ditambah dalam komen, saya akan mengatakan bahawa sudah selepas sesi pertama saya merasakan lonjakan tenaga yang kuat di seluruh badan, peningkatan nada keseluruhan badan. Suasana yang bagus untuk saya, menjadi kebiasaannya hebat, dan semasa sesi uji bakat kedua "Dalam Nama Kehidupan", saya dengan jelas merasakan aliran tenaga yang hangat melalui ruang tulang belakang, yang merebak ke seluruh badan. Juga, kedua-dua kali saya jatuh ke dalam keadaan mengantuk, dan pada akhirnya saya berasa berehat dengan baik. Seluruh proses disertai keyakinan dalaman terhadap keberkesanan metodologi "Dalam Nama Kehidupan". Hari ini saya akan mendengar ketiga kalinya, dan saya akan menerangkan kesan dan tambahan dalam komen. Saya berharap anda semua kesihatan yang baik!

  Lebih banyak artikel
  • Kebijaksanaan manusia, cinta dan kebenaran penyembuhan
  • Titik akupunktur - penyingkiran cepat keletihan
  • Bagaimana dengan cepat melegakan keletihan?
  • Faedah luar biasa menunggang
  • Bagaimana untuk menghapuskan sakit kepala

23 komen

Sergey - 22/09/2013 19:02

Rakan-rakan, saya memutuskan untuk menulis ulasan untuk penerbitan ini terlebih dahulu. Hakikatnya saya sendiri sihat, dan saya belajar tentang sistem penyembuhan Bazylkhan Dyusupov "Atas nama Hidup" baru-baru ini. Nampaknya saya tidak memerlukannya? Perkara itu adalah bahawa saya sendiri melihat kehidupan dengan mata yang berbeza. Nampaknya beberapa orang memerlukan penyembuhan, dan saya menerima banyak e-mel.

Mereka juga menulis dari mana penyembuh Bazylkhan hidup. Sebelum menulis ulasan ini, saya secara peribadi mendengar cakera untuk sistem penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan". Sila ambil perhatian bahawa tidak ada perdagangan dalam hal ini. Kami tidak menjual cakera, tidak mengedarkannya. Walau bagaimanapun, di laman web ini, maklumat tersebut agak sesuai.

Perlu diberi perhatian ialah hakikat bahawa Bazylkhan Dyusupov menjamin bayaran balik kepada pembeli yang tidak akan sembuh dalam waktu tertentu. Secara peribadi, selepas mendengar cakera, saya merasa lonjakan tenaga yang jelas, yang juga penting.
Juga saya tidak boleh mengatakan apa-apa tentang pengecualian daripada merokok dan alkoholisme. Dalam sistem, aspek ini ada, tetapi saya hanya berusaha keras untuk menjalani gaya hidup yang sihat.

Jadi saya menasihati pembaca? Adakah anda benar-benar peduli dengan penyembuhan dengan baking soda? Dalam hal ini, mungkin masalah anda. Kami menjangkakan bahawa setiap artikel projek kami akan dibaca dan ulasan akan dibiarkan.

Kaiyrbolat - 13/10/2013 5:23 pm

Saya tinggal di Taldykorgan, Kazakhstan. Saya ingin membeli cakera sistem penyembuhan Bazylkhan Dyusupov dan saya ingin tahu semua cara untuk membeli cakera dan pembayaran. Menunggu jawapan *

Pavel menjawab:
13 Oktober 2013 pada 20:37

Kayyrbolat hello! Kami akan menghubungi pentadbiran dan memaklumkan kepada anda tentang prosedur untuk mendapatkan cakera "In the Name of Life".

Kapatalin menjawab:
21 Januari 2014 pada 17:59

sangat mudah, pergi ke laman web "Dalam nama kehidupan" dan semuanya jelas, baca dan perintah

Elena - 30/11/2013 1:48

Halo, juga tertanya-tanya di mana anda boleh membeli cakera sistem penyembuhan? Saya tinggal di Petersburg.

Pavel menjawab:
30 November 2013 pukul 08:40

Helen hello! Untuk menempah cakera, ikuti pautan ini - dusupov.com

Kapitalina - 28/12/2013 8:26

Saya membeli cakera Dyusupov sebelum saya menonton sesi utama, tetapi saya yakin bahawa saya akan membantu menyingkirkan sakit saya, perkara utama adalah untuk mempunyai iman, seperti yang tertulis di dalam Alkitab, "tanpa iman mustahil untuk menyenangkan Tuhan" dan Bazylkhan sangat berbeza dari penyembuh lain, di mana anda mendengar bahawa jika ia tidak membantu, maka ia akan mengembalikan wang itu, walaupun tidak ada kes seperti itu dan jumlah cakera yang saya anggap boleh diterima, nasib yang begitu baik dan penyembuhan kepada anda, Tuhan jangan lupa!

Galina - 01/04/2014 10:36

Enam bulan yang lalu, dia memperoleh cakera Bazylkhan Dyusupova "Atas nama kehidupan." Kami mendengar segala-galanya dalam keluarga. Hasilnya positif.

Artem - 06/18/2014 10:42

Hello Pavel, saya membeli cakera atas nama kehidupan dan didengar seperti yang dinyatakan dalam arahan... Saya merasakan peningkatan kekuatan dan inovasi selepas mendengarnya dengan segera! Secara semula jadi, segala sesuatu dalam cakera menjelaskan bagaimana semuanya berlaku sehingga tidak ada soalan. hakikatnya adalah bahawa doktor mendiagnosis prostatitis xp selama 4 tahun dengan ubat untuk masa yang lama dan tidak ada arti dari mereka yang dapat kita katakan.. setelah mendengar, 7-8 bulan berlalu, saya mendengar sesi lagi. Sekarang saya fikir sama ada penyakit itu akan lenyap sepenuhnya? Sejak usia masih muda berusia 30 tahun, mungkin kita masih perlu mengemukakan? Atau bolehkah anda tidak menyingkirkan penyakit ini? Atau pergi ke penerimaan untuk dusupovu secara peribadi? Bagaimana hendak menjadi?

Pavel menjawab:
20 Jun 2014 pada 19:52

Artem hello! Pendapat saya - cakera itu bukanlah ubat penawar untuk semua penyakit. Sesungguhnya, bagi mereka yang tahu bagaimana (bersedia) mendengarkan badan mereka, ia akan sangat berguna, yang menolak kemungkinan rawatan bukan dadah - jalan ke farmasi sahaja. Tetapi dalam mana-mana, ia harus diambil sebagai alat tambahan dalam rawatan penyakit itu dan tidak melupakan perubatan tradisional.
Secara spesifik, dalam kes anda: jika ada peluang - pertemuan peribadi dengan penyembuh, jika tidak ada peluang sedemikian - terus membantu badan untuk melawan penyakit: menormalkan pemakanan, bermain sukan, mengelakkan situasi yang tertekan dan pastikan menjalani peperiksaan perubatan penuh.

Gulfiya menjawab:
Oktober 5, 2015 pada 20:52

Artem! Dengan seluruh keluarga, kami mula mengambil soda dan hidrogen peroksida, jadi datuk saya berusia 78 tahun mempunyai prostatitis kronik. Juga, dengan apa yang mereka tidak dirawat, begitu banyak wang yang bergemuruh dan disembuhkan dengan soda biasa

Maria - 07/04/2014 21:29

Selamat hari! Saya ingin membeli CD ini, saya tinggal di Kazakhstan

Capitalina Mihailovna menjawab:
9 Julai 2014 pada 2:22

Pergi ke laman "dalam nama kehidupan" dan semuanya dicat di sana dan ia menunjukkan cara membeli cakera.

