Utama / Pergelangan tangan

Perbincangan

Rawatan alternatif untuk penyakit sendi. Blog untuk mereka yang tidak akan melakukan pembedahan pada sendi.

Kaedah Bazylkhan Dyusupov. Satu lagi penipuan? Tulis ulasan

Di bawah ini, saya mempersoalkan soalan Dmitry dari halaman maklum balas, yang melibatkan Bazylkhan Dyusupov dan kaedah "sihir "nya untuk rawatan sendi, yang kini sangat aktif diiklankan di Internet. Adakah terdapat manfaat daripada teknik ini? Tulis maklum balas anda.

Posted 02/28/2017 Salah satu ulasan kepada kaedah itu. Real. Sangat jiwa (tanpa nama).

Dia sendiri pada penerimaan di Dusupov di Uskane (Ust-Kamenogorsk) pada tahun 2013. Berdasarkan ulasan, dia juga mengambil jalan Voroshilov). Ibu memandu saya ke sana, saya tidak percaya sendiri. Selepas saya mengetahui tentang diagnosis yang tidak menyenangkan saya - hepatitis C, saya mengalami kemurungan, saya tidak faham di mana dia boleh datang. Nampaknya kelahiran dan perjalanan ke doktor gigi tidak lulus tanpa jejak. Ini adalah keadaan kemurungan yang memengaruhi saya - saya bersetuju dengan Dyusupova dan perjalanan ke Ustkaman)

Nah, apa yang boleh saya katakan. Baru-baru ini, saya membaca buku John Kehoe, "The Subconscious Can Do Everything", dan buku itu dengan jelas menerangkan bagaimana seseorang dapat menyembuhkan dirinya sendiri - perkara utama adalah kepercayaan dan kerja dengan alam bawah sadarnya sendiri!

Metodologi Dusupov didasarkan pada yang sama, ia membuat seseorang berehat semasa sesi, bermain doa. seseorang memasuki keadaan di antara tidur dan realiti; ia dalam keadaan ini bahawa seseorang adalah ketika dia berdoa, sebagai contoh, bermeditasi. Dalam keadaan ini, yang paling berkesan adalah kesan bawah sedar anda, dengan meyakinkan diri sendiri.

Dalam sesi beliau, dia meminta menutup mata dan berehat sebanyak mungkin, dia juga bercakap mengenai cakera ini. Dan dia terus mengulangi kata-kata, kononnya anda sihat dan semua itu. Iaitu, anda mendengar dan meyakinkan diri anda tentang perkara ini - kerja otak anda! Anda sendiri memaksa otak untuk menyesuaikan diri dengan fakta bahawa anda sihat! Dan kemudian keajaiban berlaku))) Dan ia sebenarnya berfungsi!

Tubuh manusia adalah satu mekanisme yang sangat kompleks dengan mana anda perlu belajar bagaimana untuk berinteraksi! Dan ini sudah lama diketahui! Terdapat banyak kes kuasa hipnosis diri! Ini adalah panduan Bazylkhan Dyusupov! Saya tidak boleh mengatakan apa-apa yang buruk tentangnya secara peribadi. Saya berada di 7 sesi umum, ditambah satu secara individu, dia menyentuh tangannya di kawasan hati, dan bertanya sama ada saya berasa hangat))) Secara semulajadi, saya merasakan tangannya) Jika anda rasa, itu bermakna anda tidak mempunyai hepatitis, dia menjawab)

Juga, demi kepentingan, saya pergi ke dewan di mana semua orang sepatutnya jatuh))) Tidak seperti ini berlaku kepada saya. Hanya berdiri lama dengan mata tertutup, secara sukarela shake anda)))

Membeli cakera dari dia! Saya mendengar, mengecam air di bawahnya. Dia berhenti minum pil kimia, yang sebahagiannya betul. Hasilnya - beban virus itu jatuh separuh - cadangan saya sendiri bekerja! Tetapi sehingga berakhirnya virus itu, kemudian membantu kursus terapi antiviral!)

Dan Dyusupov bersyukur, dia membesarkan saya semangat atau sesuatu. Saya harap ulasan saya akan berguna kepada seseorang)

Sesi rawatan BAZYLHANA

Bazylkhan Dyusupov atas nama kehidupan!

BAZYLKHAN DYUSUP menonton 7 kali percuma.

BAZYLKHAN DUSUPOV menonton 7 kali secara percuma. Dalam Nama Kehidupan, Bazylkhan Dusupov menonton 7 kali secara percuma. DVD "In.

Bazylkhan Dyusupov sesi utama dalam talian

Bazylkhan Dyusupov sesi utama dalam talian. http://truddoma.ru/dusupov_site https://youtu.be/6R3Axo5Nka8.

Bagaimana untuk menghilangkan semua penyakit. Haji B.

Sambungkan ke siaran video Bazylkan Dyusupov dan sihat! Akses di laman web dusupov.tv.

Sesi video penyembuhan Bazylkhana Dusupo.

Bazylkhan Dyusupov penyembuh rakyat Kazakhstan. Penyembuhan dan Kesihatan Atas nama kehidupan 2014 - http://goo.gl/IIvdiv haji.

Perintah dusupova disk

Pergi ke laman web rasmi Akademik Dyusupov ☛ http://goo.gl/xmkQ63 Pesanan cakera dusupov, ulasan mengenai cakera.

Dalam Nama Kehidupan. Sesi Penyembuhan Dalam Nama Kehidupan.

Dalam Nama Kehidupan. Sesi Penyembuhan Dalam Nama Kehidupan Bahagian 1 Bazylhan Djusupov. Muat turun di PC versi elektronik DVD, lebih murah.

Bazylkhan Dyusupov - Video Sesi Sembuh.

Sesi penyembuhan: http://vo-imja-zhizni.ru Seseorang beralih kepada Tuhan. Mencari pertolongan dari Alam Ibu. Kehormat, prof.

Sesi penyembuhan video Bazylkhan Dusupo.

Kumpulan Vkontakte: http://vk.com/voimyajiznidusypova Video unik sesi penyembuhan yang berlaku di Kazakhstan.

Haji Bazylkhan Dyusupov - Atas nama kehidupan (S.

Rawatan sesi # 2 Rawatan dan penyembuhan

Dalam masa terdekat, kami akan menghantar sesi video seperti: Rawatan sesi No. 1 Tekanan darah (diterbitkan.

BAZYLKHAN DUSUPOV DALAM Nama Hidup BASIC S.

Sesi video dan audio "Dalam Nama Kehidupan" Bazylkhan Dyusupova di sini! MENDAFTAR DARI BAZYLKHANA DUSUPOV.

Bazylkhan Dyusupov atas nama kehidupan utama

Kanser payudara - organisasi rawatan di Thailand (peralatan murah, moden, doktor kelas dunia) - Zhmit.

Serpihan kecil sesi rawatan B.

Laman rasmi - http://superdiski.info/newart/VIG Group VKONTAKTE - http://vk.com/voimyajiznidvd BEWARE OF SCAMMERS. BELI.

Sesi rawatan untuk sendi BAZYLHANA DU.

