Utama / Lebam

Gelang Biansha - dari jed hitam

Jadi, pada Olympus perubatan dunia kebangsaan datang aksesori jenama baru - gelang Byansha dari jed hitam. Jika anda percaya pengiklanan, ia dibuat sama ada dari jed yang jarang berlaku, atau daripada serpihan meteorit. Ahli sejarah mengatakan bahawa mineral ini menyukai Confucius, dan orang biasa menyembuhkan mereka semua jenis penyakit - daripada tekanan kepada tumor.

Jadi, pada Olympus perubatan dunia kebangsaan datang aksesori jenama baru - gelang Byansha dari jed hitam. Jika anda percaya pengiklanan, ia dibuat sama ada dari jed yang jarang berlaku, atau daripada serpihan meteorit. Ahli sejarah mengatakan bahawa mineral ini menyukai Confucius, dan orang biasa menyembuhkan mereka semua jenis penyakit - daripada tekanan kepada tumor.

Kenapa kita memutuskan untuk memberi perhatian kepada aksesori penyembuhan ini? Ia mudah - kacau besar di sekeliling gelang Banshi memupuk banyak mitos dan penipuan. Orang kehilangan wang, tetapi hasil yang dijanjikan tidak diperolehi.

Gelang Bianchi atau lithotherapy

Jadi, mari kita mulakan dengan yang paling penting dalam PR Bianchi Bracelet dari jed hitam - dengan analisis "sifat yang berguna" dan analisis batu itu sendiri. Batu ini dianggap sebagai pelbagai jed yang jarang berlaku, yang berasal dari meteorik. Keajaiban semacam ini hanya diperoleh di satu sudut bumi - wilayah Shandong Cina. Dalam pengiklanan, kelebihan utama pakar pemasaran dipanggil:

 • Kandungan besar besi, natrium, magnesium dan unsur-unsur berguna yang lain.
 • Pemilihan gelombang inframerah yang sama panjangnya dengan tubuh manusia
 • Pengeluaran semula ultrasound dalam geseran terhadap kulit
 • Tiada sekatan penggunaan
 • Reka bentuk yang ringkas dan bergaya
 • Kemudahan penggunaan

Jika anda agak jujur, maka anda tidak boleh berhujah dengan titik terakhir, kerana apa yang lebih mudah - letakkan pada tangan anda dan pakai. Tapi bagaimana pula dengan fakta sebelumnya? Tidak ada kenyataan saintis tentang dia, dan oleh itu adalah mungkin untuk mengatakan secara khusus tentang bagaimana gelang Bianchi akan berfungsi, anda hanya boleh menggunakan logik. Kandungan unsur-unsur berguna tentu saja merupakan fakta. Tetapi! Malah secara teorinya, jika mereka boleh masuk ke dalam badan melalui kulit, maka dalam dos yang tidak penting, yang tidak sepatutnya disebut.

Benar atau fiksyen?

Ia cukup untuk membaca ulasan sebenar tentang gelang Biansha yang tertipu di forum. Ingat patung-patung jed pahlawan Cina yang sudah berumur seribu tahun. Lagipun, jika jed sangat cepat untuk kembali, patung ke zaman kita hanya berubah menjadi debu. Pelepasan radiasi inframerah dan ultrasound umumnya dari dunia fiksyen. Bagaimanakah batu boleh mengeluarkan radiasi atau ultrasound apabila bersentuhan dengan kulit? Di laman web penjual keajaiban ini tidak dijelaskan. Secara teoritis, sememangnya mungkin, kesan sedemikian terhadap setiap hari adalah lebih cenderung menyebabkan kemudaratan. Jika tidak, di hospital ultrasound boleh dilakukan setiap hari. Jadi penipuan lain ditolak.

Adapun kekurangan sekatan yang digunakan - ya, anda tidak boleh berdebat di sini sama ada. Hanya pengeluar menjelaskan bahawa alat itu harus dipakai tidak lebih dari tiga jam sehari, dan jika di suatu tempat ia sakit dengan tajam, ia dapat diterapkan pada fokus perhatian. Pakar dalam lithoterapi hanya membuang tangan mereka, kerana mereka tidak dapat menjelaskan mengapa mineral tidak boleh dipakai lebih lama.

Secara berasingan, mengenai gaya dan reka bentuk laconic - di sini pada amnya, seorang amatur. Gelang tersebut nampaknya tidak kelihatan dari semua jenis batu, logam, dan spesies pokok. Mengulas ulasan pelanggan, manik-manik ini dilekatkan pada jalur elastik nipis, yang diregangkan dan dipotong dari pengalihan berterusan dan berpakaian. Jadi kekuatan gelang Banshi meninggalkan banyak yang diinginkan. Kita tidak boleh membantah kebolehpercayaan fakta menggunakan lithotherapy. Malah, penduduk negara Matahari Rising terlibat dalam kaedah rawatan yang sama. Tetapi mereka membawa batu penyembuhan mereka hampir sepanjang hidup mereka dan tidak menolak ubat tradisional.

Apa yang merawat dan apa yang melumpuhkan

Sekali lagi dalam iklan mereka mengatakan bahawa Banshi Gelang dibutuhkan oleh mereka yang:

 • Tertakluk kepada tekanan
 • Orang tua
 • Memimpin gaya hidup yang tidak aktif
 • Penderitaan daripada penyakit jantung
 • Mempunyai kencing manis
 • Mempunyai penyakit onkologi
 • Masalah dengan saluran penghadaman
 • Masalah dengan sistem pernafasan

Nah, dalam kisah yang sama menambah berat badan, PMS dan selulit. Jadi ternyata - diperkosa tiga jam sehari setiap hari - segera menjadi lebih sihat. Ia tidak membantu - ini bermakna saya memakai cara yang salah atau saya membeli palsu di laman web penipuan.

Ujian dan mitos

Mari bermula dengan asal jed untuk gelang bianchi. Pendapat dunia akademik mengenai subjek ini sangat ringkas - ini adalah tipu daya. Asal kosmik ditunjukkan, tetapi kemudian ada cawangan dalam riwayat:

 • sama ada meteorit itu jatuh
 • sama ada radiasi kosmik menjejaskan batu bumi
 • sama ada meteor dan batu-batu daratan kita menjadi cair

Tiada fakta atau penjelasan di dalam sumbernya, tetapi pakar yang malang menipu lebih dan lebih meyakinkan untuk penduduk yang sakit tua. Titik kedua adalah sinaran terkenal yang sama. Sekiranya seseorang mengajar fizik di sekolah, maka dia harus memahami bahawa pengisian semula tenaga, yang mana ia dikatakan memberi, tidak berlaku. Dan, dengan cara itu, jika gelang Banschi menyembuhkan tumor, jenis radiasi inframerah itu boleh dimilikinya, kerana ia memanaskan badan, dan ini memberikan dorongan kepada pertumbuhan tumor.

Mengenai komposisi kimia juga sangat kontroversi. Malah dalam epal ada banyak bahan yang berguna. Tetapi gelang Banshi mampu menyembuhkan hampir seratus penyakit pada masa yang sama. Bukankah itu satu keajaiban? Ia benar-benar berkesan, saintis telah lama berkembang dan ubat-ubatan dan fisioterapi dengan batu ini.

Dan kini kira-kira batu itu sendiri. Dalam sains rasmi, tiada jed hitam disenaraikan sebagai mineral. Jade sebenar boleh dari warna putih hingga warna merah. Merah, dengan cara itu, juga yang paling mahal kerana jarang sekali. Tetapi hitam tidak ada sama sekali, atau sebaliknya ia wujud di laman web dan dalam fantasi penjual. Kami menyimpulkan bahawa batu ini hanya bernama dengan cara ini, dan apa saja yang boleh dijual di bawah penampilannya, kerana tidak ada orang yang mempelajari orang asal dan orang-orang sederhana.