Gennady - 08/06/2014 13:24

Sebagai tambahan kepada kaedah Dyusupov dengan sistem tenaganya, yang terletak di suatu tempat dalam alam bawah sadar, terdapat kaedah ilmiah yang jelas untuk menyingkirkan banyak penyakit. N.Druzyak dinyatakan dalam bukunya "Bagaimana untuk memperluaskan kehidupan yang pantas." Buku ini boleh dimuat turun secara percuma. Tetapi tidak begitu mudah, seperti Bazylkhan - letakkan cakera dan dengar. Terdapat tiga syarat mandatori - penolakan susu dan produk tenusu (terdapat banyak kalsium di dalamnya), pengasidan darah dan penggunaan air yang ditapis oleh penapis osmosis terbalik (terdapat banyak model berlainan dijual) dengan penambahan garam kalium, magnesium dan lain-lain. dijual). Saya telah menggunakan kaedah ini selama setahun sekarang. Nada keseluruhan tubuh telah meningkat dengan ketara, tetapi di sini tekanan darah (pagi), walaupun ia berkurang, sangat lambat. Memperoleh dan memandu Dyusupova. Ia terlalu awal untuk menulis tentang keputusan (hanya sebulan yang telah berlalu), tetapi pasangan itu sudah berpuas hati dengan hasilnya. Oleh itu cakera berfungsi, tetapi dengan cara yang berbeza, yang mana, bergantung pada keterukan penyakit itu, ya, mungkin, pada jiwa manusia, walaupun Dyusupov menulis bahawa jika anda mendengarkan sesi kesihatan, maka "menginginkannya atau tidak", tetapi masih prosesnya pemulihan akan pergi (mungkin dengan kemerosotan sementara kesihatan). Tetapi kaedahnya, malangnya, tidak jelas kepada saya. Telah diketahui bahawa gelombang elektromagnetik bertindak pada alam bawah sadar (pada otak umum). Bagaimana gelombang bunyi bertindak ke atas otak dan mengenai mekanisme tindakan mereka dalam proses penyembuhan - Dyusupov tidak menulis apa-apa tentang ini, dan Druzyk memaparkan segala-galanya dan terperinci.

Gennady - 02.23.2015 17:40

Hello Oleh kerana saya menggunakan dua teknik yang bertujuan untuk menyembuhkan badan - N. Druzhk dan B. Dyusupova, saya pasti boleh mengatakan bahawa kedua-dua kerja. Mana antara mereka yang lebih berkesan adalah sukar untuk mengatakan. Mungkin, tindakan mereka serentak bertindih antara satu sama lain dan menyumbang kepada penghapusan beransur-ansur gangguan yang sedia ada di dalam badan. Walau bagaimanapun, banyak di sini bergantung, sudah tentu, pada usia (Dusupov menulis mengenai hal itu) dan pada fisiologi penyakit. Oleh itu, pada tahun-tahun (saya berusia 81 tahun) saya tidak berharap untuk kejayaan yang cepat (dan saya tidak berharap untuk ubat semata-mata). Tetapi saya ulangi sekali lagi bahawa kedua-dua kaedah ini berfungsi. Seperti yang berlaku dalam kes saya dalam amalan - saya tidak akan melukis, tetapi hanya kira-kira segala-galanya seperti yang dinyatakan dalam Druzhek dan Dyusupova. Kesimpulannya, saya akan mengatakan bahawa menurut cadangan mereka, saya hampir berjaya menyingkirkan keadaan yang sangat sukar dengan peningkatan tekanan darah malam yang dikaitkan dengan osteochondrosis serviks, yang saya berterima kasih kepada orang-orang hebat ini.

Tatyana - 03/21/2015 17:11

Cakera ini adalah perceraian tulen! Saya beli dan teman wanita saya, melakukan semuanya seperti yang ditulis dan lebih daripada sekali! Tidak masuk akal! Bagaimanakah mana-mana penyakit menyembuhkan rekod, dan juga apa-apa, secara praktikal? Semua kebohongan, matlamatnya adalah untuk mendapatkan lebih banyak wang dengan menipu orang-orang yang percaya seperti itu!

Kapatalin menjawab:
Mac 21, 2015 pada 19:58

Tatiana, apa yang tidak membantu anda, itu tidak bermakna ia adalah tipu daya, ramai yang bersyukur dan menulis bahawa mereka telah sembuh, termasuk saya, dan anda melakukan segala-galanya seperti yang diperingatkan oleh Dusupov dan perkara yang paling penting ialah memiliki iman dan menjadi orang yang maju secara rohani, kebaikan dan kesopanan mesti hadir, nampaknya sesuatu dalam diri anda mesti mencari sebab, pemulihan berlaku dalam setahun

Tatyana menjawab:
Mac 22, 2015 pada 20:32

Ya, mereka melakukan semuanya seperti yang tertulis di surat-lampiran ke cakera dan sangat dipercayai! Ia 3 tahun yang lalu, mereka dirawat sepanjang musim panas: mereka mendengarkan, mereka mendengarkan... mereka berharap, tetapi tidak berubah, bahkan sedikit! Saya tidak juga kawan saya! Saya dengan mudah percaya bahawa rawatan sedemikian boleh membantu dalam banyak kes, tetapi hanya melalui hubungan langsung dengan penyembuh!

Gennady menjawab:
April 18, 2015 pada 18:56

Tatyana, jika cakera Bazylkhan tidak membantu anda, mulailah memperbaiki kesihatan anda mengikut sistem N.Druzyak. Saya tahun sebelumnya, sebelum memperoleh cakera Bazylkhan, saya mula menggunakan sistem ini dan selepas tiga atau empat bulan saya merasa lebih baik. Di sana, semuanya jelas kepada had dan tidak perlu percaya apa-apa, tetapi anda hanya perlu mengikuti cadangan yang agak mudah. Apa - saya tulis di atas. Muat turun buku "Bagaimana untuk memanjangkan hayat hidup" dan mulakan pemulihan. Kaedah ini bertindak pada pemulihan seluruh organisma, kerana ia bertujuan terutamanya pada pengasidan darah, dengan kata lain, pada peningkatan dalam darah ion hidrogen, tanpa sel-sel badan tidak dapat berfungsi dengan normal.

Gennady menjawab:
Mac 21, 2015 pada 22:41

Tatiana, janganlah kamu menilai dengan kasar dan tegas. Sebagai contoh, saya mempunyai bahagian "Charlatanism" di laman web saya (pomnimvse.com/sharl.html) dan jika saya memahami bahawa kaedah Dusupov adalah charlatanism, dia akan berada di sana. Tetapi tidak. Lagipun, terdapat peranti yang memancarkan infrasound, yang boleh membunuh seseorang. Jadi mengapa tidak ada bunyi yang menyembuhkan orang? Kaedah ini menggunakan Dyusupov dalam cakera mereka atau tidak, saya tidak tahu, tetapi hakikat bahawa mereka mempunyai kesan positif ke atas badan tidak diragukan lagi. Mungkin. yang semuanya berbeza.

KOGAI VICTOR PETROVICH - 04/18/2015 5:18

Tuan-tuan yang terhormat, hari yang baik untuk anda!