Sesi rawatan untuk sendi video BAZYLKHANA DUSUPOV. Perintah pada sesi rawatan laman web rasmi untuk.

Bazylkhan Dyusupov "Atas nama kehidupan" - sesi penyembuhan dari penyembuh Kazakh

dari Ubat dan Prosedur 04/18/2016 0 16,091 paparan

Lelaki legendaris Hadji Bazylkan Dyusupov dan "Dalam nama kehidupan", sesi penyembuhan yang unik seumpamanya, telah berjaya menerima banyak ulasan selama beberapa tahun jualan yang berjaya di Internet, yang dalam kes yang luar biasa positif. Bagaimanapun, seperti mana-mana penyembuh lain, terdapat peminat dan skeptis yang menyebut teknik ini penipuan.

Sesi penyembuhan ini membayangkan pembetulan aura - selepas pemulihannya seluruh organisma diperbaharui. Semua penyakit hilang, dan ubat-ubatan konvensional yang tidak dapat membantu akan sembuh.

Maklumat mengenai penyembuh Kazakh

Haji Bazylkhan Dyusupov, sememangnya adalah legenda lelaki yang memenangi pengiktirafan dunia berkat karunia penyembuhannya. Dia menyebarkan metodologi yang unik untuk semua yang perlu menyingkirkan pelbagai penyakit. Bazylkhan Dyusenbievich membuat sumbangan yang luar biasa kepada perkembangan perubatan, menerima gelaran ahli akademik dan penyembuh negara Republik Kazakhstan. Walau bagaimanapun, dia adalah antara yang paling berpangkat tertinggi - penyembuh peringkat antarabangsa.

Bazylkhan Dyusupov mengadakan haji (haji), berkat yang dia sangat menghormati negara-negara Islam. Oleh itu, perkataan "haji" ditambah pada permulaan namanya - di kalangan orang Islam, orang itu nampaknya dirasuk dengan kekudusan.

Cukup beberapa orang dari kalangan kenalan penyembuh menganggapnya seorang yang teliti dan adil yang tahu apa yang dia katakan dan bertanggungjawab atas tindakannya. Selama bertahun-tahun, Haji Dusupov mencipta dan memperbaiki tekniknya untuk sesi penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan", yang bertujuan untuk menyembuhkan orang-orang yang perubatan tradisionalnya tidak berkesan. Asas kaedah ini diambil kajian jangka panjang tentang penyembuh, yang dilengkapi dengan penyelidikan yang berguna bagi pendahulunya. Maklumat yang dikumpul dan kemahiran untuk berabad-abad boleh mempunyai kesan yang paling berharga kepada seseorang pada masa ini.

Bazylkan mempunyai matlamat berikut:

 • Menyebarkan sebarang jenis risiko kepada kesihatan manusia;
 • mencapai prestasi 100 peratus;
 • tidak termasuk dari pengobatan obat-obatan yang dapat merusak imunitas manusia.

Anda boleh menilai sama ada penipu adalah Bazylkhan Dyusupov atau tidak, mengikut maklum balas yang ditinggalkan pesakit di laman web rasmi. Sesetengah orang bersetuju untuk menjalankan keseluruhan penyembuhan, tetapi kerana banyak sebab bagi sesetengahnya, ini tidak mungkin. Kaedah "Dalam nama kehidupan" telah membantu dalam kehidupan lebih daripada sedozen orang yang berputus asa kerana penemuan penyakit dahsyat mereka.

Kesihatan moden

Sebab utama kemerosotan kesihatan semua orang di planet kita, menurut pakar perubatan dan pengamal perubatan, adalah perubahan gaya hidup - ia menjadi semakin sengit, dan kemusnahan alam sekitar disebabkan oleh reka bentuk bandar-bandar moden.

Walaupun mengambil kira hakikat bahawa jangka hayat purata seseorang meningkat, statistik umum menunjukkan bahawa orang mula menjadi sakit lebih kerap, terutama mereka yang tinggal di wilayah megalopolisis. Ini disebabkan oleh ekologi yang lemah dan keadaan tekanan yang kerap. Semua faktor ini mempunyai kesan buruk terhadap sistem imun manusia, yang membawa kepada perkembangan pelbagai gangguan dalam kerja tubuh manusia.

Beberapa sebab yang paling sering menyebabkan berlakunya gangguan dalam badan:

 • Gaya hidup sedentari. Semakin ramai orang menolak untuk berjalan, lebih suka mengembara dengan pelbagai cara pengangkutan. Ini adalah laluan langsung kepada perkembangan ketidakaktifan fizikal.
 • Situasi menegaskan. Gaya hidup sibuk berterusan mempunyai kesan yang sangat negatif terhadap sistem saraf, yang membawa kepada pelbagai gangguan dalam fungsi badan.
 • Kurangnya pemakanan harian. Pelbagai makanan segera, pelbagai pengganti komponen makanan, racun badan kita.
 • Tabiat berniat jahat.

Dalam rakaman videonya yang ditujukan kepada orang ramai, Haji Bazylkhan berulang kali menegaskan keburukan detik-detik tersebut. Sesetengah orang tidak mempunyai keinginan untuk mengubah sesuatu dalam kehidupan mereka, sementara yang lain mempunyai hasrat, tetapi kurang ketabahan dan kesabaran.

Penekanan khusus perlu diberikan pada faktor-faktor yang paling menjejaskan imuniti manusia:

 • tidur yang tidak mencukupi dan tidak sistematik;
 • keengganan untuk berfikir banyak dan melakukan sesuatu yang berguna;
 • sisihan mutlak sebarang aktiviti yang berkaitan dengan aktiviti fizikal, termasuk aktiviti sukan;
 • penggunaan minuman beralkohol atau ubat, merokok;
 • seks yang tidak terkawal dan tidak dilindungi.

Penyembuh Bazylkan Dyusupov percaya bahawa hampir semua masalah dalam kehidupan seseorang, sehingga 90%, muncul kerana mengabaikan aturan asas kehidupan. Kedudukan utama dalam metodologi "Dalam nama hidup" adalah penentangan terhadap semua manifestasi gaya hidup yang salah, termasuk makanan, yang merosakkan kesihatan.

Perbezaan dari kaedah lain

Setelah lulus sesi penyembuhan utama teknik "Dalam nama hidup", seseorang akan dapat pulih dan mendapatkan bekas kesihatan. Bazylkhan Dyusenbievich mempraktikkan teknik khas yang bertindak secara serentak dalam beberapa arah, meneutralkan faktor luaran negatif. Doktor merawat kaedah ini secara berbeza, tetapi mereka semua percaya bahawa jenis rawatan ini mempunyai kesan positif dalam mana-mana.

Sesi Dyusupov berbeza dari kursus penyembuh lain yang terlibat dalam penghapusan semua penyakit tanpa terkecuali. Metodologi "Dalam nama kehidupan" tidak berdasarkan kepada rawatan penyakit tertentu, tetapi untuk meneutralkan semua faktor yang menyebabkan perubahan dalam kesihatan menjadi lebih teruk. Kursus yang diterangkan dalam video ini menceritakan bagaimana untuk memperkuat kesihatan manusia dengan mengaktifkan mekanisme pengawalan kendiri yang tidak berfungsi, yang membawa kepada peneutralan lengkap penyakit dan mencegah penampilannya pada masa akan datang.