Sejarah penipuan

Pada mulanya, berita tentang bianchi itu tersebar di seluruh dunia, apabila penyikat urut untuk muncul, yang sepatutnya mengikis penyakit pada tahap tenaga. Sifat-sifat pengikis batu adalah sama, tetapi penyakit-penyakit yang dilayan oleh laman-laman pengeluarnya lebih kurang. Ini adalah osteochondrosis, hipertensi, sciatica, penyakit buah pinggang, migrain, penyakit pankreas. Dan penyembuhan tidak hanya berlaku kerana batu itu, tetapi juga terima kasih kepada urut, yang jauh lebih nyata dan benar daripada versi produk semasa.

Apabila gembar-gembur di forum sedang tidur di pengikis, gelas muncul. Mereka terpaksa mengenakan air dengan ion, menjadikannya penyembuhan. Pengedaran hidangan tersebut belum diterima, tetapi kerana idea itu tidak berakar. Jadi gelang Bansha adalah tahap pemasaran baru, tidak lebih. Satu meteorit besar mesti datang dari barang-barang eksotik yang begitu banyak.

Ulasan benar dan tidak begitu

Di laman web penjual, tidak ada gunanya membaca ulasan. Siapa yang akan menulis buruk tentang diri anda? Tetapi di laman pihak ketiga otzovikah mereka menunjukkan gambaran sebenar. Kebanyakan pengguna mengalami jenis penipuan berikut:

 1. Batu itu, seperti yang mereka katakan, ternyata sangat lembut, menghasilkan kesan goresan dan kesan, walaupun jed, sebagai batu, mestilah mineral yang sangat kuat
 2. Gum, yang merupakan manik, koyak dalam masa yang singkat
 3. Daripada 12 buah manik yang dijanjikan, hasilnya adalah 11
 4. Band hitam dari gelang di tangan
 5. Palsu bahan jed lain

Satu lagi pendapat yang menarik ialah kekurangan maklum balas. Menjual - dijual, hilang, dan tiada siapa yang boleh bertanya. Memandangkan hakikat bahawa harga perhiasan harfiah "menggigit", alat seperti membeli untuk membahayakan bukan sahaja untuk kesihatan emosi anda, tetapi juga untuk dompet.

Kesimpulannya

Kesimpulan di sini menunjukkan diri mereka sendiri - tidak ada punca keajaiban yang dijanjikan telah dipenuhi. Terdapat semata-mata tiada ulasan sebenar tentang hasil yang baik, tetapi dalam iklan mereka mengatakan banyak. Jangan menipu diri sendiri dan jangan beli palsu lain di tapak penipuan, yang akan membawa anda dan orang tersayang anda satu kekecewaan. Gelang Byansha adalah satu tipu daya dan kisah lain untuk penduduk naif.

Bianchi Black Jade Gelang

Ciri-ciri jed hitam menarik perhatian bukan sahaja profesional, tetapi juga pengguna biasa. Pelbagai batu semi mulia ini, dari mana gelang hitam Biansha dibuat, ditambang di Provinsi Shandong (China).

Mengenai sifat-sifat luar biasa batu ini, kami belajar secara tidak sengaja. Di Shandong, jangka hayat adalah lebih tinggi daripada di wilayah jiran. Kajian telah menunjukkan bahawa ia tidak berkaitan dengan keadaan pemakanan atau gaya hidup.

Bianshi adalah pelbagai jed batu hitam yang paling jarang ditemui.

Penduduk Shandong menggunakan perkakas, barangan rumah yang terbuat dari jed hitam, sementara di wilayah jiran ini tidak diperhatikan.

Gelang Byansha - perceraian atau kebenaran?

Sesetengah orang yang ragu-ragu sangat mencurigakan apa yang tidak mereka alami. Mereka tidak tahu sama ada ini benar atau tidak, jadi mereka takut membeli produk ini.

Sehingga kini, ciri-ciri berguna batu ini diselidiki dan dikaji dengan teliti. Para saintis telah membuat kesimpulan bahawa jed Biens mempunyai kesan positif pada tubuh manusia.

Ia adalah selamat untuk mengatakan tentang keberkesanan gelang. Dan ulasan negatif, yang jarang ditemui di Internet, ditulis oleh pembeli yang:

 • Gelang itu dipakai untuk masa yang tidak mencukupi (kesannya dapat dilihat selepas beberapa minggu memakai malar).
 • Membeli palsu.
 • Menunggu penyembuhan dari penyakit yang tidak termasuk dalam spektrum gelang.

Mempunyai kesan pada badan

 • Menghentikan proses penuaan sel, yang membawa kepada peremajaan badan.
 • Mengeluarkan bahan toksik, terlepas dari badan.
 • Menormalkan sistem imun.
 • Meningkatkan metabolisme, menghilangkan berat badan berlebihan.
 • Ia mempunyai kesan positif terhadap kerja sistem kardiovaskular dan pernafasan.
 • Melegakan kesakitan.
 • Membolehkan anda mencapai pemulihan yang paling cepat daripada selsema, penyakit virus.
 • Ia membantu untuk berehat, melegakan ketegangan, menyingkirkan keletihan.
 • Mengurangkan tekanan, melegakan sakit kepala.
 • Menormalkan kerja semua organ dalaman.
 • Kesan yang menguntungkan pada kulit dan rambut.

Bagaimana fungsi utama

Mereka yang memutuskan untuk membeli gelang Banshi, anda boleh melupakan kesihatan yang buruk, keletihan dan tekanan yang meningkat.

 • Hipertensi 1-2 darjah.
 • Sakit kepala, berdering di telinganya, pening kepala.
 • Buasir, penyakit gastrousus.
 • Berat badan berlebihan.
 • Meningkatkan kepekaan gusi.
 • Selsema kerap.
 • Imuniti lemah.
 • Keadaan miskin kulit dan rambut.

Komposisi kimia unik jed membolehkan anda mengekalkan kesihatan yang baik. Pendedahan inframerah mempunyai kesan yang baik terhadap peredaran darah, yang seterusnya menghasilkan keadaan kapilari dan saluran darah dalam nada.

Faedah

 • Kesan yang menguntungkan terhadap kesihatan.
 • Alat yang terjangkau untuk mendapatkan semula belia dan kecantikan.
 • Anda boleh menggunakannya sepanjang masa, ia tidak akan berakhir.
 • Tiada kesan berbahaya.
 • Keberkesanan yang dibuktikan oleh kajian klinikal.
 • Lebih murah daripada cara lain untuk peremajaan.
 • Jaminan hasil jangka panjang.
 • Aksesori bergaya ini akan sesuai dengan mana-mana imej.

Di samping itu, ia sesuai sebagai hadiah untuk orang yang dikasihi dan saudara-mara.

Arahan untuk digunakan

Gelang Bianchi mesti dipakai pada pergelangan tangan selama mungkin. Adalah dinasihatkan untuk menembak hanya pada waktu malam. Ia tidak disyorkan untuk berenang, mandi dengan gelang di tangan anda. Anda boleh memohon ke tempat di mana terdapat rasa sakit atau ketidakselesaan.

Di mana tangan memakai gelang, semua orang memutuskan untuk dirinya sendiri. Jika anda memakainya di tangan kanan anda, kecuali untuk sifat penyembuhannya, kesannya akan memberi kesan positif pada proses pemikiran. Jika dipakai di sebelah kiri, akan memberi kesan positif pada intuisi, imaginasi.

Pendapat doktor

Ulasan doktor adalah positif. Mereka boleh dipelajari di forum, tapak perubatan atau didengar dari mulut doktor dalam kehidupan sebenar.