Saya, Kogai Victor Petrovich, tarikh lahir: 8 April 1940, tinggal di Astana, terpaksa menghubungi anda pada soalan berikut.
Pada 20 Mac tahun ini, saya mengarahkan cakera "Atas nama kehidupan." Pada ke-25, kira-kira jam 20, kurir memanggil saya dan menawarkan untuk menyampaikan CD. Saya menjawab bahawa saya sekarang tidak mempunyai wang, adalah dinasihatkan untuk menyampaikannya esok petang.
Pada 26 Mac, dia memanggil semula dan menyampaikan cakera pada kira-kira jam 13. Saya meminta bayaran untuk penghantaran - 15 000 tenge. Saya terkejut, berkata bahawa saya diberitahu bahawa saya perlu membayar 15430 (saya tidak ingat dengan tepat). Dan dia menjawab: "Oh, baik...". Kazakh, 25 tahun, nipis, kira-kira 1m70cm tinggi.
Dua jam kemudian, kurir lain dipanggil dan ditawarkan untuk menghantar CD! Saya menjawab bahawa saya telah menerima cakera tersebut. Kemudian seorang wanita yang dipanggil (nampaknya pengurusnya) dan bertanya mengapa saya enggan memandu. Saya menjawab bahawa saya telah menerima cakera tersebut.
Dengan harapan yang besar, saya menggunakan cakera ini dua kali sehari (pada waktu pagi dan petang) selama dua minggu. Walau bagaimanapun, tiada perubahan (baik atau buruk) berlaku di dalam badan saya. Ini bercanggah dengan semua ulasan yang saya baca di laman web anda.
Saya mula meragui keaslian cakera. Selepas penerimaan, saya tidak memberi perhatian kepada integriti pembungkusan plastik, ia rosak. Kemudian dia menarik perhatian kepada pembiakan berkualiti rendah, bunyi latar belakang (seolah-olah beberapa kerja motor, bunyi guntur jauh), ucapan tidak jelas penyampai, dll. Mula menonton video di Internet. Melihat perbezaannya.
Hakikat bahawa saya mengarahkan cakera dan telefon saya, yang saya berikan dalam permohonan pesanan, boleh diketahui hanya kepada wakil syarikat, termasuk kurir. Jadi, saya fikir ia adalah salah seorang pekerja syarikat.
Sila semak ketersediaan aplikasi saya untuk cakera Twentieth March). Sekiranya tersedia, sila ganti cakera. Bagi saya, seorang pesara, 15 ribu adalah wang yang penting.
Dengan cara ini, pada sisipan cakera yang tertanam, terdapat juga potret Haji dan tulisan "Atas nama kehidupan. Edisi 2014 ". Walau bagaimanapun, reka bentuk prasekolah berbeza daripada yang diberikan di Internet.
Sekali lagi saya bertanya - sila ganti cakera, jika boleh, atau menasihati apa yang perlu dilakukan? Saya fikir ini tidak diperlukan untuk imej syarikat.

Berjaya kepada anda dengan tujuan mulia anda,
Salam,
Kogai Victor Petrovich, bersara, dilahirkan pada tahun 1940 18 April 2015

Telefon: 701 415 0205; E-Mail: [email dilindungi]

ibu negara - 04/18/2015 17:45

Viktor Petrovich, bagaimana anda boleh bertanding dengan penipu, terlebih dahulu cakera itu dihantar secara percuma, anda perlu membaca dengan teliti keadaan pesanan dan penghantaran di laman web rasmi, dengan jelas menyatakan syarikat mana yang memberi amaran dari Bazylkhan bahawa terdapat banyak penipu atas permintaan dan penghantaran untuk mengesyorkan anda sama ada alamat yang anda hantar dan mana daripada mereka yang asli tetap, anda tidak perlu membayar untuk penghantaran, yang mengatakan semuanya, bahawa penipu telah mengarahkan anda, ucapan takziah kepada anda

Pavel (pentadbir) - 06.24.2016 16:07

Pembaca yang dihormati! Peningkatan penipuan! Kami sangat mengesyorkan anda menyemak dengan teliti maklumat mengenai penjual. Sekiranya anda menempah cakera melalui laman web kami, anda boleh memastikan kesahihannya. Untuk semua soalan yang anda boleh tulis kepada [email dilindungi]

Kumpulan

Dalam Nama Kehidupan

Maklumat

Penerangan: Bagaimana untuk menjadi seorang yang HEALTHY HEALTHY, SESUATU dan HANYA untuk menghilangkan banyak penyakit, serta dari "tabiat buruk", tanpa ubat, operasi, dan lain-lain kaedah yang meragukan dan menyakitkan? "

"Jika anda ingin memberikan diri anda dan orang tersayang anda SEJARAH dan HAPUS hidup di mana tidak ada tempat untuk penyakit, maka sekarang baca maklumat di laman web ini.

Maklumat yang dikemukakan di laman web ini adalah yang paling penting dari semua yang pernah anda baca, atau baca di masa hadapan, mengenai subjek kesihatan, rawatan dan ubat.

Kerana apa yang anda pelajari di laman web ini telah menyelamatkan beribu-ribu orang dari pelbagai penyakit dan membentangkannya dengan kehidupan baru, telah digunakan selama 10 tahun, membuktikan keberkesanannya lagi dan lagi.

Tidak kira apa masalah yang anda ada sekarang - sama ada hidung, hidung, alergi, jantung, hati, perut, paru-paru atau organ dalaman yang lain. Penyakit bersama, penyakit kulit, masalah dengan penglihatan dan pendengaran. Ketagihan alkohol dan nikotin. Apa-apa penyakit lain, dari yang paling ringan hingga yang paling teruk, sehingga mereka yang umumnya tidak dapat diubati dalam perubatan.

Hanya mengambil 10-15 minit masa berharga anda dan lihat halaman ini. Lagipun, ia benar-benar boleh mengubah seluruh hidup anda dan kehidupan orang tersayang anda.

Haji Bazylkhan Dyusupov adalah penerima Anugerah Socratic, beliau dianugerahi Anugerah Antarabangsa: "Queen Victoria", "Anugerah Millennium", "Perisikan Negara"; dia adalah penyembuh terbaik tahun 2010, ahli akademik, penyembuh kerabat kebangsaan kehormat Kazakhstan, penyembuh kategori antarabangsa, pengarah cawangan Ust-Kamenogorsk Persatuan Republikan Rakyat Profesional Republik. Bazylkhan Dyusenbievich mempunyai lesen, perintah peringkat negeri, bertahun-tahun amalan, kepercayaan dan rasa syukur kepada orang yang dia bantu dan membantu.

Dapatkan sesi penyembuhan audio percuma dan langganlah berita kesihatan percuma di sini - http://goo.gl/mwTVCy

Nombor telefon sokongan (panggilan percuma):
+7 (495) 646-61-50
+7 (800) 500-43-29 Lokasi: Rusia

Lain-lain

Tindakan

1,077 rekod komuniti

SESI MENAMBAH, AM, SESUAI PENYEMBUHAN INDIVIDU DI MOSCOW.
MAKLUMAT PENTING.

Hello!
Berhubung haji Bazylkan Dusupov. Saya datang ke Moscow. Tunjukkan cerita penuh...
Dari 7 hingga 13 Disember saya akan menjalankan sesi kesihatan secara langsung. Ketua dan individu.

Program ini akan berada di Hotel Izmaylovo di bangunan Gamma-Delta, (Izmaylovskoye Shosse, 71, Metro Partizanskaya) pada jam 18:00 pada waktu petang, dewan masih dimuktamadkan. Dalam apa jua keadaan, akan ada ruang masuk di lobi hotel.

Program am (7 hari, 7 sesi) - 14,000 rubel. Dengan bayaran penuh diskaun 25% adalah sah, kosnya akan menjadi 10500 rubel.

Sesi individu (hanya untuk mereka yang telah mendengar cakera, siaran dalam talian, atau berada dalam sesi live saya) - 15,000 rubel. Dengan bayaran penuh, diskaun 10% adalah sah, harganya adalah 13,500 rubel. Bilangan tempat bagi mesyuarat individu adalah terhad, hanya 30 orang.

Sekiranya anda belum menjalani sesi umum, anda perlu meneruskannya tanpa gagal! Mendaftar untuk sesi am sahaja.

Kanak-kanak di bawah umur 14 sahaja. Secara amnya mungkin dari 14 tahun.