Sebenarnya, kaedah rawatan ini dimasukkan ke dalam kaedah Dyusupov "Dalam nama kehidupan", yang dirakamkan sepenuhnya pada cakera video. Pesanan boleh dibuat di laman web rasmi penyembuh. Di samping itu, di laman web ini anda boleh melihat ulasan video mengenai orang sebenar yang telah sembuh.

Prinsip "Dalam nama kehidupan"

Salah satu cabang dalam penyembuhan adalah pembaharuan daya tahan aura manusia, yang melindungi dan menyembuhkannya.

Pada cakera Bazylkan Dyusupova dikumpulkan pengetahuan berharga, yang merupakan kaedah untuk merawat sebarang jenis penyakit. Filem "Dalam Nama Kehidupan" tidak membawa maklumat yang secara rawak dibentangkan, walaupun ada yang menganggap ini sebagai kes dengan ulasan negatif. Filem ini hanya mengandungi maklumat yang berguna, yang terdiri daripada ucapan penyembuh, dinyatakan dalam frasa dan kata-kata istimewa, yang secara sedar boleh membuat seseorang lupa tentang penyakit menindas. Hanya selepas pemikiran yang menjengkelkan, organisme akan dapat mengaktifkan proses penyembuhan diri. Selepas itu, pesakit mula berasa lebih baik dan lebih baik.

Adakah Bazylkhan Dyusenbievich benar-benar seorang penyembuh moden yang hebat, atau adakah dia seorang penipuan biasa, di mana terdapat sejumlah besar? Dan adakah cakera dengan filem ini mengandungi maklumat yang benar untuk menghilangkan sebarang penyakit, atau adakah ia tidak berguna?

Sememangnya, teknik penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan" bukanlah ubat penawar, dan penyembuh itu menyebutnya. Anda boleh mengesahkannya dengan pergi ke laman webnya dan membaca ulasan yang relevan tentang metodologi. Pertama sekali, sesi memberikan bantuan kepada orang-orang yang benar-benar percaya kepada mereka dan ingin pulih. Tetapi, tidak masuk akal untuk melihat dan mengkaji teknik ini kepada seseorang yang, sebagai contoh, adalah peminum berat, dan siapa yang tidak akan keluar dari kebiasaan buruk ini.

Ia sentiasa mengingati:

 • Pesakit mesti bersedia untuk menahan seluruh perjuangan dengan penyakit ini;
 • Teknik ini bertujuan untuk merawat penyakit yang tidak boleh diubati, tetapi tidak pada pesakit yang tidak dapat diubati;
 • Filem ini membuang dari alam bawah sadar manusia program itu sendiri, yang bertujuan untuk perkembangan penyakit, yang mana orang itu tidak menyadari ia ada. Program ini secara beransur-ansur menghancurkan tubuh manusia.

Seringkali terdapat pesakit yang mengadu sakit jantung, tekanan darah rendah atau tinggi, keletihan umum. Selepas pemeriksaan orang tersebut, ternyata mereka tidak mempunyai kelainan dalam badan. Hasilnya, ternyata orang tersebut akan dibantu bukan oleh klonidin, tetapi oleh psikoterapis yang sesuai. Di tengah-tengah filem itu adalah sama dan membantu terletak pada tahap psikologi, seseorang yang terikat dalam masalahnya sendiri. Dan, seperti yang anda ketahui, atas sebab-sebab sedemikian, penyakit itu dan berkembang paling kerap.

Perlu diingat bahawa perubahan patologi dalam tubuh, yang membawa kepada perkembangan penyakit serius, tidak boleh dirawat hanya dengan kaedah ini. Anda harus terus minum ubat yang diresepkan oleh doktor, dan pada masa yang sama mengkaji filem "In the Name of Life". Hanya dalam kes ini, selepas beberapa ketika anda pasti akan merasa penambahbaikan, dan ia akan mungkin untuk menolak pil!

Apakah beberapa sebab mengapa ubat tradisional sering tidak berkesan?

Terdapat banyak orang yang bercakap buruk mengenai penyembuh itu, dan menasihatkan dalam ulasan dalam apa jua cara untuk tidak membeli filem "Dalam nama kehidupan" oleh Haji Bazylkan Dyusupov. Tetapi satu soalan menimbulkan: mengapa ubat tradisional juga bukan jaminan mutlak untuk menyembuhkan?

Sebab utama untuk tidak berkesan ubat semasa ialah ia sering meneutralkan gejala dan kesan proses patologi, tetapi bukan penyebab penyakit.

Salah satu contoh prinsip rawatan jangkitan pernafasan akut, jangkitan virus pernafasan akut atau flu:

 1. Kami pergi ke doktor, kemudian ke farmasi;
 2. kami membeli ubat antibakteria atau antiviral;
 3. gunakan resipi "nenek".

Akibatnya, penyakit tersebut merosot, dan orang itu berfikir bahawa dia sihat, tetapi selepas beberapa saat semuanya berulang, dan dia sekali lagi harus diperlakukan dengan cara yang sama. Akibatnya, sistem imun mula bekerja lebih teruk dan lebih teruk, kerana untuk itu semua kerja dilakukan oleh ubat-ubatan sintetik, dan ternyata kita tidak ada di mana-mana.

Nampaknya ini adalah keadaan yang tidak ada harapan, namun terdapat sesi penyembuhan alternatif, di antaranya adalah metode Dyusupov "Atas nama kehidupan". Selepas penyembuhan dengan kaedah ini, penyakit yang sama tidak akan datang kepada pesakit lagi. Jumlah ulasan yang positif adalah positif, dan semua pesakit yang datang ke pelantikan penjaga boleh mengatakan hanya perkara yang baik mengenainya.

Cara membeli cakera "Atas nama kehidupan"

Anda boleh membeli cakera oleh Hadji Bazylkan Dyusupov "Dalam nama kehidupan" dengan mengikuti pautan di bawah ini ke laman web rasmi penyembuh. Terdapat banyak video tinjauan pesakit yang digalakkan untuk dilihat. Bayaran perlu dibayar selepas penerimaan di pejabat pos. Dalam penghantaran kurier bandar raya yang besar mungkin.

Pilihan pembelian lain adalah mengisi borang pesanan secara langsung di laman web kami. Maklumat secara automatik dihantar kepada wakil Hadji Dyusupov. Dalam masa 15-30 minit, mereka akan menghubungi anda untuk menjelaskan terma penghantaran.

Ulasan pesakit yang sembuh terima kasih kepada "Dalam Nama Kehidupan"

Untuk mempercayai atau tidak kaedah Bazylkhan Dyusupov yang diberikan, adalah perniagaan semua orang Penyembuh tidak memaksa sesiapa sahaja untuk belajar. Walau bagaimanapun, tidak menerima bantuan yang tepat dari doktor, orang sendiri pergi kepada seorang penyembuh, dan selepas itu mereka menjadi gembira dan sihat.