Doktor percaya bahawa gelang mempunyai kesan yang kuat. Pesakit yang sentiasa menggunakannya, lebih cepat sembuh penyakit.

Komen dan ulasan pelanggan

Ulasan gelang Bianshi kebanyakannya positif, mempunyai kesan yang baik pada tubuh manusia.

Ulasan orang sebenar boleh dibaca di tapak khusus, forum.

Untuk masa yang lama saya berlebihan berat badan. Hubungan dengan golongan muda tidak melekat, semua orang mahu melihat seorang gadis langsing bersebelahan dengan mereka. Seorang kawan dinasihatkan untuk membeli gelang Biansha, memetik kenyataan bahawa dia sendiri kehilangan berat badan berkat kepadanya. Saya ragu-ragu lama, tetapi pada akhirnya saya mengarahkan aksesori ini di laman web rasmi. Saya fikir, walaupun ia tidak membantu, ia akan menjadi hiasan yang indah. Tetapi saya terkejut, selepas beberapa bulan, saya mula melihat bahawa berat badan berkurangan dan kesihatan saya bertambah baik. Selepas setengah tahun berat badannya berkurangan, yang saya sangat gembira. Anna, 29 tahun, Moscow

Selama beberapa tahun dia mengalami sembelit, sehingga doktor yang menasihatkan saya untuk mencuba memakai gelang Bianchi. Saya membelinya dan mula memakainya sepanjang masa, kadang-kadang saya tidak mengambilnya untuk malam. Saya tidak menyedari bagaimana sembelit itu hilang, usus perut berfungsi normal. Di samping itu, dia menceritakan untuk dirinya sendiri bahawa rambutnya telah bersinar, kukunya tidak lagi terkelupas. Inga, 40 tahun, Novgorod

Di mana untuk membeli gelang Biansha asal pada harga diskaun?

Gelang Bansha boleh dibeli hanya di laman web rasmi. Ini adalah jaminan bahawa anda membeli produk asal. Membeli dari pengedar secara rawak boleh menyebabkan palsu di tangan anda.

Apakah batu Bianshe dan bagaimana ia berfungsi?

A bianchi adalah batu separuh berharga yang hanya dapat ditambang di satu tempat di Bumi. Satu lagi 63 juta tahun yang lalu, sebuah meteorit mendarat di Wilayah Shandong China, dan akibat kejatuhannya, deposit batu Bianshi dibentuk. Oleh itu, batu ini mempunyai sifat meteorik, tetapi akibat reaksi kimia dan haba dengan batuan, ia telah memperoleh komposisi yang unik, yang tidak lagi di Bumi.

Secara luaran, bianchi kelihatan seperti batu hitam, dengan permukaan matte. Jarum akupuntur dibuat dari 7,000 tahun yang lalu, dan kini mereka digunakan untuk membuat gelang dan manik.

Pengekstrakan massa batu ini dimulai pada tahun 2009, dan disebabkan permintaan yang meningkat pada akhir tahun 2016 terdapat sedikit saham batu penyembuhan. Ia akan mengambil sedikit masa dan gelang bianchi hanya boleh dibeli dengan tangan.

Ciri-ciri gelang bianchi jed hitam

Semua sifat positif gelang bianchi dikaitkan dengan asal batu yang unik. Jade hitam Bianchi mengandungi 46 mineral, unsur kimia dan unsur surih, termasuk zink, besi, mangan, kalsium, sodium dan banyak lagi. Di Bumi, adalah mustahil untuk mencari yang lebih serupa dalam sifat baka. Batu ini mempunyai sinaran yang jelas, yang menyumbang kepada penyembuhan organ manusia dan juga membantu untuk menghidupkan kembali masa.

Pada tahun 1980-an, ahli fizik Geng Nayguana menjalankan beberapa kajian yang berguna kemudian dalam kajian batu bianchi. Dia mendapati bahawa radiasi inframerah 9-15 mikron batu adalah sama dengan yang dipancarkan oleh tubuh manusia. Dan sinaran ultrasonik yang berlaku apabila gelang menggosok kulit seseorang boleh meningkatkan metabolisme dan mencetuskan mekanisme untuk memerangi deposit lemak. Dengan cara ini, harta ini digunakan dengan urutan perkakasan ultrasound, yang membantu mensimulasikan badan yang sempurna.

Sama seperti batu lain, bianchi mempunyai sifat-sifat tertentu yang tidak dapat dijelaskan dari sudut pandang proses fizikal. Batu membawa nasib baik, melindungi mata jahat, menyumbang kepada kesucian pemikiran dan inspirasi. Di China, jed dianggap sebagai penunjuk. Sekiranya batu menjadi mendung, itu bermakna orang yang memakai itu melakukan dosa.

Cara memakai gelang bianchi: arahan untuk digunakan

Untuk mencapai kesan maksimum, tidak perlu memakai gelang sepanjang masa. Batu memerlukan rehat dan penambahan tenaga, ia harus dianggap sebagai organisma hidup. Petua kami akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya gelang ini:

 1. Anda perlu memakainya sekurang-kurangnya 3 jam sehari.
 2. Sekiranya terdapat masalah tempatan - kesakitan pada sendi, masalah kulit, sakit kepala, anda harus memohon batu ke tempat-tempat di mana terdapat ketidakselesaan.
 3. Di mana tangan memakai gelang - anda membuat keputusan, kerana ini, sifat penyembuhannya tidak berubah.
 4. Anda tidak boleh memakai gelang pada lengan atau siku anda. Tempat terbaik untuknya ialah pergelangan tangan. Jika anda tidak mahu seseorang melihat gelang anda, pakai lengan panjang.

Untuk menjadi sihat dan bahagia, anda harus menjalani gaya hidup yang betul, meminimumkan merokok dan alkohol, memberi keutamaan kepada berjalan kaki setiap hari. Walau bagaimanapun, ia berlaku bahawa seseorang sukar untuk memulakan gaya hidup yang sihat. Tidak cukup tenaga dan sikap asas. Gelang bianchi akan membuat anda dengan cara yang betul dan menjadi panduan untuk kehidupan yang panjang dan bahagia tanpa penyakit dan mood yang tidak baik.

Jade bianchi gelang dari China: penipuan, perceraian atau kebenaran?

Apabila pada tahun 2009 memulakan perlombongan besar-besaran batu, tiada siapa yang boleh berfikir bahawa anda boleh menjalin bianchi. Doktor dan healers menggunakan jed hitam untuk urut dan fisioterapi lain. Pelanggan gembira menulis ulasan positif dan mengarahkan gelang kepada semua saudara mereka. Sekarang sukar untuk mengetahui di mana palsu, dan di mana asalnya. Itu semua kerana penjual keusahawanan Cina yang menggunakan nama bianchi untuk gelang palsu dan menjualnya pada harga yang rendah beberapa dolar. Sudah tentu, seseorang tidak boleh mengharapkan kesan penyembuhan daripada barangan murah itu. Anda pasti boleh membeli gelang Cina sebagai perhiasan, tetapi banyak ulasan negatif dari orang yang memilih palsu murah tidak menggalakkan. Batu-batu itu dihapuskan, dengan cepat kehilangan warna hitam, retak dan cip muncul di atasnya. Reka bentuk kecantikan yang ragu-ragu, tetapi seperti yang anda ketahui, orang gila membayar dua kali!

Gelang asli dengan batu Bianchi asli tidak boleh dikelirukan dengan palsu. Apabila anda mengambilnya, anda merasakan tenaga hidup, tenaga batu ini. Batu-batu kecil itu sendiri sangat cantik, dengan permukaan rata, mereka benar-benar memunculkan sesuatu yang tidak wajar. Kesan gelang asal adalah ketara selepas beberapa jam memakai pergelangan tangan. Kesan sifar palsu, selain menambah kekecewaan disebabkan oleh wang yang sia-sia. Ulasan negatif di forum memberi amaran bahawa anda perlu memilih tempat yang tepat untuk membeli.