Pembayaran diterima pada kad Sberbank 5484200010053551 (Semen G. G.). PERHATIAN! Dalam nota untuk pembayaran tidak menyatakan!

Sekiranya anda mempunyai sekatan pemindahan, bahagikan pembayaran kepada 2 bahagian dan pindahkan dalam masa 2 hari.

Selepas pembayaran, HANYA hantar nama penuh dan nama keluarga anda, hubungi nombor telefon dan nombor kad yang anda bayar (anda juga boleh menghantar skrin pembayaran sebagai penambahan) - https://vk.com/voimyajizni, kami akan menambahkan anda ke senarai peserta.

Sekiranya anda tidak boleh membayar jumlah keseluruhan sekaligus dengan diskaun, anda boleh membuat bayaran pendahuluan sebanyak 2000 Rubles, membayar yang lain di tempat.

Jika anda tidak dapat membuat bayaran balik atau sesuatu yang tidak jelas, anda boleh menghubungi nombor ini +7 918 914 22-00 dan menempah tempat untuk diri sendiri. Mengekalkan 20 tempat, mendaftar.

Panggilan akan diterima dari esok (28 November), setiap hari dari 10 hingga 20:00 waktu Moscow.

PERHATIAN! Sekiranya anda telah membayar tempat itu, maka anda tidak perlu memanggil, kami menerima semua surat anda dan meletakkan anda pada senarai peserta.

Mungkin ada juga siaran video langsung dari seminar untuk mereka yang tidak boleh datang. Sekiranya kita melakukannya, saya akan menghantar butir-butir dalam surat seterusnya ketika masalah teknikal diselesaikan.

PEMBUANGAN PAKAI KESIHATAN TANPA TABLES

Di Ayurveda, banyak bercakap tentang kesan kesakitan yang serius dan mengenai manifestasi pelbagai rupa mereka. Sakit kepala boleh menjadi Vata, dan Pitta, dan Kupha-jenis. Tunjukkan cerita penuh...

Pada orang-orang yang mempunyai ketegangan Vata, ketegangan, ketakutan, pelbagai tekanan, penyumbatan, aktiviti fizikal sementara, dan sebagainya. mereka boleh merangsang tulang, menyebabkan ia mengedarkan di luar kolon ke sistem rangka, otot, atau saraf, dan menyebabkan sakit kepala. Disebabkan oleh kehangatan yang penuh kegembiraan, sebagai peraturan, terletak di belakang rantau atau dari sebelah kiri.

Dalam Pitta-individov sakit Golovnaya mozhet voznikat povyshennoy kerana kislotnocti clyuny dan zheludochnogo Soka, kicloy pencernaan yg terganggu, izbytka Pitt tonkom dan tolctom usus peregpeva dan takzhe SEMASA upotreblenii bolshogo kolichectva pazdrazhayuschey makanan Pitt. Kawasan kepala ini dilokalisasikan dalam tahap yang lebih besar di kawasan rahim atau duniawi.

Oleh kerana pemakanan yang tidak betul, yang membawa kepada pembentukan Kapkhi, telah dijumpai beberapa orang di dalam perut, akibat yang berlebihan Kapha dapat jatuh ke dalam aliran darah dan berdiri di luka-luka mantel hidung, yang berkembang di rongga hidung. Kesakitan sedemikian, sebagai peraturan, tertumpu di kawasan dahi dan hidung.

Di samping itu, sakit kepala boleh disebabkan oleh sakit kepala yang menghalang, ketidak responsif, loya, alahan makanan, pendinginan, dan ketegangan leher, berpanjangan di kanser prostat yang tidak selesa, tidak menyenangkan, tidak menyenangkan, tidak menyenangkan, tidak menyenangkan, tidak menyenangkan, tidak menyenangkan, kromosom, prostat, sakit kepala dan prostat. Malah penggunaan dua bantal di atas katil bersama seseorang boleh menjadi punca sakit kepala.

Untuk berjaya merawat sakit kepala, anda perlu tahu seberapa banyak yang anda boleh tentang sebabnya.

POWER BOLS - JENIS
Sakit kepala ini terletak di kawasan belakang. Suka perasaan bergerak, pulsate, berasal dari belakang kepala dan boleh sampai ke dahi. Dengan sakit kepala Bata-jenis, ketegangan pada otot leher dan bahu, ketidakstabilan belakang, penindasan dan radiculitis dapat diperhatikan. Kesakitan semakin diperbesar apabila terletak pada ketinggian tinggi n tahap laut. Ia diperburuk oleh pergerakan badan dan berhenti pada rehat.

Sakit kepala bat-A-jenis tidak biasa disebabkan oleh pengumpulan toksin dalam usus besar. Menjejaki kerja usus anda, dan untuk pembersihan penuh, gunakan ubat triphala Ayurvedic (1/2 setengah muka dengan 0.5-1 cawan air suam).

Urut minyak Dengan ketegangan leher dan bahu, gosok otot bahu dan leher, menggosok minyak wijen pada kulit, dan kemudian mandi mandi panas.

Pembungkusan 3-5 titis minyak atau minyak bijan setiap kali juga mengurangkan Gates dan membantu dengan cepat melegakan sakit kepala.

Urut kulit golovy dan langkah di hadapan kita. Sebelum tidur, ringan sapu sedikit minyak bijan pada kulit anda pada kaki dan kaki anda. Ini adalah salah satu cara yang berkesan untuk mengawal Bat.

Jangan biarkan dehidrasi.

Jenis kepala air kepala sering dikaitkan dengan dehidrasi, terutamanya apabila anda naik ke ketinggian yang tinggi oleh paras laut (contohnya, atas dasar cuti). Dalam kes ini, sediakan penyelesaian garam - keselamatan: campurkan sudu meja, garam 1/4 ½ cawan, dan kira-kira 10 titisan jus lemon (atau lemon) dan 0.5 liter air, dan buat pemukul dan buat bikar. Sakit kepala jenis Vata akan lulus sepenuhnya atau, sebaik sahaja keseimbangan air dipulihkan, ia akan melemahkan dengan ketara.

Patch menenangkan. Tuangkan 1/4 cawan sudu tepung pada cawan tepung dan tambahkan air untuk mendapatkan pasta. Letakkan pac pada dahi dan biarkan ia di atas rak, kemudian basuh. Ini akan membantu melegakan sakit kepala Bat-jenis.

Tabiat pemakanan. Ingat bahawa jika anda terdedah kepada sakit kepala dan lain-lain keadaan jenis Bata, contohnya, mangkuk kosong dan kolam, anda akan mengekalkan diet dengan ketara, yang mengawal diet.

PITTA - JENIS JENIS
Sakit kepala jenis Pitt bermula dengan berbisik dan secara spontan bermula di bahagian tengah kepala. Dia mempunyai tembakan, menembak, membakar, atau menembusi sensasi yang menjerit. Kesakitan dipertingkatkan oleh cahaya terang, oleh panas matahari atau pada suhu tinggi udara, dengan penggunaan bahan api asid, marinades atau makanan yang sangat pedas. Ia boleh disertai dengan sensasi cerdas dan / atau terbakar di mata, dengan kerengsaan yang melampau. Sakit kepala awal Pitta-jenis dirasai seolah-olah di belakang mata, dan kadang-kadang diperburuk dengan penyuaraan.

Sakit kepala jenis Pitt dipengaruhi oleh keadaan saluran gastrousus.

Sekiranya anda mempunyai sakit kepala jenis Pitta, ambil 2 sudu jus gel / aloe selama tiga kali sehari.

Teh dari jintan dan korpus (dalam keseimbangan, contohnya, dengan minum teh pada secawan air) dapat membantu menghilangkan rasa sakit perut jenis Pitta. Sebelum berkhidmat, sejukkan teh pada suhu bilik.