Veronica, 37 tahun

Selama bertahun-tahun saya tidak dapat hamil. Perubatan konvensional tidak menghasilkan keputusan, termasuk IVF - mereka mengatakan bahawa anda tidak boleh lagi cuba. Saya secara tidak sengaja menemui sebuah laman web di Internet dengan teknik ini dan memutuskan untuk membeli cakera. Kegembiraan saya tidak mengenal batas, selepas saya berjaya menjadi hamil!

Valentina, 65 tahun

Saya telah bergelut dengan tekanan darah tinggi untuk masa yang lama. Ubat-ubi banal hanya membantu untuk seketika. Secara semulajadi, kesihatan tidak sama, dan terdapat cukup banyak penyakit tambahan. Ia berlaku, tentu saja, bahawa saya tidak selalu melakukan segala yang dikatakan oleh doktor... Baru-baru ini saya memutuskan untuk menjalani rawatan dengan cara psikologi dan dibeli di laman web rasmi penyembuh Bazylkan Dyusupov cakera "In the Name of Life".

Saya cuba mendengarnya setiap hari dan sekarang, sebulan kemudian, saya mula melihat tanda-tanda pertama keberkesanan kaedah ini. Tekanan itu normal, dan saya mula menggunakan pil kurang.

Nikolay, 40 tahun

Bersama krisis umum di negara ini, perniagaan saya juga menghadapi masalah. Saya mula bimbang, ada keletihan fizikal dan moral. Ini semua membawa kepada masalah kesihatan. Menurut hasil kajian, ternyata saya sihat, tetapi kehidupan menjadi lebih sukar, sikap apatis telah berkembang ke segalanya. Adalah baik bahawa saya masih mempunyai kawan baik - salah seorang daripada mereka berkongsi pautan ke metodologi "Dalam Nama Kehidupan". Sekarang saya cuba mendengar kuliah pada waktu petang, selepas beberapa ketika saya mula merasakan bahawa saya telah mula berfikir secara logik, saya mempunyai keyakinan pada masa akan datang, dan kini saya memahami dengan jelas bagaimana saya boleh memperbaiki perniagaan saya.

Victor, 43 tahun

Tidak sekali-kali mendengar bahawa hampir semua luka daripada saraf yang pecah, tetapi terutamanya tidak memberi apa-apa kepentingan untuk ini. Selepas ujian, doktor mengatakan bahawa semuanya baik-baik saja dengan saya dan mereka hanya melemparkan tangan mereka. Pada akhirnya, saya meludah ke atasnya dan memutuskan untuk beralih kepada ubat alternatif, iaitu kepada Bazylkhan Dyusupov dengan metodologinya. Dengan semua pandangan penyembuh, saya bersetuju seratus peratus. Saya bersetuju bahawa hanya kita akan sakit dengan apa yang kita akan sakit, dan sekiranya berlaku penyakit, berapa lama kita akan pulih.

Sudah seminggu selepas saya mula belajar kursus "Dalam Nama Kehidupan", saya mula tidur dengan lebih baik dan keadaan umum saya dipulihkan. Kerana ini, saya menjadi kurang saraf. Saya tidak berhasrat untuk memikirkannya, saya yakin segala-galanya masih di hadapan!

Tonton sesi Dalam Edisi Nama Kehidupan 2014 - Haji Bazylkan Dyusupov

LIHAT VIDEO-SESI "DALAM NAMA LIFE" TAHUN 2014 BOLEH DI SINI - http://www.all-info-products.ru/products/dusupov/new2014.php

Tonton rayuan video penyembuh negara Kazakhstan, Haji Bazylkan Dyusupov. Beliau bercakap mengenai edisi DVD "In the Name of Life" edisi 2014.

Kualiti bahan telah menjadi lebih nyata, yang bermaksud bahawa anda akan mendapat lebih banyak kesan daripada mendengar dan menonton sesi pada edisi DVD "Dalam Nama Kehidupan" 2014.

Anda boleh memberi kesihatan kepada diri sendiri dan keluarga anda melalui sesi audio-video pada DVD "Dalam Nama Kehidupan". Beribu-ribu orang telah pulih dari pelbagai penyakit, ulasan mereka boleh didapati di laman web rasmi penyembuh Haji Bazylkan Dusupov - http://www.all-info-products.ru/products/dusupov/new2014.php

Jika ubat-ubatan dan doktor tidak membantu, jika anda tidak dapat menyembuhkan penyakit anda sendiri untuk masa yang lama, tablet dan ubat-ubatan mahal, maka ada penyelesaian - sesi penyembuhan "Dalam Nama Kehidupan" edisi 2014!

Cuba, ada peluang yang tinggi untuk pulih dan mula menjalani kehidupan yang penuh, seperti dahulu di masa mudanya. Lebih buruk daripada melihat sesi tidak akan, dan anda boleh menyerang kesan positif!

dalam nama kehidupan, dysupov atas nama kehidupan, basilkhan atas nama kehidupan, atas nama kehidupan, atas nama kehidupan, atas nama kehidupan pada tahun 2014, atas nama kehidupan pada tahun 2014, torrent

Kursus video "DALAM NAMA HIDUP" Bazylkhan Dyusupov

Hari ini, banyak yang berminat dalam soalan: "Bagaimana untuk mendapatkan Kesihatan yang kuat tanpa membeli ubat mahal?"

Hari ini kita membawa kepada perhatian anda kaedah penyembuh pengarang "Dalam nama kehidupan", berkat yang beribu-ribu orang menyingkirkan pelbagai penyakit dan penyakit, memberi mereka hadiah paling besar di dunia - kehidupan baru...

Semua orang tahu bahawa ubat moden kita sering menghilangkan akibat dari penyakit tertentu, tetapi, malangnya, bukan penyebab penyakit itu sendiri. Ahli farmasi akan menawarkan anda hanya ubat-ubatan, dari mana hanya akan melegakan sementara.

Fakta yang paling menyedihkan ialah ubat kita tidak boleh, dan tidak cuba untuk membuatnya supaya orang sakit dapat sembuh sepenuhnya, supaya seseorang dapat menjadi sihat sepenuhnya. Kenapa begitu? Jawapannya mudah, kerana ia memberi manfaat kepada doktor dan doktor bahawa pejabat mereka sentiasa dikunjungi oleh orang sakit - ini adalah wang mereka, ini adalah roti mereka!

Dan yang terakhir, harga ubat-ubatan moden sangat mahal sehingga walaupun orang dapat disembuhkan, ia tidak dapat memberi mereka kesempatan!

Jika anda mahukan anda dan orang tersayang untuk menjalani kehidupan yang penuh dan bahagia di mana tidak ada tempat untuk penyakit atau penyakit, maka penulis teknik unik ini akan senang membantu anda, sementara sekarang!

Beri perhatian kepada sesi audio dan video penulis di DVD Bazylkhan Dyusupov yang bertajuk "DALAM NAMA KEHIDUPAN", yang akan membantu anda menyingkirkan masalah ini atau masalah lain tanpa sebarang masalah, boleh disembuhkan dan perkara yang paling penting adalah untuk mendapatkan kesihatan yang baik dan kesihatan yang baik.