Bagaimana membezakan dan mengenali palsu dari asal?

Cara menggunakan gelang: di mana tangan dipakai dengan betul

Sebagai persembahan amalan, orang-orang yang telah membeli barang kemas dari batu separa berharga dari bianchi, memakainya sesuai dengan keperluan mereka dan mendengar intuisi mereka. Wanita suka perhiasan yang indah dan memakai gelang dengan batu jed hitam di sebelah kiri atau kanan mereka. Lelaki, walaupun skeptis, boleh memakai gelang manakala tiada siapa yang melihatnya, misalnya di rumah, pada hujung minggu. Ramai, setelah melihat kesan positif, tidak mahu berpisah dengan batu sihir dan membawanya bekerja dan dalam kehidupan seharian.

Kesannya tidak bergantung pada tangan yang memakai gelang bianchi.

Apakah sifat penyembuhan batu bianchi jed hitam?

Pertimbangkan hanya sifat asas gelang jed hitam dengan batu bianchi:

 1. Apabila batu berinteraksi dengan kulit manusia, di tempat ini peredaran darah yang dipertingkatkan bermula, walaupun sedikit kemerahan mungkin terjadi pada kali pertama. Sekiranya anda memakai gelang secara teratur, darah menjadi lebih cair, bekalan darah diaktifkan walaupun pada titik-titik di mana terdapat masalah sebelumnya. Satu contoh yang jelas - sebelum menggunakan gelang, seseorang menderita dari hakikat bahawa tangan dan kakinya sejuk walaupun pada musim panas. Bersama-sama dengan Bianchi masalah ini akan tetap di masa lalu!
 2. Ia menggalakkan pengagihan semula bendalir dalam badan, membolehkan anda melupakan edema dan genangan. Hasilnya di muka! Wanita dan lelaki, bersama-sama dengan bianchi, lebih muda, mereka mempunyai bujur muka, dagu dan beg kedua di bawah mata pergi.
 3. Mengeluarkan toksin dan juga logam berat. Dan untuk ini anda tidak perlu mengambil apa-apa tambahan atau sorben. Batu melancarkan program pemulihan yang kuat di peringkat sel badan.
 4. Ia adalah ubat penahan sakit semulajadi. Melegakan kekejangan, membolehkan anda melegakan otot anda dan melegakan kesakitan.
 5. Memulihkan tisu artikular, melegakan keradangan, sehingga sakit di lutut, siku, belakang adalah sesuatu yang lalu.
 6. Merangsang imuniti, menyebabkan tubuh melawan jangkitan virus dan bakteria sendiri tanpa menggunakan antibiotik dan ubat antivirus.
 7. Menggalakkan suasana yang indah, terima kasih kerana kesan yang santai. Melawan tekanan dengan memulihkan sambungan sel-sel saraf yang hilang dan pengakhiran dalam otak.
 8. Menormalkan tekanan arteri dan intrakranial.
 9. Melegakan sesak nafas, berdengkur, kesesakan hidung, asma dan penyakit pernafasan lain.
 10. Ia mempunyai kesan antitumor. Menghentikan pertumbuhan sel-sel kanser, menyumbang kepada pemulihan badan selepas radiasi dan kemoterapi.
 11. Melawan semua mikrob dan kulat yang diketahui, mempunyai kesan antibakteria yang jelas tanpa ubat.
 12. Meningkatkan keadaan rambut dan kuku, melegakan jerawat, ketidakpatuhan kulit, keradangan.
 13. Meningkatkan keinginan seksual pada wanita dan menyumbang kepada normalisasi potensi lelaki.

Siapa yang boleh memakai gelang bianchi?

Sebelum menggunakan gelang TIDAK memerlukan nasihat doktor. Batu ini sesuai untuk semua orang - dari kecil ke besar. Tetapi terutamanya ia disyorkan untuk digunakan dalam kategori berikut:

 1. Orang tua. Gelang meremajakan badan.
 2. Orang yang mempunyai penyakit sendi. Gelang itu mencetuskan semula pertumbuhan semula tisu rawan artikular.
 3. Pesakit dengan hipertensi. Gelang bianchi adalah jimat sebenar bagi orang yang menghadapi masalah tekanan. Ramai orang ragu-ragu, tetapi apabila mereka melihat nombor pada tonometer, mereka hanya tidak percaya mata mereka.
 4. Lelaki dengan penyakit prostat dan kecacatan berpanjangan. Gelang itu akan mengembalikan tenaga lelaki dan membantu menghilangkan gejala yang tidak menyenangkan tanpa ubat dan operasi.
 5. Orang berlebihan berat badan. Tindakan batu itu bertujuan mempercepatkan tenaga dari sel-sel tubuh. Akibatnya, lemak dipecahkan, bengkak dan selulit hilang.
 6. Sesiapa yang bosan dengan selesema dan jangkitan virus yang tidak berkesudahan. Gelang bianchi adalah immunostimulator semula jadi yang membolehkan anda melupakan hospital. Tubuh anda boleh melawan jangkitan, penting untuk mengaktifkan pertahanan imun.

Apakah peraturan yang harus diikuti apabila memakai gelang bianchi?

 • gelang adalah perkara peribadi, anda tidak boleh memberikannya kepada seseorang untuk dipakai, kecuali untuk saudara terdekat;
 • memakai gelang secara tetap, tetapi berlepas pada waktu malam;
 • jangan mandi dengan gelang di tanganmu;
 • Jangan berikan gelang kepada anak-anak supaya mereka tidak sengaja meruntuhkannya;
 • pilih perhiasan dalam saiz, untuk melakukan ini, mengukur lilitan lengan dan menambah nilai yang diperolehi 10% - ini akan menjadi panjang optimum gelang.

Ulasan doktor mengenai gelang itu

Setelah menguji gelang, dalam praktiknya, adalah perlu untuk mengenali kecekapan yang tinggi dalam mempercepatkan pemulihan dan tempoh pemulihan pada pesakit. Normalisasi aliran darah dan pengisian semula baki ion menghalang genangan. Meningkatkan ketahanan badan terhadap penyakit mengurangkan masa yang diperlukan untuk mengambil ubat-ubatan dan mengurangkan risiko komplikasi sekunder. Pada pesakit dengan patologi kronik, pelepasan penting dapat dicapai.

Anatoly Khizhnyak, ahli terapi, Kharkov

Saya seorang doktor gigi dengan pengalaman selama 11 tahun. Saya hanya mengaku perubatan tradisional. Tetapi ibu bapa saya adalah penyokong sebarang bidaah, seperti bianchi dan pelbagai makanan tambahan. Melihat kepada mereka, saya dapat memberitahu anda dengan yakin bahawa semua ini adalah plasebo tulen. Nah, beberapa gelang tidak dapat mengurangkan tekanan. Ya, saya mengakui bahawa ia merosot. Tetapi ini bukan kerana gelang, tetapi kerana keyakinan dan kepercayaan buta.

Anton Belov, doktor gigi di klinik "Semua 32"

Sejujurnya, saya sentiasa geli dengan gelang dan orang yang bersedia untuk mengeluarkan separuh gaji atau pencen mereka. Walau bagaimanapun, mari kita hadapi dengan jujur. Gelang bianchi batu jed asal benar-benar berfungsi. Saya sendiri menyaksikan bagaimana pesakit dengan gastritis maju dan ulser peptik mengelakkan campur tangan pembedahan. Kakitangan perubatan tertawa kepadanya, dan dia berdegil terus memakai gelangnya. Bayangkan mengejutkan apabila semasa pemeriksaan endoskopik, kami mendapati ulser menghalang dan tidak ada satu petunjuk Helicobacter pylori, walaupun 2 minggu sebelum ini terdapat banyak bakteria, seluruh serpihan. Perlu diingat bahawa sebagai tambahan kepada gelang, pesakit menggunakan remedi rakyat dan homeopati.