Ada kemungkinan anda dapat dengan cepat mengeluarkan sakit kepala jenis Pitt-Pasta, yang disediakan dari hujung pam, dengan sedikit air. Letakkan dahi dan / atau bisikan anda di atas dulang, dan kemudian basuh.

Mengisi beberapa titik panas panas di bahagian belakang hidung untuk melegakan kesakitan jenis Pitt di kepala.

Makan sesuatu yang manis. Kadang-kadang penyakit telanjang jenis Pitt berlaku ketika ada sesuatu yang bahagia, seperti buah yang ringan atau sedikit paroki domestik.

Di hadapan anda, gosok kulit kepala dan tapak kaki anda dengan sebilangan kecil bingaparaj atau bra.

Jika terdapat kecenderungan untuk sakit kepala Pitt-jenis, jangan berjalan atau bekerja di lengan kosong dengan kepala telanjang. Ia menggembirakan Pitt.

CHRONIC PAIN KAPHA - JENIS
Jika sakit kepala adalah musim sejuk atau pagi, pagi atau petang dan menjadi lebih kuat, apabila anda membengkok, maka jenis Kapha-jenis sakit kepala lebih mungkin. Dalam kes ini, manifestasi keradangan nasofaring dan kesesakan hidung dan mual awal - batuk, demam panas, demam, dan manifestasi lain allegia dicatatkan. Dengan kesakitan berongga Kapha, sensasi yang menyakitkan, sebagai peraturan, membosankan, datang dari kedalaman. Mereka bermula di atas dan latar depan langit, tersebar di dahi dan di hidung.

Untuk dengan cepat mengeluarkan sakit kepala jenis Kapha, letakkan 10 titis minyak Eucalypt dalam air mendidih, tutup dengan wap separuh telanjang dan menyedut. Ini membantu menghilangkan sakit belakang di jari dan sering sekali menghilangkan sakit kepala. Kesan yang sama berlaku dalam suntikan halia. Rebus halia segar atau serbuk halia dan bernafas di belakang.

Dengan sakit kepala jenis Kapha, halia pemanasan dapat membantu. Tuangkan satu sudu teh serbuk halia, campurkan dengan sedikit air untuk membentuk pes dan sapukan pada dahi. Ia juga perlu meletakkan sedikit pasta pada skirt dan tengkorak. Pasa pasa udara juga membantu dan lebih disukai untuk individu VAT, kerana pasta dengan halia boleh membakar kulit sensitif mereka. Biarkan tampal pada kulit selama kira-kira setengah jam dan kemudian keluarkan. Berhati-hati semasa mencuci pasta halia - jangan biarkan ia masuk ke dalam mata anda! Pekat halia boleh menyebabkan sensasi terbakar, terutama di Pitt - individu. Ia tidak berbahaya, tetapi jika anda merasa sensasi terbakar yang kuat, basuh dengan air suam.

KELAINAN golovnyx bolyax dari belakang vocpaleniya pazux nosa (fpontita, gaymopita) ppichinoy kotopyx biasanya yavlyaetcya izbytok Kapxi, koritsy ppigotovte paste (1/2 sudu teh lozhki) c kolichectvom air kecil dan ppimenyayte sebagai opisano atas.

Kadang-kadang sakit kepala jenis Caxa cepat dikeluarkan dengan bantuan medium yang sangat sederhana. Campurkan dulang teh dengan air suam dan sekurang-kurangnya 1/8 sudu teh batu atau garam laut untuk mendapatkan penyelesaian yang kaya. Tenggelam 3-5 titisan air masin di setiap tempat. Ini membantu membersihkan bibir dan mengeluarkan kaki telanjang.

Yogis juga membantu:
Untuk ketiga-tiga jenis sakit kepala, selamat datang ke Bulan. Kedudukan Boat, Trail Tersembunyi, Bow, Spin, Palm dan Stand on Palas berguna. Poster tidak diterbalikkan - Berdiri di Golov, Berdiri di Bahu dan Bajak.

Kursus penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan"

Dalam kajian ini, kita akan melihat DVD penyembuhan "Haji" Bazylkan Dyusupov, yang merawat semua penyakit di dunia.

Harga: 2400 gosok

Penerangan

Selepas kejatuhan Kesatuan Soviet di bekas ruang terbukanya, terdapat pelbagai jenis kekejaman, penipuan, penipuan dan penipuan pelbagai jalur. Pada masa ini, "penyembuh semua Rusia" seperti Chumak dan Kashpirovsky muncul.

Mereka menatap orang-orang dari skrin televisyen dan adegan skala yang berbeza, memindahkan bibir mereka, melambai tangan mereka, "memberikan pemasangan" dan dengan itu menyembuhkan semua penyakit penonton yang tidak berpuas hati. Jika jenis razvodilovo ini berkembang pada skala nasional, iaitu Ia ditunjukkan di saluran persekutuan, maka apa yang perlu dikatakan mengenai mereka yang memutuskan untuk berkongsi saham mereka dengan warga yang tidak curiga di luar ibu negara Tanah Air kita.

Pada tahun 1995, Bazylkan Dyusenbievich Dyusupov menjadi salah seorang pengrajin rakyat seperti itu, dan dalam tafsiran yang berbeza - penyembuh. Kerja-Nya tidak berbeza dari "kerja" Chumak dan Kashpirovsky, kecuali untuk lokasinya, ia berpusat di Kazakhstan.

Berdasarkan hakikat bahawa kedainya masih tidak ditutup di sana, "mesin demokratik maju" dan pada masa yang sama akal sehat tidak mencapai keadaan mulia ini. Mari lihat apa yang menawarkan kita untuk membeli seorang warganegara Dusupov di laman web rasminya.

Keajaiban dan keselamatan yang betul dalam kotak DVD. Sebahagian yang baik dari populasi planet ini, jika mereka mempercayai perasaan batinnya, dapat memahami dengan wajah dan penampilan seseorang sama ada untuk mempercayainya. Kami akan mengekalkan pendapat subjektif kami dengan kami dan meneruskan data khusus yang selanjutnya dipaparkan di laman web ini.

Mari tonton mesej video pencipta teknik pemulihan kepada pelawat laman webnya:

Jika anda mengatakan bahawa ia mungkin untuk menutup burung kakak tua, dan membuat pembesar suara lebih kuat, maka ini akan menjadi lekukan, sesungguhnya, ini tidak melibatkan intipati perkara itu. Serta fakta perkara itu, Dusupov hampir tidak menghubungkan kata-kata satu sama lain, tetapi mungkin ini kerana bahasa Rusia bukan bahasa ibunya, yang tahu. Nah, atau dia secara berkala terganggu oleh tindak balas mesej dari skype astral, kita juga tidak tahu.

Sekiranya untuk diringkaskan, semua yang dikatakan Bazylkan adalah bahawa mereka mengeluarkan cakera dan perlu membelinya hanya di dua tempat koshernya. Amaran terhadap penipu yang, "seperti yang mereka katakan," mahu "mengasah" atas namanya. Adakah terdapat maklumat kedua mengenai kaedah ini? Tidak Adakah terdapat apa-apa mengenai pengesahan keputusan yang positif? Tidak Semua video, seperti orang-orang Chumak, ditembak hanya untuk memberitahu laman web mana yang membeli DVD malang.

Sudah lebih menarik, ada maklumat khusus. Tetapi ini hanya pada pandangan pertama. Di mana dia ahli akademik? Sejarah adalah senyap. Pengkhianat penyembuh rohani dan penyembuh kategori antarabangsa - apakah jenis gelaran mereka dan siapa yang memberikannya? Idea ini harus dikeluarkan oleh Persatuan Penyembuh Rakyat Kazakhstan.