Hanya untuk menyediakan dan mencipta sesi audio dan video ini penulis telah menghabiskan lebih dari satu tahun!

Ia penting! Teknik ini, yang pemiliknya boleh menjadi, telah digunakan secara aktif di seluruh dunia selama 10 tahun. Sesi video "DALAM NAMA HIDUP" telah terbukti berkesan.

Tonton video mengenai cakera Bazylkhan Dyusupov "DALAM NAMA HIDUP":

Adakah anda ingin tahu apa yang berlaku semasa sesi "DALAM NAMA SEMULA"? Ia sangat mudah, anda boleh:

memulihkan sistem tenaga;

memulihkan matriks tenaga;

mengetahui maklumat mengenai pemulihan;

menyingkirkan semua penyakit pada tahap tenaga;

merasakan bagaimana badan anda yang sakit secara fizikal mula berubah menjadi tubuh yang sihat yang sihat;

pulih sepenuhnya apa yang penting.

Saya ingin menyebut bahawa terima kasih kepada cakera Bazylkhan Dyusupov "DALAM NAMA KEHIDUPAN", beribu-ribu orang dapat menyingkirkan penyakit-penyakit berikut yang mungkin tidak dapat diubati:

prostatitis, sakit kepala, aterosklerosis aorta jantung, diabetes mellitus, varises, sciatica, buasir, batu empedu, ekzema tangan, sinusitis, epicondylitis, alergi, hipertensi, penyakit jantung koronari, adenoids, angina pectoris, hipertensi, asma, aterosklerosis pembuluh otak, hernia umbilical, papilloma kulit, osteochondrosis, polyarthritis, myoma pada wanita, tekanan darah tinggi, arrhythmia jantung, trombophlebitis, gastritis dan masalah perut, pankreatitis, disebut osteochondrosis serviks, buah pinggang Olika, sembelit, ulser pada kaki, enuresis, sakit di kaki, goiter, gangguan haid di kalangan wanita, sakit jantung, sakit sendi, sakit buah pinggang, sakit dalam pankreas, tekanan darah rendah, sakit di dalam hati dan pelbagai penyakit lain.

Apakah kelebihan terbesar setiap sesi penyembuhan pada DVD Bazylkhan Dyusupov?

Semua sesi pada satu DVD-ROM, yang akan sentiasa berada di hujung jari anda!

Anda akan mempunyai peluang untuk membantu bukan sahaja diri anda, tetapi juga semua keluarga dan rakan anda, anda boleh memindahkan DVD kepada sesiapa sahaja.

Setiap sesi membawa maklumat berguna yang tidak dapat dijumpai di tempat lain.

Teknik ini pada masa ini tidak mempunyai analog, dan kami dengan yakin boleh mengatakan bahawa tidak akan ada di mana-mana untuk masa yang lama!

Maklumat lebih terperinci mengenai kaedah itu sendiri, atau mengenai bonus dan faedah boleh didapati di laman web penulis.

Jadilah sihat dan hidup dengan gembira.

Dengan bonus untuk kursus video Bazylkhan Dyusupov "DALAM NAMA HIDUP" anda akan menerima dua kaedah terbaru: Pelupusan Ketagihan Alkohol dan pelupusan ketagihan Nikotin:

Sesi perubatan Bazylkhana Dysupova menonton secara percuma

Sesi penyembuhan DVD Haji Bazylkan Dyusebievich Dyusupova

Sejak 1 Julai 2014 cakera baru "Dalam Nama Kehidupan" dijual.

Sekiranya anda ingin memberikan diri anda dan orang yang anda kasihi kepada kehidupan yang penuh dan bahagia di mana tidak ada tempat untuk penyakit, maka hanya mengambil masa 10 minit masa anda, dan saya akan membantu anda!

Setiap orang lambat laun menghadapi penyakit, dan di sini
"Penderitaan" bermula:

 • Kesakitan tidak berkesudahan di belakang dan sendi;
 • Mengurangkan imuniti dan keletihan yang berterusan;
 • Ketidak-kekuasaan terhadap merokok dan alkohol;
 • Pelbagai kronik
  penyakit

ini hanya sebahagian kecil dari apa yang anda lambat sekali, yang tidak berfikir tentang kesihatan anda, harus menghadapi!

Hanya mengambil masa 10-15 minit untuk berharga anda
masa dan membaca halaman ini.
Lagipun, inilah yang benar-benar boleh berubah
semua kehidupan anda dan kehidupan orang tersayang anda.

* Video rayuan oleh Haji Bazylkan Dyusupov

Halo, pengunjung sayang!

Pertama, izinkan saya memperkenalkan diri saya.
Nama saya Haji Bazylkhan Dyusupov - ahli akademik, penyembuh kerabat kebangsaan kehormat Kazakhstan, penyembuh kategori antarabangsa.

Saya pengarah cawangan Persatuan Republikan Profesional Rakyat.

Dan akhirnya, saya yang telah membangunkan kaedah rawatan yang unik, yang mungkin anda tidak boleh menunggu untuk mengetahui. Saya tidak tahu bagaimana anda sampai ke laman web ini - seseorang menasihati anda, atau anda mendapati diri anda - tetapi jika anda berada di sini, ini bermakna anda atau orang tersayang anda mempunyai masalah kesihatan tertentu, dan anda sudah terdesak untuk mencari jalan untuk pulih.

Tetapi yang paling penting - pencarian anda berakhir. Kerana apa yang anda pelajari di laman web ini telah menyelamatkan ribuan orang dari pelbagai penyakit dan membentangkannya dengan kehidupan yang baru.

Ulasan pesakit saya
bertarikh 4 Mac 2012

Prostatitis, sakit sendi, osteochondrosis, diabetes, hernia tulang belakang, sinusitis, ulser gastrik, fibroid, hipertensi, goiter stammering, pekak hilang selamanya. Dan juga, orang itu bangun selepas strok dan ketagihan nikotin berlalu.

Bazylkhan adalah seorang lelaki dengan hati yang besar. Sangat berhati-hati dengan orang yang sakit. Bazylkhan mempunyai pengetahuan mengenai perubatan, dia mempunyai hadiah hebat dari Allah. Abang saya menderita, teruk, dan ada masalah dengan pendengaran. Sekarang dia bersyukur, dia berada di sesi Bazylkhan 5 kali, dia merasa baik: dia mendengar, dan dengan visi dia menjadi lebih baik. Cucu saya 10 tahun pergi dengan cermin mata, adalah satu-satunya masa dalam sesi dengan Bazylkhan. Sekarang dia berjalan tanpa gelas. Sahabat saya yang tinggal di Wilayah Altai, dia mempunyai goiter yang besar, telah diobati 7 kali di Bazylkhan, dan goiter itu hilang darinya.