Ivan Boyko, doktor keluarga, ahli gastroenterologi poliklinik daerah Kyiv-Svyatoshinsky Boyarka

Di mana untuk membeli bianchi gelang dan berapa kosnya?

Gelang Bianchi menggunakan banyak bintang pop, televisyen dan filem. Tahun-tahun berlalu, dan mereka masih muda, menarik dan paling penting sihat. Orang yang berjaya tidak mempunyai masa untuk penyakit, jadi mereka menghubungkan hidup mereka dengan jimat yang unik - gelang bianchi. Orang seperti itu tidak menyelamatkan diri mereka, kerana mereka tahu dan mematuhi undang-undang karma alam semesta. Tidak mustahil untuk mendapatkan sesuatu yang mahal tanpa gaji yang layak. Seperti kata Hippocrates: "Seorang doktor mesti mengambil wang untuk mengetahui harga buruhnya. Pesakit perlu membayar doktor untuk mengetahui harga kesihatan mereka. "

Anda boleh membeli palsu di pelbagai laman web. Tetapi anda mesti memahami bahawa hanya produk yang diperakui akan memberi manfaat kepada anda. Ia boleh dibeli di laman web rasmi, di mana kesahihannya disahkan oleh kod unik. Harga gelang dengan batu bianchi sebenar tidak boleh menjadi rendah!

 1. Batu itu mempunyai asal kosmik, lebih daripada 60 juta tahun.
 2. Ini adalah jenis batu jed yang jarang berlaku. Pernahkah anda melihat batu permata atau berlian murah? Di sini dan byanshi tidak murah dengan definisi!
 3. Monopoli telah ditubuhkan untuk pengekstrakan batu. Hanya satu syarikat di dunia mengeluarkannya dan memindahkannya kepada pengeluaran barang kemas, gelang, manik, produk urut, alat perubatan.
 4. Produk yang disahkan disahkan dengan hologram dan boleh disahkan.

Tidak kira betapa sedihnya bunyi itu, tetapi rizab batu itu habis, dan tahun depan tidak akan ada gelang seperti itu untuk dijual. Pada masa ini, anda boleh membeli gelang dengan diskaun dari saham tahun lepas.

Dalam kesibukan pra-cuti, ramai penjual menjual sisa gelang asal dan ada kebarangkalian tinggi ditinggalkan tanpa batu penyembuhan. Ramai orang membelinya untuk hadiah, jadi anda perlu tergesa-gesa!

Pendapat pakar tentang gelang bianchi jed hitam: kebenaran atau penipuan (dengan ulasan)

Gelang Byansha adalah aksesori yang diperbuat daripada jed hitam semulajadi. Minyak ini dalam perubatan alternatif dianggap kuratif. Tetapi apa sebenarnya yang dia kerjakan, bagaimana untuk menggunakannya dengan betul? Mari kita fahami sama ada anda perlu membeli produk sedemikian: memeriksa hartanah, baca arahan, ulasan pelanggan dan saintis mengatakan tentangnya.

Ciri-ciri Mineral

Jade hitam dibezakan dari batu-batu lain:

 • Keupayaan Biansha untuk radiasi.
 • Komposisi, di mana banyak mikronutrien berguna.
 • Keupayaan untuk mengekalkan haba.

Mengapa ini berguna kepada lelaki? Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa parameter bidang biologi yang dipancarkan oleh tubuh manusia adalah serupa dengan spektrum sinaran inframerah gelombang panjang batu (panjang gelombang adalah 8-14 mikron). Badan kita melihat radiasi dari jed hitam sebagai "berkaitan", oleh itu, gelang yang dibuat dari batu Bianshi tidak mempunyai kontraindikasi, tidak menyebabkan reaksi yang merugikan walaupun dengan memakai berterusan.

Kenapa kebiasaan radiasi ini berguna? Apabila seseorang jatuh sakit, terdapat pelanggaran proses metabolik, peredaran darah. Ini menyebabkan gangguan dalam pembebasan semula jadi dan penyerapan tenaga. Hubungi dengan sumber tenaga yang sama menyebabkan badan percaya bahawa segala-galanya adalah teratur, aliran darah bertambah, proses metabolik disambung semula. Ini membantu menghilangkan genangan, edema, keradangan, penyerapan ubat yang lebih baik.

Satu lagi faedah batu dalam komposisinya: ia mengandungi Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, Na, dan lain-lain. Lebih daripada 30 unsur surih yang diperlukan oleh badan kita untuk mengekalkan kesihatan sistem secara optimum. Apabila dipanaskan dari haba badan atau matahari, batu itu mula memindahkan bahan kepada orang yang memakai gelang itu.

Kelebihan ketiga jed - gelang Byansha mampu mengekalkan haba organik untuk waktu yang lama. Pendedahan yang berpanjangan kepada kulit mengakibatkan kesan yang sama dari urut ringan. Sendi dipanaskan, aliran darah diperbaiki, zon refleks dirangsang (iaitu, titik akupunktur terjejas).

Keselamatan radiasi

Radiasi yang dikeluarkan oleh gelang perubatan Bansha selamat. Kekurangan radioaktiviti bahan di batu itu disahkan oleh pemeriksaan Kesatuan Eropah - produk dari mineral ini mempunyai perakuan RoHS 2011/65 / EU, dia mengesahkan bahawa mineral itu tidak mengandungi bahan radioaktif yang berbahaya. Juga, sebelum penghantaran ke negara kita, produk itu meluluskan beberapa pemeriksaan: dalam makmal sains "YugResurs", dalam makmal pengujian "Rostest", di Agensi Persekutuan bagi Peraturan Teknikal dan Metrologi Persekutuan Rusia. Gelang menerima puluhan lesen di tanah air mereka, di Rusia, Ukraine. Ia juga mempunyai sijil GOST R.

Petunjuk

Batu Bianchi memancarkan sinaran (sinaran inframerah gelombang panjang), yang mempunyai kesan merangsang peredaran darah. Aliran darah yang lebih baik membantu mengatasi keradangan dan bengkak.

Di bawah tindakan sinaran, batu itu memanaskan badan. Kompositnya mula dihantar melalui liang kulit ke tisu manusia. Ini mempunyai kesan tambahan: Batu Bianchi membantu melawan penyakit hati, sistem saraf, patologi dermatologi. Ia juga menyokong pertukaran oksigen dalam darah dan menguatkan daya imun. Memulihkan sistem hormonal dan limfa.

Jenis produk yang berbeza dibuat dari jed hitam, ada juga tali pinggang. Tetapi pakar menasihati memakai gelang biansha. Pertama, ia adalah mudah. Kedua, cantik. Ketiga, terdapat kesan akupunktur. Tangan adalah tumpuan mata aktif secara biologi. Gelang dengan reka bentuk khas, sentiasa bersentuhan dengan pergelangan tangan, urut zon ini. Anda juga boleh menggunakan manik Bianchi yang terbuat dari jed hitam, walaupun, menurut para ahli, mereka akan kurang berkesan, kerana terdapat titik refleks yang lebih sedikit pada leher dan dada.

Di bawah adalah tanda-tanda yang anda harus memakai produk jed hitam:

 • Kecenderungan untuk tekanan darah tinggi.
 • Pening, sakit kepala, atau migrain.
 • Imuniti lemah.
 • Manifestasi manifestasi reaksi alergi.
 • Masalah dengan saluran pencernaan.
 • Peningkatan keletihan.
 • Kemalangan, kemurungan, keresahan.