Tapak ini, tentu saja, cemerlang dan organisasi seolah-olah sama. Tetapi di pejabat sharashkina ini dalam senarai penyembuh rakyat Kazakhstan tidak ada Dyusupova. Begitu banyak untuk maklumat yang boleh dipercayai. Tetapi tidak ada yang mengerikan dalam hal ini, kerana walaupun dia berada dalam senarai, status ini tidak menunjukkan apa-apa kecuali Bazylkhan membayar yuran keahlian dalam organisasi ini. Dia mempunyai kuasa hanya dalam bidang gosip, tidak lebih.

Di manakah penyembuh palsu tanpa penyembuhan "ajaib"?

Adalah bahawa orang mati tidak membangkitkan semula, dan begitu lelaki emas, Kazakh Yesus, dalam amalan.

Selanjutnya, bukannya memberi kita gambaran bagaimana cara dia mencapai keputusan tersebut, negatif terhadap ubat rasmi disuntik.

Tidak menyelesaikan, setuju, tetapi apa yang diselesaikan?

Karut lengkap, direka untuk orang-orang yang tidak mengetahui tentang ubat-ubatan hanya dari laman web yang sama. Ubat berkaitan dengan rawatan penyakit itu sendiri dan penghapusan gejala mereka juga. Terdapat penyakit yang sebabnya jelas, tetapi tiada siapa yang telah belajar untuk merawatnya lagi, jadi orang telah dilepaskan dari gejala untuk menahan penyakit itu dengan lebih teruk. Dalam kes penyakit, punca yang mereka pelajari untuk merawat, menghapuskan punca penyakit ini. Semua ini "lunge yang indah" mengenai sebab-sebab penyakit biasanya dicuba untuk dikurangkan menjadi psikosomatik oleh mana-mana penyembuh extrasensory, seperti wira artikel kami.

Oleh itu, anda tidak berminat untuk meningkatkan jualan? Program affiliate "In the Name of Life" diiklankan di Internet sebagai yang paling menguntungkan. Di laman web rasmi Dyusupov dikatakan bahawa 52 juta rubel telah diperolehi dalam program afiliasinya. Saya yakin bahawa ini tidak masuk akal untuk menarik rakan kongsi baru, tetapi tidak ada keraguan bahawa ia benar-benar membawa wang.

Dengan cara ini, pengedaran luas program afiliasi ini menerangkan sebilangan besar ulasan video positif pada cakera ini, kerana praktikal setiap reseller menjual cakera ini dan cuba membuat wang di atasnya. Pada keseluruhannya, seluruh sistem ini dibina berdasarkan prinsip piramid, kerana anda memperoleh bukan sahaja dari jualan anda, tetapi juga dari jualan rujukan anda (ini adalah orang-orang yang telah mendaftar untuk bekerja sendiri). Jadi serangan ke atas syarikat ladang yang pasti memperoleh wang, tidak bernilai sesen pun daripada pedagang yang sama.

Lebih menarik lagi. Terdapat cadangan "bintang" untuk membeli cakera. Ini adalah Sergey Druzhko dan Vadim Chernobrov. Yang pertama ialah penyiaran di REN-TV "Terlibat, tetapi fakta." Transmisi itu sangat menghiburkan, di mana satu cerita lebih hebat daripada yang lain, tetapi untuk sebab tertentu kamera sentiasa rosak dan gagal "untuk sebab-sebab yang tidak dapat dijelaskan" apabila mereka melihat anomali, jadi tidak ada bingkai sebenar yang tidak dapat dijelaskan ditunjukkan dalam kitaran program ini, selalu Saya terpaksa percaya Sergey untuk perkataan itu.

Serezha, kami percaya, dan dalam integriti panggilan video ini, kami juga percaya, simpannya. Dan yang kedua ialah pengasas gerakan Cosmopoisk, orang-orang ini bergerak melintasi CIS untuk mencari UFO dan fenomena anomali yang lain. Secara umum, melakukan perkara yang sama seperti Druzhko, hanya pada peringkat yang lebih "serius". Vadim, kami juga percaya bahawa anda percaya pada DVD ini, anda tidak pernah tahu. Secara umum, "bintang" tidak lemah dan mencukupi untuk mempromosikan produk tersebut.

Kaedahnya adalah rumit dan mudah, tetapi anda masih tidak akan mendengar perkataan mengenainya, saya hanya akan bercakap mengenai medan tenaga atau biofield...

Tepat pada masa ini Bazylkhan memutuskan bahawa pembaca adalah cawan lengkap. Di sisi lain, sama ada burdock atau pengkritik membaca hingga ke tahap ini, maka perhitungan lebih mungkin benar daripada tidak. Apa ahli sains membuktikan kewujudan badan atau aura etherik? Brad seorang kuda kuda sivoy Kazakh. Tiada bukti sedemikian.

Tepat pada masa ini Bazylkhan memutuskan bahawa pembaca adalah cawan lengkap. Di sisi lain, sama ada burdock atau pengkritik membaca hingga ke tahap ini, maka perhitungan lebih mungkin benar daripada tidak. Apa ahli sains membuktikan kewujudan badan atau aura etherik? Brad seorang kuda kuda sivoy Kazakh. Tiada bukti sedemikian.

Apakah nama doktor? Di manakah pengesahan bertulis? Satu lagi pembohongan.

Satu lagi laman web mempunyai pautan ini:

Dengan mengklik di mana kami akan melihat halaman ini:

Jadi kita melihat diploma dan anugerah...

Kesimpulannya

Bazylkan Dyusenbievich Dyusupov - seorang pemandu. DVD "penyembuhan" beliau "Dalam Nama Kehidupan" adalah plasebo untuk orang yang mudah tertipu. Daripada mengandalkan "pekerja keajaiban", kami sangat mengesyorkan mencari doktor yang baik di kawasan di mana anda mengalami penyakit fizikal, jika tidak, penyakit itu mungkin akan berkembang sementara anda mendengar dengan teliti seseorang dari media video. Dan ini pula boleh membawa kepada akibat yang tidak boleh diperbaiki dan juga kematian.

Bazylkhan dusupov atas nama kehidupan

Sesi penyembuhan DVD Haji Bazylkan Dyusebievich Dyusupova

Sejak 1 Julai 2014 cakera baru "Dalam Nama Kehidupan" dijual.

Sekiranya anda ingin memberikan diri anda dan orang yang anda kasihi kepada kehidupan yang penuh dan bahagia di mana tidak ada tempat untuk penyakit, maka hanya mengambil masa 10 minit masa anda, dan saya akan membantu anda!

Setiap orang lambat laun menghadapi penyakit, dan di sini
"Penderitaan" bermula:

 • Kesakitan tidak berkesudahan di belakang dan sendi;
 • Mengurangkan imuniti dan keletihan yang berterusan;
 • Ketidak-kekuasaan terhadap merokok dan alkohol;
 • Pelbagai kronik
  penyakit

ini hanya sebahagian kecil dari apa yang anda lambat sekali, yang tidak berfikir tentang kesihatan anda, harus menghadapi!

Hanya mengambil masa 10-15 minit untuk berharga anda
masa dan membaca halaman ini.
Lagipun, inilah yang benar-benar boleh berubah
semua kehidupan anda dan kehidupan orang tersayang anda.

* Video rayuan oleh Haji Bazylkan Dyusupov

Halo, pengunjung sayang!

Pertama, izinkan saya memperkenalkan diri saya.
Nama saya Haji Bazylkhan Dyusupov - ahli akademik, penyembuh kerabat kebangsaan kehormat Kazakhstan, penyembuh kategori antarabangsa.

Saya pengarah cawangan Persatuan Republikan Profesional Rakyat.