Saya sendiri pergi ke sesi ke Bazylkhan. Saya mempunyai sekumpulan penyakit, saya berasa lebih baik: buasir diselesaikan, polyarthritis hilang, tidak ada tekanan tekanan untuk masa yang lama, saya tidak minum pil, kerja perut dan pundi hempedu kembali normal. Hari ini, 30 April 2000, saya menerima sesi ke-7. Sisi kanannya sangat sakit (tiga hari berturut-turut), tidak dapat tidur pada waktu malam, tetapi saya merasa lebih baik. Semoga Tuhan memberikan kesihatan dan nasib baik kepada anak kami Kazakh, yang membantu semua pesakit, membawa kepada kita pemahaman tentang apa yang seharusnya kita. Saya berharap anda semua yang terbaik, anak Bazylkhan.

Mengapa perubatan moden
tidak boleh membantu anda?

Anda mungkin tahu jawapan soalan ini, kerana anda telah mencuba sejumlah besar rawatan.

Oleh sebab objektiviti, perlu diperhatikan bahawa dengan kedatangan ubat-ubatan moden, banyak penyakit yang terdengar seperti hukuman mati, sekarang tidak menimbulkan kebimbangan dan mudah dirawat.

Rawatan beberapa penyakit individu
tidak menyelesaikan masalah kesihatan secara umum!

Orang ramai tidak menjadi lebih sihat dari tahun ke tahun, sebaliknya sebaliknya. dan ini walaupun terdapat kemajuan baru dalam perubatan moden, meskipun fakta bahawa kaunter farmasi penuh dengan banyak "ubat-ubatan keajaiban".

Kenapa, dengan semua ini sementara statistik begitu sedih?

Masalahnya ialah ubat moden hanya menghilangkan CONSEQUENCES dan simptom penyakit,
TETAPI TIDAK KEPERLUAN UNTUK PENYAKIT.

Ambil, contohnya, hidung sejuk yang tidak berbahaya dan seterusnya. Ramai orang pada tanda-tanda pertama berlari ke farmasi, memanjat kit pertolongan cemas rumah mereka, atau cuba menyembuhkan penyakit mengikut "resipi nenek."

Malah, ubat-ubatan memudahkan proses pemulihan dan mempercepatkannya, pada pandangan pertama. Tetapi ini hanya untuk masa ini. Sekiranya seseorang "pulih", ia memerlukan sedikit masa, dan dia mempunyai sejuk sekali lagi, dia dirawat semula... dan sekali lagi dia mempunyai sejuk. Ini biasa kepada anda.

Dan bersama-sama dengan "rawatan" yang anda meracuni tubuh anda dengan kimia, membunuh hati, "menanam" pada ubat-ubatan ini dan menjadikannya bergantung kepada mereka. Secara beransur-ansur, sistem imun anda menurun untuk menghadapi penyakit-penyakit yang kecil. Seseorang menjadi tebusan ubat-ubatan ini: dia akan terpaksa membelinya secara teratur.

Perubatan moden bukan sahaja tidak boleh, tetapi JANGAN PERLU membuat anda sihat sepenuhnya

Perniagaan perubatan, seperti perniagaan lain, adalah terutamanya bertujuan untuk keuntungan yang berterusan dan terus meningkat (dan perlu diperhatikan bahawa perniagaan farmaseutikal adalah salah satu perniagaan yang paling menguntungkan dengan berbilion dolar dalam perolehan).

Adakah anda berfikir bahawa pengeluar dadah dan penjualnya berminat untuk menjadikan semua orang sihat?

Siapa yang akan membeli ubat mereka.

Mereka akan pecah. Ini jelas.

Bagaimana dengan kos ubat?

Ia bukan rahsia bahawa ubat-ubatan yang baik adalah mahal, dan itu adalah sekurang-kurangnya! Ramai orang tidak mampu membelinya (terutamanya orang yang sudah tua).

Dan harga bagi keseluruhan kursus rawatan untuk penyakit serius sering menjadi skala untuk puluhan, atau bahkan beratus-ratus ribu dolar!

Dari orang biasa
mengambil wang macam itu ?!

Sudah tentu, ubat-ubatan diperlukan, tetapi perlu mengiktiraf fakta bahawa ia sangat kerap tidak berkesan, dalam kes-kes lain ia hanya tidak berkuasa, dan kadang-kadang ia hanya berbahaya kepada dompet dan kesihatan anda.

"Perompak menuntut: dompet atau kehidupan.
Doktor mengambil kedua-dua dompet dan kehidupan "
W. Shakespeare

Jika ubat-ubatan moden tidak dapat membantu anda, maka persoalan yang jelas timbul: apa alternatif dan dalam kes itu wujud.

Bagaimana untuk menghilangkan
mengganggu penyakit?

 • Untuk sentiasa berada dalam keadaan yang baik;
 • Sehingga anda tidak akan terganggu oleh pelbagai penyakit;
 • Untuk merasakan orang yang sihat.

"Dua tahun lalu saya membaca akhbar" Altai Pravda "di Rusia. Di sana doktor menulis bahawa pesakitnya, yang sedang mati akibat kanser, dibantu oleh air, yang dikumpulkan untuk pembaptisan di gereja. Setelah tertanya-tanya, saya mengumpul air untuk pembaptisan dan menyedari bahawa ia membantu saya dalam masa-masa sukar kehidupan sukar saya.

Saya terkejut, tetapi saya percaya. Secara harfiah selama sebulan (tidak lebih) saya lebih terkejut apabila saya mendengar ketawa jiran, seorang wanita muda berumur 45 tahun. Tiada had mengejutkan saya kerana anak-anaknya sering memanggil ambulans (terutamanya selepas kematian ibunya). Tetapi di sini dia lagi - seorang yang ceria. Apabila ditanya apa perkara itu? Dia memberitahu saya bahawa dia akan pergi ke rawatan Bazylkhan. Dan menasihati saya untuk pergi. Keraguan tidak perlu, walaupun penampilannya mekar. Tetapi saya masih berfikir, sehingga saya mendapat satu artikel kecil oleh Ivan Polovinkin di NAF untuk 24 September 1998, dan saya memutuskan untuk pergi sekurang-kurangnya untuk satu sesi dan lihat. Apa yang saya lihat?

Ia adalah sesuatu, semuanya berlaku tanpa diduga. Sebelum mataku, kanak-kanak itu, yang gagap dan tidak dapat dengan jelas menyebut namanya (Antosha), mula semata-mata mengulangi puisi Pushkin "The Green Oak adalah Hijau di Laut Oak". Dan wanita yang menyeret kakinya, seolah-olah dia bukan dia, mula berjalan, menangis dengan gembira. Lelaki tua, yang selepas stroke tidak dapat menggerakkan tangannya, mengucapkan terima kasih kepadanya, dan tiba-tiba selepas sesi tangan, sudah tentu, mula bekerja. Saya sendiri - seorang yang sakit, selepas kematian suaminya dan kereta yang dicuri saya menjadi diabetes dan banyak tekanan. Saya tidak tahu sama ada ia akan membantu saya?