Juga di antara tanda-tanda adalah: penurunan keinginan seks, masalah metabolisme, selera makan dan tidur. Penyakit radang.

Rupa

Dalam banyak ulasan, gelang yang terbuat dari jed hitam Bianchi dipuji bukan hanya untuk sifat jed hitam, tetapi juga untuk reka bentuk. Aksesori perubatan kelihatan bergaya, tetapi ringkas - itulah sebabnya cocok untuk lelaki dan wanita.

Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda mencari batu Bianchi sebenar atau mengenali palsu:

 1. Bianshi mempunyai kekuatan yang tinggi. Jika anda menjatuhkannya, tidak perlu ada goresan. Anda juga boleh memegang apa-apa objek tajam pada batu dalam produk.
 2. Batu semulajadi cepat menjadi hangat apabila bersentuhan dengan badan.
 3. Bianchi mempunyai kekonduksian bunyi khas - jika anda mengetuk dengan dua manik pada satu sama lain, bunyi itu akan menjadi agak resonan.
 4. Jade hitam mempunyai kemasan matte. Lakuer permukaan bermakna penipuan - pakar mengatakan bahawa jika anda melukis Biens yang sebenar, ia akan mengurangkan kesan penyembuhannya.
 5. Apabila anda memakai Biens sebenar, batu itu tidak meninggalkan tanda pada kulit. Jika, setelah membeli dan memakai aksesori, anda melihat jalur hitam atau bintik-bintik di tangan anda, itu bermakna anda telah menjadi mangsa perceraian.
 6. Gelang Bianchi terbuat dari jed hitam. Tiada batu lain dibenarkan untuknya. Warna itu harus hanya hitam dalam - jika di suatu tempat di laman web anda melihat produk kelabu, merah atau coklat yang dijual di bawah nama "Biens", ini adalah penipuan sebenar.

Daripada kualiti negatif, orang mencatat berapa banyak hiasan Bansha. Untuk mendapatkan kesan yang baik, anda perlu memakai batu yang cukup besar (3-4 cm panjang), dan masing-masing mempunyai berat badan yang ketara (selepas itu, ia adalah mineral semulajadi, bukan plastik berongga). Tetapi produknya tidak terlalu berat: jika anda memakai dan memakai gelang selama 4-5 jam, ia tidak akan menimbulkan rasa tidak selesa.

Syarat penggunaan

Produk ini mudah digunakan - arahan ketat mengenai cara memakai gelang yang betul tidak wujud. Sebagai contoh, tidak mengapa tangan aksesori itu dipakai, sama ada gelang bianchi yang diperbuat daripada jed menyentuh pergelangan tangan atau diletakkan sedikit lebih tinggi. Walau bagaimanapun, ada satu aturan - untuk mencapai hasil, anda perlu memakai produk dengan kerap, sebaiknya setiap hari. Tetapi doktor memberi amaran: gelang Byansha bukan sekadar permata, ia tidak sesuai untuk penggunaan sepanjang masa. Adalah lebih baik memakainya selama 4-5 jam sehari, pastikan untuk mengambilnya sebelum tidur.

Perlu diingat bahawa gelang tidak boleh menjadi satu-satunya cara rawatan. Ia berguna untuk memakai batu Bianshi, tetapi jika ia adalah penyakit yang serius, maka anda perlu minum ubat dan menjalani prosedur yang ditetapkan oleh doktor. Tinjauan sebenar doktor setuju bahawa jika anda menambah ke arah rawatan utama untuk memakai gelang dengan jed, maka hanya melawan penyakit akan berhasil.

Kadar harga

Adalah penting untuk mengetahui berapa banyak gelang penyembuhan kos, kerana harganya sering menunjukkan keaslian Biansha. Ini adalah mineral yang sangat berharga yang dilombong dan diproses hanya di satu tempat di planet ini - gelang Cina Bianchi atau produk jed hitam lain dibuat di wilayah Shandong.

Berikut adalah harga purata gelang yang dijual di laman rasmi:

 • Rusia -1900 rubel.
 • Kazakhstan -15900 tenge.
 • Ukraine -699 UAH
 • Belarus - 799,000 putih. menggosok.
 • Kyrgyzstan - 4900 som.
 • Armenia - 29990 dram.

Jika anda membeli gelang di laman web rasmi, dan harganya jauh lebih rendah daripada yang ditentukan, maka berhati-hati, kerana ini boleh menjadi penipuan. Malangnya, kes-kes apabila aksesori plastik murah diberikan untuk gelang perubatan yang terbuat dari jed hitam oleh Bjansi tidak jarang berlaku. Berhati-hati - baca foto produk sebelum anda membelinya. Ini akan membantu menentukan ciri-ciri gelang, mengajar anda untuk membezakan palsu dari asal!

Akhir sekali, inilah gambar bagaimana gelang jed sebenar Bianshi kelihatan seperti (gambar akan membantu anda belajar untuk membezakan aksesori asal dari salinan palsu), serta pemilihan video tentang produk perubatan ini.

Valentna Ivanovna, 61:

Tekanan "kerja" saya adalah 165/100, yang sering melonjak dengan mendadak. Saya tahu bahawa hipertensi kronik tidak dapat diubati. Saya hanya boleh menyimpannya dalam kedudukan normal untuk saya. Saya tidak boleh minum pil kerana penyakit lain. Saya pergi ke ubat-ubatan rakyat. Tahun lepas saya masih memakai gelang seperti itu. Tekanan lompat menjadi lebih kurang dari sebelumnya.

Alexander, 39 tahun:

Saya mempunyai keradangan prostat kronik. Isteri saya membeli gelang jed. Pada mulanya dia ketawa - dia tidak faham bagaimana benda di lengan boleh menjejaskan prostat. Tapi lelucon adalah jenaka, dan tidak pernah terjadi pengulangan prostat dalam enam bulan. Mungkin ia benar-benar membantu menghalang keradangan?

Semenchuk E. N., Pengamal Am:

Saya tidak keberatan pesakit memakai produk jed kecuali mereka menggantikan ubat-ubatan. Saya tidak boleh bercakap mengenai manfaat sebenar batu - Saya tidak pakar dalam bidang mineralogi, tetapi orang berpuas hati, mereka percaya sifat-sifat batu itu, dan ini kadang-kadang membantu dalam penyembuhan.

Gelang Byansha - Ulasan

Hello Nama saya Alexey, dan saya memakai gelang yang dibuat dari batu Bianshi. Hanya ingin mengatakan bahawa saya tidak percaya pada sihir dan asal makhluk azimat. Oleh itu, kesan positif adalah untuk saya mengejutkan. Kawan mengatakan ia adalah plasebo atau kebetulan, tetapi hakikatnya tetap bahawa kesihatan telah bertambah baik. Saya mengarahkan keajaiban ini di laman web rasmi, kerana tidak mungkin untuk membelinya hanya di kedai. Saya ingin menjelaskan bahawa harga jed cukup tinggi, tetapi saya tidak terkawal dalam dana dan pembelian tidak membanjiri kapal belanjawan saya.

Bagaimana saya menemui gelang biansha

Di Internet terdapat banyak laman web yang menawarkan pembelian aksesori ini. Saya benar-benar tidak suka bahawa dalam kebanyakan artikel promosi hanya sifat "sihir" batu ditunjukkan. Sebenarnya, gelang yang dibuat dari jed oleh Bianchi bukan hanya trend selebriti, tetapi juga azimat dengan sejarah uniknya. Sebutkan peranti meremajakan sedemikian terdapat dalam folios lama. Selain itu, terdapat anggapan bahawa Confucius memakainya.