Dan akhirnya, saya yang telah membangunkan kaedah rawatan yang unik, yang mungkin anda tidak boleh menunggu untuk mengetahui. Saya tidak tahu bagaimana anda sampai ke laman web ini - seseorang menasihati anda, atau anda mendapati diri anda - tetapi jika anda berada di sini, ini bermakna anda atau orang tersayang anda mempunyai masalah kesihatan tertentu, dan anda sudah terdesak untuk mencari jalan untuk pulih.

Tetapi yang paling penting - pencarian anda berakhir. Kerana apa yang anda pelajari di laman web ini telah menyelamatkan ribuan orang dari pelbagai penyakit dan membentangkannya dengan kehidupan yang baru.

Ulasan pesakit saya
bertarikh 4 Mac 2012

Prostatitis, sakit sendi, osteochondrosis, diabetes, hernia tulang belakang, sinusitis, ulser gastrik, fibroid, hipertensi, goiter stammering, pekak hilang selamanya. Dan juga, orang itu bangun selepas strok dan ketagihan nikotin berlalu.

Bazylkhan adalah seorang lelaki dengan hati yang besar. Sangat berhati-hati dengan orang yang sakit. Bazylkhan mempunyai pengetahuan mengenai perubatan, dia mempunyai hadiah hebat dari Allah. Abang saya menderita, teruk, dan ada masalah dengan pendengaran. Sekarang dia bersyukur, dia berada di sesi Bazylkhan 5 kali, dia merasa baik: dia mendengar, dan dengan visi dia menjadi lebih baik. Cucu saya 10 tahun pergi dengan cermin mata, adalah satu-satunya masa dalam sesi dengan Bazylkhan. Sekarang dia berjalan tanpa gelas. Sahabat saya yang tinggal di Wilayah Altai, dia mempunyai goiter yang besar, telah diobati 7 kali di Bazylkhan, dan goiter itu hilang darinya.

Saya sendiri pergi ke sesi ke Bazylkhan. Saya mempunyai sekumpulan penyakit, saya berasa lebih baik: buasir diselesaikan, polyarthritis hilang, tidak ada tekanan tekanan untuk masa yang lama, saya tidak minum pil, kerja perut dan pundi hempedu kembali normal. Hari ini, 30 April 2000, saya menerima sesi ke-7. Sisi kanannya sangat sakit (tiga hari berturut-turut), tidak dapat tidur pada waktu malam, tetapi saya merasa lebih baik. Semoga Tuhan memberikan kesihatan dan nasib baik kepada anak kami Kazakh, yang membantu semua pesakit, membawa kepada kita pemahaman tentang apa yang seharusnya kita. Saya berharap anda semua yang terbaik, anak Bazylkhan.

Mengapa perubatan moden
tidak boleh membantu anda?

Anda mungkin tahu jawapan soalan ini, kerana anda telah mencuba sejumlah besar rawatan.

Oleh sebab objektiviti, perlu diperhatikan bahawa dengan kedatangan ubat-ubatan moden, banyak penyakit yang terdengar seperti hukuman mati, sekarang tidak menimbulkan kebimbangan dan mudah dirawat.

Rawatan beberapa penyakit individu
tidak menyelesaikan masalah kesihatan secara umum!

Orang ramai tidak menjadi lebih sihat dari tahun ke tahun, sebaliknya sebaliknya. dan ini walaupun terdapat kemajuan baru dalam perubatan moden, meskipun fakta bahawa kaunter farmasi penuh dengan banyak "ubat-ubatan keajaiban".

Kenapa, dengan semua ini sementara statistik begitu sedih?

Masalahnya ialah ubat moden hanya menghilangkan CONSEQUENCES dan simptom penyakit,
TETAPI TIDAK KEPERLUAN UNTUK PENYAKIT.

Ambil, contohnya, hidung sejuk yang tidak berbahaya dan seterusnya. Ramai orang pada tanda-tanda pertama berlari ke farmasi, memanjat kit pertolongan cemas rumah mereka, atau cuba menyembuhkan penyakit mengikut "resipi nenek."

Malah, ubat-ubatan memudahkan proses pemulihan dan mempercepatkannya, pada pandangan pertama. Tetapi ini hanya untuk masa ini. Sekiranya seseorang "pulih", ia memerlukan sedikit masa, dan dia mempunyai sejuk sekali lagi, dia dirawat semula... dan sekali lagi dia mempunyai sejuk. Ini biasa kepada anda.

Dan bersama-sama dengan "rawatan" yang anda meracuni tubuh anda dengan kimia, membunuh hati, "menanam" pada ubat-ubatan ini dan menjadikannya bergantung kepada mereka. Secara beransur-ansur, sistem imun anda menurun untuk menghadapi penyakit-penyakit yang kecil. Seseorang menjadi tebusan ubat-ubatan ini: dia akan terpaksa membelinya secara teratur.

Perubatan moden bukan sahaja tidak boleh, tetapi JANGAN PERLU membuat anda sihat sepenuhnya

Perniagaan perubatan, seperti perniagaan lain, adalah terutamanya bertujuan untuk keuntungan yang berterusan dan terus meningkat (dan perlu diperhatikan bahawa perniagaan farmaseutikal adalah salah satu perniagaan yang paling menguntungkan dengan berbilion dolar dalam perolehan).

Adakah anda berfikir bahawa pengeluar dadah dan penjualnya berminat untuk menjadikan semua orang sihat?

Siapa yang akan membeli ubat mereka.

Mereka akan pecah. Ini jelas.

Bagaimana dengan kos ubat?

Ia bukan rahsia bahawa ubat-ubatan yang baik adalah mahal, dan itu adalah sekurang-kurangnya! Ramai orang tidak mampu membelinya (terutamanya orang yang sudah tua).

Dan harga bagi keseluruhan kursus rawatan untuk penyakit serius sering menjadi skala untuk puluhan, atau bahkan beratus-ratus ribu dolar!

Dari orang biasa
mengambil wang macam itu ?!

Sudah tentu, ubat-ubatan diperlukan, tetapi perlu mengiktiraf fakta bahawa ia sangat kerap tidak berkesan, dalam kes-kes lain ia hanya tidak berkuasa, dan kadang-kadang ia hanya berbahaya kepada dompet dan kesihatan anda.

"Perompak menuntut: dompet atau kehidupan.
Doktor mengambil kedua-dua dompet dan kehidupan "
W. Shakespeare

Jika ubat-ubatan moden tidak dapat membantu anda, maka persoalan yang jelas timbul: apa alternatif dan dalam kes itu wujud.

Bagaimana untuk menghilangkan
mengganggu penyakit?

 • Untuk sentiasa berada dalam keadaan yang baik;
 • Sehingga anda tidak akan terganggu oleh pelbagai penyakit;
 • Untuk merasakan orang yang sihat.

"Dua tahun lalu saya membaca akhbar" Altai Pravda "di Rusia. Di sana doktor menulis bahawa pesakitnya, yang sedang mati akibat kanser, dibantu oleh air, yang dikumpulkan untuk pembaptisan di gereja. Setelah tertanya-tanya, saya mengumpul air untuk pembaptisan dan menyedari bahawa ia membantu saya dalam masa-masa sukar kehidupan sukar saya.

Saya terkejut, tetapi saya percaya. Secara harfiah selama sebulan (tidak lebih) saya lebih terkejut apabila saya mendengar ketawa jiran, seorang wanita muda berumur 45 tahun. Tiada had mengejutkan saya kerana anak-anaknya sering memanggil ambulans (terutamanya selepas kematian ibunya). Tetapi di sini dia lagi - seorang yang ceria. Apabila ditanya apa perkara itu? Dia memberitahu saya bahawa dia akan pergi ke rawatan Bazylkhan. Dan menasihati saya untuk pergi. Keraguan tidak perlu, walaupun penampilannya mekar. Tetapi saya masih berfikir, sehingga saya mendapat satu artikel kecil oleh Ivan Polovinkin di NAF untuk 24 September 1998, dan saya memutuskan untuk pergi sekurang-kurangnya untuk satu sesi dan lihat. Apa yang saya lihat?