Tetapi selepas semua, tidak seorang profesor telah mengubati penyakit kencing manis lagi. Menonton bagaimana orang ini membantu untuk gaji kecil pesakit yang sakit adalah kemajuan dalam masa sukar kita. Terutama bagi kanak-kanak yang berhenti mengejek selepas satu sesi, tidur dengan selamat pada waktu malam dan menjadi ceria sekali lagi. Saya melihat dan berfikir: biarkan 50 atau 30 peratus daripada mereka yang telah menjalani rawatan menjadi sihat dan bahagia - ini adalah kemajuan.

Saya pergi dan semua orang berfikir mengapa orang pergi untuk alkohol, merokok dan pengekstrakan lemak. Dan mereka membayar banyak wang. Tetapi di sini ia adalah pengekodan yang sama, tetapi hampir sepenuhnya percuma! Sudah tentu, seseorang tidak berpuas hati. Tetapi dengan segenap hati saya, saya ingin mereka yang ingin membantu diri mereka dan anak-anak mereka, cucu, pergi selagi anda mempunyai peluang, anda tidak akan menyesal! "

Chuvaeva Klavdiya Semenovna.

Saya tidak tahu apa alternatif lain wujud di dunia hari ini, dan sama ada mereka wujud sama sekali, tetapi satu (dan mungkin satu-satunya), cara yang sangat berkesan, terbukti dan mudah yang boleh saya tawarkan sekarang.

Ini adalah perkembangan unik saya yang TIDAK MEMPUNYAI ANALOGU DI DUNIA SELURUH! Bekerja selama TAHUN TAHUN! Kesan penyembuhan juga diuji pada haiwan - hasilnya sangat menakjubkan.

Semua ulasan video
pesakit saya

Disc perubatan Bazylhana Dyusupova Atas nama kehidupan

Bazylkhan Dyusupov penyembuh rakyat Kazakhstan. Penyembuhan dan Kesihatan
Atas nama kehidupan 2014 - http://goo.gl/IIvdiv

Haji Bazylkhan Dusupov mengulas negatif
tapak dusupov basylkhana dusenbievich
Bazylkhan Dusupov membeli cakera
Laman web Haji Bazylkhan Dusupov
berapa banyak cakera dusupova
Kaedah rawatan Basilkhan Dusupov
ulasan teknik basylkhan dusupova
Haji Bazylkhana Dusupova sesi video
ulasan rawatan dusupov
ulasan kaedah dusupov
penyembuhan sesi video basylkhana dusupova
berapa banyak cakera baselkhana dusupova
Bazylkhan Dusupov Folk Healer Ulasan
Kazakhstani healer Basilkhan Dusupov ulasan
bagaimana untuk menempah cakera basylkhan dusupov
Haji Bazylkhan Dusupova Discs Healing
Akademisi Dusupov atas nama kehidupan
teknik dusupov muat turun percuma
senja 2014
quack basylkhan dusupov
kaedah rawatan dusupov
muat turun cakera dusupov bazylkhan dusenbievich
ulasan sesi dusupova
cakera terapeutik dusens
Pemacu DVD dysupova
Sesi rawatan Bazylkhana Dusupova
Rawatan Haji Bazylkhan Dusupov
Penyembuh dari Kazakhstan, Basilkhan Dusupov
Bazylkana Dyusenbievich Dusupova Ulasan
ulasan kazakh healer
Ulasan kaedah Basilkhan Dusupov
Kaedah Haji Basilkhan Dusupov
healer haji basilhan dusupov ulasan
Rawatan Bazylkhan Dusupova
Sesi video utama Bazylkhan Dusupov
ulasan mengenai rawatan basylkhan dusupova
ulasan negatif tentang dusupov basykhane
Kazakhstani penyembuh basylkhan dusupov
Ulasan negatif Bazylkhan Dusup
di mana untuk membeli roda dusupova

CD dalam nama buku penyembuhan Dyusupov Bazylkhan kehidupan

Perintah cakera - http://dusupov.podwp.ru/kurs
Kursus DVD "DALAM NAMA HIDUP" Dyusupova Bazylkhana adalah satu kaedah yang unik untuk menyembuhkan badan.

Penulisnya adalah Haji Bazylkhan Dusupov, ahli akademik, penyembuh kerabat kebangsaan kehormat Kazakhstan, penyembuh kategori antarabangsa. Pengarah cawangan Persatuan Republikan Profesional Rakyat Profesional LLC.

dalam nama kehidupan secara percuma, dusupov dalam nama kehidupan, dysupov dalam nama kehidupan mencari secara percuma, sesi penyembuhan Dyusupov Bazylkhan

Video disk dalam nama sesi penyembuhan Dyusupov Bazylkhan untuk memerintahkan saluran saluran Syarikat Terbaik

LiveInternetLiveInternet

-Cari dengan buku harian

-Langgan melalui e-mel

-Statistik

Bazylkhan Dyusupov, Laman Web BAZYLKHANA Dyusupova, Penyembuh dari KAZAKHSTAN

Laman web ini dibuat untuk menyokong Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov, ahli akademik, penyembuh nasional kehormat Kazakhstan, yang melancarkan DVD "Nama Hidup" yang terkenal setahun setengah. Terima kasih kepada sesi ini, puluhan ribu (.) Orang di seluruh dunia (ya, mereka memesan roda dari sesi walaupun dari luar negara), sepenuhnya menyingkirkan penyakit yang mana ubat tidak boleh menyembuhkan mereka.

Soalan yang ditanya oleh cakera Haji Bazylkhan Dyusupov, dan jawapan kepada mereka:

Adakah Bazylkhan Dyusupov seorang pemandu kereta?

Tidak, bukan seorang tukang gunting. Sesi penyembuhan pada DVD "Dalam Nama Kehidupan" sangat membantu!

Apa yang dicatatkan pada cakera Bazylkhan Dyusupov?

Pada cakera "Dalam Nama Kehidupan" 7 sesi video pemulihan umum dan sesi audio bonus dari alkohol dan merokok dicatatkan.

Bagaimanakah cakera Bazylkhan Dyusupov membantu? Apakah mekanisme pengaruh? Bagaimana boleh menyembuhkan penulisan cakera? Saya faham pertemuan orang dengan penyembuh, kesan biofieldnya, dan sebagainya.

Jika anda berpeluang pergi ke Kazakhstan untuk sesi tatap muka - hebat! Malah, kekuatan mereka agak tinggi daripada rekod. Tetapi bagaimana dengan mereka yang tidak boleh pergi? Ia adalah atas permintaan orang-orang tersebut bahawa cakera itu dibuat! Seperti yang ternyata, keberkesanannya sangat tinggi. Ya, dan setiap hari untuk pergi ke sesi tidak akan berfungsi, dan cakera sentiasa bersama anda dan anda boleh mendengarnya pada bila-bila masa yang diperlukan.

Kesan sesi rawatan Dyusupov yang direkodkan pada cakera adalah sama pada prinsipnya untuk kesan penyembuhan muzik, doa atau mantra sihir. Biofield tidak penting di sini. Ia masuk akal untuk kata-kata yang dipilih dengan teliti, dinyatakan dalam urutan tertentu dan dengan intonasi tertentu.