Saya mengalami dystonia vegetovaskular selama bertahun-tahun. Penyakit ini tidak dapat difahami: nampaknya tidak ada prasyarat, dan tiba-tiba serangan arrhythmia, peningkatan tekanan. Ia sampai ke titik yang dipanggil ambulans ke rumah. Secara jujur, ia juga memalukan. Doktor tidak dapat mencari punca penyakit itu, dan ternyata seolah-olah saya berpura-pura menjadi sesuatu. Perubatan tradisional tidak membantu saya dan memutuskan untuk mencuba kaedah lain.

Biasa dikenali untuk membeli aksesori batu giok yang popular. Jadi saya fikir, apa yang tidak sedang bercanda...

Dia memakai gelang jed hitam dari Bianshi selama kira-kira dua bulan, ketika ia mula melihat bahwa jumlah serangan jelas menurun. Dan saya nampaknya kurang gementar dan terlatih di tempat kerja. Saya berfikir tentang kebetulan dan memutuskan untuk membaca ulasan dari orang lain.

Grigory, 49 tahun, Kazan

Di sini saya hampir sama! Menurut semua undang-undang perubatan, tidak ada kesan sama sekali. Tetapi saya merasakan perubahan positif.

Adakah terdapat prasyarat saintifik untuk kesan terapeutik?

Gelang Banshi menjadi semakin popular hari ini. Sekiranya anda menonton TV secara berhati-hati, batu-batu hitam berkilat di tangan ramai orang terkenal. Dia mungkin masih berfungsi. Saya tertanya-tanya apa kata ahli-ahli tentang perkara ini.

Kevin Speeling, pakar dalam diagnosis penyakit kulit

Cadangan sedemikian menggalakkan, walaupun mereka membimbangkan. Melayari laman web di seluruh dunia, saya berjumpa dengan banyak "pakar" yang mendakwa bahawa makhluk asing dan pendeta Buddha, keturunan tetamu dari planet lain, membawa gelang Banshi. Sudah tentu, dalam perkara yang tidak masuk akal, saya tidak percaya. Saya cuba memilih daripada perihalan aksesori yang benar-benar boleh benar.

Pertama sekali saya memberi perhatian kepada komposisi mineral. Dalam kesusasteraan perubatan, saya membaca bahawa jed memang boleh mengandungi sejumlah besar patch yang berbeza. Tetapi elemen seperti besi, magnesium, silikon, sodium, seng diperlukan untuk tubuh kita. Jelas, batu dengan geseran tidak memancarkan sebarang bunyi dan tidak memancarkan tenaga khas. Tetapi dengan memakai berpanjangan, nutrien dapat menembus tubuh. Dan ini adalah tambahan.

Ketika saya mula memakai gelang Bansha, saya melihat efek menenangkan. Biarkan ramai mengatakan bahawa ini adalah perceraian. Dan saya berasa agak tenang, seolah-olah saya menyusun rosari atau tukang urut untuk kepala. Batu halus benar-benar cenderung untuk berehat. Ia bukan untuk apa-apa yang ada arah keseluruhan terapi manual berdasarkan penggunaan batu bulat laut dan jed.

Kenapa saya membeli aksesori sedemikian

Gelang Bianchi tidak mempunyai senarai prasyarat saintifik untuk penyembuhan ajaib. Tetapi sifat fizikal batu menunjukkan bahawa ia berfungsi dengan tepat. Dan walaupun kenyataan para saintis tentangnya samar-samar, saya masih memutuskan untuk mencuba alat itu sendiri. Apa yang memberi inspirasi kepada saya?

Pertama - cerita yang menakjubkan dari batu. Jade selama berabad-abad yang digunakan untuk pembuatan azimat, azimat. Bijaksana Cina umumnya dikenali sebagai batu "batu kehidupan" ini. Dan atas sebab tertentu saya percaya kawan-kawan ini.

Kedua - cadangan tukang urut saya. Selama bertahun-tahun saya telah pergi ke salon khas untuk terapi manual. Seperti yang ternyata, semua tuan telah lama mengenali kualiti berfaedah jed. Batu ini mempunyai kekonduksian terma yang sangat baik, jadi ia sesuai untuk memanaskan tempat-tempat yang sakit.

Pada ketiga - saya suka melihatnya. Tidak kira betapa ramai lelaki ketawa, gelang Bansha kelihatan sangat bergaya. Dan ulasan orang lain mengesahkan kesan saya mengenai rupa aksesori.

Di mana untuk membeli gelang dari jed hitam Byansha

Maklum, untuk mendapatkan azimat di farmasi tidak akan berfungsi (walaupun anda sangat ketawa penjual). Tetapi tidak ada yang melarang Internet. Hari ini, anda boleh mencari banyak sumber yang berbeza di internet, menawarkan gelang Bianchi pada harga yang berpatutan dan tidak mahal. Harga antara beberapa ratus hingga puluhan ribu rubel. Yang paling menarik adalah bahawa jumlah itu tidak menjamin keasliannya. Banyak palsu.

Saya mengarahkan gelang bianchi di laman web rasmi. Batu-batu menunggang untuk waktu yang lama, hampir dua minggu. Tetapi saya menerima apa yang saya katakan. Saya bertobat, mengambil aksesori kepada pakar geologi yang biasa. Dia mengesahkan bahawa ia adalah jed (maaf tidak dapat mengesahkan asal asing)). Saya membayar tunai di pejabat pos selepas saya merasakan dan merasai (bercanda) barang-barang tersebut.

Daripada menyelesaikan kajian semula. Gelang Byansha bukanlah ubat penawar. Mereka pastinya tidak akan dapat mengalahkan kanser atau menyingkirkan ulser perut, tetapi batu ini menggerakkan daya untuk melawan. Seseorang meragui dan berfikir... Cuba, anda tiada apa-apa kehilangan. Perkara utama adalah percaya bahawa dia akan membantu dan penambahbaikan pasti akan datang.

Gelang Byansha: kebenaran dan fiksyen

Semua wanita di mana-mana umur mahu kelihatan menarik di mata lelaki. Dan jika wanita mula iri terhadap kecantikan anda, itu bermakna bahawa anda telah mencapai ketinggian yang sangat kosmik dalam mengerjakan penampilan anda!

Bercakap tentang ruang. Terdapat satu jenis batu yang sangat jarang, yang mana banyak kajian telah ditunjukkan, dibawa dari luar angkasa pada zaman purba dan kini dikenali sebagai batu Bianshi. Di planet kita, meteorit yang mengandungi deposit Bianshi, jatuh berhampiran kampung Shandong di China. Dan pada masa ini ia adalah satu-satunya tempat pengekstrakan batu Bianchi.

Bidang itu sendiri mula serius membangunkan 7 tahun yang lalu. Dan sekarang, selepas masa yang singkat, tempat ini hampir habis bekalan batu. Oleh itu, adalah agak bermasalah untuk mencari produk yang dibuat dari batu Biansha di pasaran bebas. Tetapi pasaran gelap penuh dengan mereka.

Apakah batu Biens?

Bianchi adalah sejenis jed hitam yang unik, unik dan sangat jarang. Secara luaran, ia kelihatan seperti batu matte hitam. Byanshi menyembunyikan sifat-sifat perubatannya sendiri, yang tidak boleh dibanggakan oleh batu di dunia!

Itulah sebabnya para sami purba Shaolin menyebarkan batu rahsia dari generasi ke generasi, menerapkan sifatnya dalam rawatan pelbagai penyakit.

Di China, misalnya, Bianshi dinilai lebih mahal daripada emas, kerana perlombongan emas jauh lebih murah daripada pengekstrakan batu yang menakjubkan ini.

Apakah sifat penyembuhan batu Biansha?