Ia adalah sesuatu, semuanya berlaku tanpa diduga. Sebelum mataku, kanak-kanak itu, yang gagap dan tidak dapat dengan jelas menyebut namanya (Antosha), mula semata-mata mengulangi puisi Pushkin "The Green Oak adalah Hijau di Laut Oak". Dan wanita yang menyeret kakinya, seolah-olah dia bukan dia, mula berjalan, menangis dengan gembira. Lelaki tua, yang selepas stroke tidak dapat menggerakkan tangannya, mengucapkan terima kasih kepadanya, dan tiba-tiba selepas sesi tangan, sudah tentu, mula bekerja. Saya sendiri - seorang yang sakit, selepas kematian suaminya dan kereta yang dicuri saya menjadi diabetes dan banyak tekanan. Saya tidak tahu sama ada ia akan membantu saya?

Tetapi selepas semua, tidak seorang profesor telah mengubati penyakit kencing manis lagi. Menonton bagaimana orang ini membantu untuk gaji kecil pesakit yang sakit adalah kemajuan dalam masa sukar kita. Terutama bagi kanak-kanak yang berhenti mengejek selepas satu sesi, tidur dengan selamat pada waktu malam dan menjadi ceria sekali lagi. Saya melihat dan berfikir: biarkan 50 atau 30 peratus daripada mereka yang telah menjalani rawatan menjadi sihat dan bahagia - ini adalah kemajuan.

Saya pergi dan semua orang berfikir mengapa orang pergi untuk alkohol, merokok dan pengekstrakan lemak. Dan mereka membayar banyak wang. Tetapi di sini ia adalah pengekodan yang sama, tetapi hampir sepenuhnya percuma! Sudah tentu, seseorang tidak berpuas hati. Tetapi dengan segenap hati saya, saya ingin mereka yang ingin membantu diri mereka dan anak-anak mereka, cucu, pergi selagi anda mempunyai peluang, anda tidak akan menyesal! "

Chuvaeva Klavdiya Semenovna.

Saya tidak tahu apa alternatif lain wujud di dunia hari ini, dan sama ada mereka wujud sama sekali, tetapi satu (dan mungkin satu-satunya), cara yang sangat berkesan, terbukti dan mudah yang boleh saya tawarkan sekarang.

Ini adalah perkembangan unik saya yang TIDAK MEMPUNYAI ANALOGU DI DUNIA SELURUH! Bekerja selama TAHUN TAHUN! Kesan penyembuhan juga diuji pada haiwan - hasilnya sangat menakjubkan.

Semua ulasan video
pesakit saya

dusup | dalam nama kehidupan

Khamis, 11/29/2018, 11:30 malam, ***

Sesi Dusupov Healer pada DVD

Hadzhi Dyusupov Bazylkhan Dyusenbievich

Dokumen dan Anugerah Penyembuh

Untuk melihat, klik "Main"

Ulasan Dyusupov "Dalam Nama Kehidupan"


Tinjauan video mengenai orang-orang terkenal tentang sesi "Dalam Nama Kehidupan"

Ulasan tentang sesi Bazylkhan Dyusupov

Ulasan Video "Dalam Nama Kehidupan"

Keputusan daripada sesi.

Surat kepada Dyusupov penyembuh

Ulasan orang yang telah melalui sesi dengan Bazylkhan Dyusupov.


- Hello, sayang Bazylkhan Dyusenbievich! Nama saya Vladimir, saya berumur 55 tahun, isteri saya berusia 56 tahun. Tiga bulan yang lalu kami membeli dan mendengarkan cakera anda dan sangat berterima kasih atas rawatan anda. Hasilnya dirasai hampir dari mendengar pertama. Isteri saya telah mengalami scoliosis sejak zaman kanak-kanak, kini tulang belakangnya semakin panjang, dan dia berjalan hampir lurus. Dia berhenti sering sakit kepala. Saya berhenti mengambil pil tekanan kerana Saya seorang pesakit postinfarkntym (mengalami serangan jantung 2 tahun yang lalu). Keadaan umum menjadi lebih yakin dengan tekanan fizikal dan emosi yang mencukupi. Dia mula merasakan perubahan cuaca. Sebelum ini, tekanan melonjak hingga 220 dengan 130, kini saya tidak merasa begitu tinggi.
Vladimir Lutsenko.

- Masa baik hari, sayang Bazylkhan! Saya ingin berkongsi kejayaan dalam rawatan terima kasih kepada kaedah anda: dari 12 hingga 19 Jun, saya mengambil kursus. Pada kaki antara jari-jari, ketuat tidak dapat mengikis selama 10 tahun, sekarang mereka tidak. Kakinya sakit, lututnya meletakkan arthrosis, hasilnya luar biasa, osteochondrosis merosot. Tetapi goiter nodular, bercampur-campur ketika berada di tempat, kadang-kadang saya merasa tersedak seolah-olah masih sukar bagi saya untuk bernapas secara mendalam, dengan alasan saya tidak faham? Terdapat banyak orang yang mahukan rawatan, dan saya tidak menolak untuk mendengar. Saya sangat gembira dengan pemerolehan cakera. TERIMA KASIH!
Olga

- 1. Hello! Hari ketiga saya melihat melalui sesi tersebut. Sensasi: Di ​​tengah-tengah melihat hati dan sebelah kiri badan mula sakit. Tompok merah muncul di telapak tangan dan bengkak tangan. Saya mula tidur dengan lebih baik.
2. Selamat malam Hari ini saya akan menonton sesi kelima. Saya rasa lonjakan kekuatan dan tenaga. ia menjadi lebih baik dengan tangan.
3. Hari ini saya melihat melalui sesi ketujuh terakhir. Setakat ini, semuanya positif. Tiada kengerian diterangkan.
Terima kasih. ikhlas Tatyana Vigovskaya.

Sesi Dyusupova
"Dalam Nama Kehidupan"
akan melegakan anda penyakit seperti:

Urat varikos;
Tekanan darah tinggi;
Myoma;
Polyarthritis;
Angina pectoris;
Prostatitis;
Diabetes mellitus;
Atherosclerosis dari saluran cerebral;
Osteochondrosis serviks yang kuat;
Goiter;
Tangan ekzema;
Gastrik;
Hipertensi;
Hernia payudara;
Atherosclerosis aorta jantung;
Osteochondrosis;
Penyakit jantung iskemik;
Enuresis;
Asma
Buasir;
Sinusitis;
Arrhythmia jantung;
Batu dalam pundi hempedu;
Pancreatitis;
Sakit kepala;
Alahan;
Epicondylitis;
Radiculitis;
Thrombophlebitis;
Adenoids;

Juga Pas:
Kesakitan di buah pinggang;
Kesakitan di hati;
Tekanan tinggi;
Tekanan rendah;
Kesakitan di pankreas;
Papillomas pada kulit.
Kolik renal;
Sakit di kaki;
Kesakitan bersama;
Kesakitan di hati;
Ulser kaki;
Sembelit;
Pelanggaran kitaran haid;

Ulasan Video

MAKLUMBALAS
Pada cakera B. Dyusupova "Dalam nama hidup"

Kajian Sergei Druzhko - penyampai program "Tidak dapat dijelaskan, tetapi benar"


Ditinjau oleh Kazhetty Akhmetzhanova - Finalis dari 6 "Battle of the Psychics"


Ditinjau oleh Vadim Chernobrov, Ketua Persatuan Penyelidikan dan Pembangunan Kosmopoisk