Bazylkhan Dyusupov adalah salah satu penyembuh sejati yang mempunyai keupayaan untuk sembuh dengan perkataan. Cadangan, kata-kata yang direkodkan pada cakera, mencetuskan mekanisme penyembuhan diri dalam tubuh manusia, dan terdapat pemulihan, dan pada masa yang sama mereka disembuhkan dengan penyakit yang pesakit itu sendiri dan doktor tidak mengesyaki! Di samping itu, cakera itu mencatatkan isyarat khas, getaran, yang dilihat oleh sesetengah penonton sebagai gangguan.

Tetapi ini bukan penghalang dan bukannya kecacatan rakaman, ini dilakukan dengan tujuan. Isyarat ini berinteraksi dengan gelombang alfa otak, serta mempengaruhi tubuh halus manusia. Hasil daripada kesan yang kompleks, proses pemulihan badan dilancarkan pada kapasiti penuh. Peralatan rakaman moden dengan tepat memberikan butiran terkecil dari suara, intonasi, jadi rakaman pada cakera berfungsi dengan sangat berkesan.

Ia seolah-olah saya bahawa sesi ini tidak lebih daripada kesan plasebo. Hanya di bawah pengaruh mereka, manusia sendiri menanamkan penyembuhan.

Adakah anda perasan satu ketidakkonsistenan dalam soalan anda sendiri? Secara sedar bawah sedar? "Seorang lelaki menginspirasi pemulihan di bawah pengaruh mereka"! Iaitu, dia sendiri, tanpa bantuan, tanpa sesi, tidak memberi inspirasi kepada dirinya apa-apa? Fikiran bawah sedar anda bekerja dalam arah yang betul!

Namun, adakah anda tahu dengan tepat apa kesan "plasebo"? Apa yang digambarkan dalam buku teks, apabila pesakit diberi kapur sederhana di bawah nama ubat dan dia sembuh? Tetapi tidak semua buku teks mengatakan bahawa tidak semua doktor dapat menyembuhkan dengan kesan ini!

Doktor yang benar-benar memiliki hadiah itu tidak hanya memberi penjaga di bawah nama kedokteran, tetapi dengan kata-kata tertentu yang memainkan peranan penting. Ia adalah kata-kata yang mencetuskan mekanisme penyembuhan diri seseorang, dan ubat-ubatan - dummy memainkan peranan yang menyokong, untuk persuasiveness yang lebih besar. Pesakit, yakin dengan doktor yang hadir, dalam "ubat", tanpa mengetahui, boleh sembuh tanpa ubat!

Jadi plasebo ini benar-benar plasebo? Walau bagaimanapun, dalam topik ini anda boleh menulis risalah keseluruhan beberapa ratus halaman, yang berada di luar skop penerbitan ini. Kami yakin bahawa anda sudah memahami apa yang dipertaruhkan! Pada akhirnya, keputusan akhir adalah penting: di bawah pengaruh sesi Bazylkhan Dyusupov, orang sebenarnya menyembuhkan, mengesahkan bahawa jisim ulasan di laman web penyembuh.

Berapa kerap menonton sesi? Boleh saya tunjukkan kepada anak-anak?

Tidak, kanak-kanak di bawah umur 14 tahun adalah kontraindikasi! Dewasa boleh menonton seberapa banyak yang diperlukan. Cadangan am ialah: melihat sesi dari 1 hingga 7 sepenuhnya sekurang-kurangnya setiap kali. Yang utama, sesi rawatan utama adalah ketujuh. Anda perlu melihat dan mendengar dengan berhati-hati dan berhati-hati. Sekiranya anda mengalami alkohol atau merokok, juga mendengar sesi audio tambahan. Prinsip sudah cukup. Sekiranya anda mahu, anda boleh menonton dan mendengar setiap hari.

Berapa cepat sesi sesi Bazylkhan Dyusupov mula beroperasi?

Dalam tempoh 7 bulan. Ini adalah masa yang diperlukan oleh badan untuk menyembuhkan dirinya sendiri. Ia berlaku lebih awal, semuanya bergantung pada ciri individu seseorang.

Adakah "Dalam Nama Kehidupan" sesi mujarab untuk semua penyakit? Iaitu, semua ubat-ubatan boleh dibuang dengan selamat dan hanya bergantung pada bantuan cakera?

Berhati-hati membaca bahan-bahan tapak Bazylkhan Dyusupova, di mana ia menggambarkan dengan tepat apa yang benar-benar "panacea". Jangan sekali-kali tidak menghentikan rawatan yang ditetapkan dalam kes penyakit yang serius, apabila pengeluaran secara tiba-tiba ubat boleh menyebabkan komplikasi serius! Hanya lihat sesi tambahan, dan dari masa ke masa ternyata bahawa doktor sendiri akan membatalkan ubat-ubatan sebagai hasil pemulihan lengkap.

Dan saya masih tidak percaya kepada semua omong kosong ini! Kashpirovsky, Chumak, sekarang lebih banyak Dusupov! Semua penipuan ini, ini tidak boleh!

Hak anda! Tiada siapa yang memaksa anda untuk mempercayai dan memerintahkan cakera tidak memaksa.

Mengapa Dyusupov tidak mengedarkan cakera secara percuma? Lagipun, dia mempunyai hadiah dari Tuhan, adakah mungkin untuk mendapatkan wang untuk ini?

Kenapa di dalam gereja menteri Tuhan walaupun lilin secara percuma tidak akan memberi? Kenapa mel tidak akan menghantar petak secara percuma? Kenapa anda perlu membayar pekerja di kilang di mana cakera dibuat? Mengapa farmasi tidak mengedarkan ubat secara percuma? Adakah anda tahu berapa jumlah yang diperolehi oleh orang yang sakit oleh pengeluar pil dan farmasi? Berapa banyak wang sebulan pergi ke ubat ini dengan banyak kesan sampingan? Selain itu, Bazylkhan Dyusupov TIDAK mendapatkan wang untuk dirinya sendiri, semua dana pergi ke pembangunan pusat rawatan di Kazakhstan. Kos cakera sudah minimum, dengan mengambil kira kos pengeluaran dan penghantaran.

Saya dengar penipu yang menjual cakera palsu yang sangat berkualiti beroperasi di Internet. Adakah begitu? Bagaimana untuk tidak menjadi palsu? Di mana untuk memesan cakera lesen Bazylkhan Dyusupova?

Malangnya, penipu ada. Apabila memesan cakera di laman rasmi Bazylkhan Dyusupov, anda dijamin mendapat cakera sebenar Dyusupov "Dalam Nama Kehidupan".

Selepas pendaftaran permohonan, anda perlu menghubungi dari perkhidmatan penghantaran. Pastikan anda memasukkan nombor telefon sebenar dan alamat e-mel anda. Cakera itu sendiri mesti dibungkus dalam kotak kadbod dengan tulisan "USEND" hijau. USEND adalah perkhidmatan penghantaran pakej yang cepat. Bagi penduduk bandar-bandar besar Rusia dan Ukraine dijalankan
penghantaran melalui kurier terus ke apartmen anda. Oleh itu, cakera yang dipesan di laman web yang dinyatakan di atas adalah 100% berjenama!