"Walaupun pada zaman purba, orang menggunakan gelang terbuat dari batu jed hitam dan menyadari bahawa mereka mula merasa lebih baik, dan beberapa penyakit bahkan pergi selamanya!"

Di dunia moden, mana-mana ubat ajaib menyebabkan, di atas semua, kewaspadaan dan keraguan. Walau bagaimanapun, beberapa saintis dari Rusia, Amerika Syarikat, China, dan Ukraine secara sendiri menjalankan satu siri kajian tentang sifat-sifat batu Biansha dan menerbitkan hasil kerja mereka.

Kuasa penyembuhan batu ini telah terbukti secara saintifik, ia memberi kesan kepada seluruh tubuh manusia dan meningkatkan fungsi organ dan sistem:

 1. Meningkatkan imuniti, menjana semula jurang dalam perisai perlindungan badan.
 2. Mempengaruhi peredaran darah, menjadikan perputarannya sederhana dan stabil.
 3. Mengeluarkan bahan toksik dari badan.
 4. Mengembalikan pernafasan, menghapuskan semua masalah dengan paru-paru dan bronkus.
 5. Menghalang sakit kepala, sakit otot dan sendi.
 6. Secara aktif menghalang tindak balas tindak balas tekanan.
 7. Kesan yang memberi manfaat kepada kelonggaran otot dan ligamen.
 8. Mengurangkan keletihan.
 9. Menstabilkan kerja jantung, mengawal tekanan darah yang boleh diterima.
 10. Blok pembentukan kanser.
 11. Ia menghalang pemendapan lemak berlebihan, mempercepatkan metabolisme badan.
 12. Ia mempunyai kesan yang baik terhadap aktiviti hampir semua organ tubuh kita.
 13. Memperbaiki kesihatan kuku, rambut dan kulit.

Orang-orang yang selalu memakai gelang aneh Bianchi dari jed hitam, hanya meninggalkan ulasan semangat kepadanya: keletihan dan pelbagai luka dalam tubuh hilang, dan penampilannya bertambah baik!

Siapa yang boleh memakai gelang biansha?

Pakar menjawab soalan ini secara tidak langsung - kepada semua orang !, Menyerlahkan beberapa kumpulan orang yang sangat memerlukan perlindungan batu:

 • Orang yang terdedah kepada kerap migrain.
 • Pesakit kencing manis.
 • Mempunyai berat badan berlebihan, selulit.
 • Dengan penyakit saraf sciatic itu.
 • Orang yang mempunyai tulang rapuh (berumur, contohnya).
 • Dalam penyakit organ-organ dalaman.
 • Apabila anda sentiasa dekat peranti mudah alih, komputer dan peralatan elektromagnet yang lain.
 • Dengan kecenderungan untuk selsema dan selesema yang berterusan.
 • Kerja fizikal yang berat, atau sebaliknya, tanpa ketegangan dalam hidup.

"Dan pada amnya, memakai gelang Bianchi yang terbuat dari batu giat berguna kepada semua orang tanpa pengecualian, kerana batu itu mempunyai kesan yang menguntungkan ke seluruh tubuh secara menyeluruh, melindunginya dari serangan virus, infeksi dan tekanan."

Peraturan apa yang harus diikuti apabila memakai gelang Bianchi?

Petunjuk perubatan khusus tidak ada di sini. Anda hanya memakai gelang jed pada pergelangan tangan anda setiap hari selama beberapa jam. Anda juga boleh menggunakan gelang untuk sementara waktu ke tempat di mana anda merasa sakit atau tidak selesa. Kebanyakan orang dalam ulasan mereka di forum mengatakan bahawa selepas satu setengah jam memakai gelang, mereka melihat peningkatan umum dalam nada dan mood badan. Walau bagaimanapun, kita mesti ingat bahawa hasil terapeutik sebenarnya hanya boleh muncul selepas beberapa saat dengan memakai gelang Biansha.

Di mana untuk membeli gelang bianchi dan berapa kosnya?

Membeli gelang yang diperbuat daripada batu separa adalah perkara yang serius. Di samping itu, anda bukan sahaja membeli hiasan, tetapi juga sejenis ubat perubatan! Tidak kira jika anda meninggalkannya kepada diri sendiri atau membentangkannya kepada orang yang dikasihi, tetapi anda mesti 100% yakin bahawa anda membeli produk yang berkualiti tinggi.

Harga gelang Bianchi dari jed hitam jarang berkembang setiap tahun, ini disebabkan oleh fakta bahawa deposit batu itu hampir habis, dan ia hanya mustahil untuk mendapatkannya di tempat lain! Situs pengedar resmi untuk penjualan gelang Byansha menunjukkan biaya 2,900 rubel untuk satu produk. Hanya dengan memesan gelang dari penjual Bansha yang boleh dipercayai, anda boleh yakin bahawa anda akan mendapat batu ruang yang nyata! Oleh itu, jika anda memutuskan untuk membeli gelang bianchi, maka ia hanya perlu dilakukan di laman web rasmi.

Ulasan gelang Banshi

Ini mungkin satu-satunya bahan yang boleh dibanggakan oleh fakta bahawa ulasan mengenai kualiti perubatannya berabad-abad lamanya. Orang bijak dari China dan Tibet telah lama menggunakan Biens dalam penyembuhan orang, dan dalam beberapa manuskrip purba ada juga bukti tertulis dari pesakit itu sendiri!

Sekarang tinggalkan semakan tentang apa-apa ubat yang lebih mudah: hanya pergi ke bahagian forum mana-mana tapak.

Dengan cara ini, ulasan kedua-dua lelaki dan wanita tentang kesan gelang Biansha adalah sangat serupa. Semua orang yang memakainya menandakan rupa kesejahteraan, peningkatan mood dan peningkatan penampilan. Gelang yang dipakai Bianchi selama beberapa bulan bahkan kelihatan lebih muda dari sebelumnya!

Kita juga harus perhatikan ulasan orang yang memakai gelang jed selama beberapa tahun. Ternyata mereka terlupa sepenuhnya mengenai penyakit mereka, membuang pil dan ubat-ubatan keluar dari rumah, menjalani kehidupan yang penuh dan jangan lupa memakai gelang kegemaran mereka setiap pagi!

Banshee gelang palsu

Apa yang dikatakan pakar perubatan mengenai perkara ini? Ya, kerana populariti produk jed hitam jarang berlaku, penipu mulai menjual palsu. Batu hitam yang biasa, yang tidak mempunyai ciri-ciri penyembuhan, diberikan kepada Bianchi dan dijual kepada orang yang mudah tertipu. Tidak menghairankan bahawa selepas itu ulasan pada gelang Bansha di forum tapak palsu itu penuh dengan kata-kata yang paling tidak menyenangkan!

Menipu apabila membeli gelang Biansha juga boleh didedahkan sendiri: jika penjual meletakkan harga yang sangat rendah pada batu atau datang dengan beberapa jenis promosi (seperti: setelah membeli satu gelang, anda mendapat yang kedua sebagai hadiah). Ingat: deposit batu Biansha hampir habis! Produk jed hitam kini hanya akan menjadi lebih mahal. Tiada penjual akan menjual apa-apa bahan semulajadi yang jarang berlaku untuk sesen pun!

"Ia dianggap bahawa meteorit dengan deposit jed hitam jatuh ke Bumi sekitar 60-65 juta tahun yang lalu. Ia tetap diharapkan bahawa dalam masa yang singkat seorang suruhan lain akan tiba di planet ini dan membawa bersama beberapa batu atau logam yang lebih ajaib. "

Kerikil yang menarik ini datang ke kajian kami hari ini, saya berharap artikel itu berguna kepada anda.

Namun - jangan tamak dan kongsi di rangkaian sosial!
Ini adalah terima kasih yang terbaik untuk kami...