Utama / Diagnostik

"TOP 10 OILS FORMULA"

Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA"

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 5 Mei 2016

Berapa banyak topeng yang saya cuba, saya masih sampai pada kesimpulan bahawa hanya minyak merawat rambut, segala-galanya menutup masalah. Tetapi dengan minyak, ia biasanya sangat merosot sehingga anda berpecah dengan cepat dan membeli topeng lagi. Tetapi gabungan minyak "Kuda kuda" menarik saya bukan hanya dengan komposisi paling keren 10 minyak jarang, tetapi juga dengan pembungkusan yang mudah. Saya mengambil pulver, panaskannya di dalam tab mandi air dan semburkannya pada tip beberapa kali, sisanya. Voila! Tiada kandungan lemak berlebihan, gunung-ganang hidangan kotor. Saya mengekalkan panjang rambut selama satu setengah jam, atau meninggalkannya pada waktu malam. Campuran minyak "Kuda" dicuci pada kali pertama dengan syampu tanpa slit (.), Rambut bersinar gila. Jadi sekarang 100% masthead saya, jika hanya mereka tidak dikeluarkan dari pengeluaran).

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 1 Februari 2016

Musim sejuk ini rambut saya telah merosot dengan sebab tertentu. Atau mereka kekurangan vitamin, atau dari faktor luaran mereka menjadi "buruk", tetapi mereka mula menakutkan untuk mendaki dan menjadi sangat kering, terutama pada tip. Saya memutuskan untuk mencari alat yang dapat menyelesaikan masalah ini. Prosherstila semua Internet dan jadi saya suka campuran minyak dari tenaga kuda! Sebelum membeli, saya tertarik dengan komposisi alat ini: 10 minyak rambut yang terbaik. Saya membaca komposisi dan ulasan dan membelinya dengan hampir tidak syak lagi. Sudah selepas mencuci pertama, saya merasakan kesan sebenar ubat ini. Rambut menjadi lebih lembap, licin, bersinar yang indah dan kekeringan menurun. Secara beransur-ansur, selepas setiap penggunaan, rambut saya menjadi lebih baik dan lebih baik, saya mula perhatikan bahawa mereka mula berkembang dengan lebih baik. Selama sebulan penggunaan, mereka menjadi lebih lama dengan 5 sentimeter dan "fluff" baru muncul di akar. Saya cadangkan campuran minyak sebagai cara yang baik untuk menyelesaikan masalah rambut bermusim!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 28 Disember 2015

Saya memutuskan untuk meninggalkan ulasan pada alat yang paling kegemaran - campuran minyak dari tenaga kuda. Saya fikir ini campuran minyak akan sesuai dengan semua orang, dan sekarang saya akan menjelaskan mengapa. Malah, apa-apa masalah dengan rambut, baik, kecuali untuk kandungan lemak, diselesaikan dengan minyak terpilih yang betul, dan dengan campuran minyak kuda, sangat baik, koleksi, lihat sendiri: - Minyak usami - Minyak cumin hitam - Minyak pati Bey - Minyak alpukat - - Minyak amy - Minyak Jojoba - Minyak pati minyak Ylang-ylang - Minyak minyak cubeb yang penting Saya secara peribadi mengambil campuran minyak untuk meletakkan ujung rambut dengan teratur dan mengembalikannya. Dengan minyak ini ditangani, tetapi di samping itu, saya mendapati bahawa rambut jatuh lebih rendah, dan pertumbuhan pesat nyata. Jadi, cuba, gadis-gadis, pasti berbaloi. By the way, dengan cara itu, bonus adalah bahawa ia adalah mudah untuk memohon dan memanaskan moluska ini, terima kasih kepada balang, yang juga penting.

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 1 Disember 2015

Saya ingin meninggalkan ulasan tentang alat yang membantu saya mengatasi keguguran rambut yang teruk! Saya duduk di atas makanan yang tegar dan atas sebab tertentu tiada siapa yang memberitahu saya bahawa apabila anda duduk di atasnya, anda perlu minum vitamin, akibatnya - keguguran rambut yang dahsyat yang saya tidak dapat berhenti sehingga saya mula menggunakan campuran minyak dari Kuasa Kuda. Ubat ini dinasihatkan kepada saya di farmasi sebagai penyelesaian yang terbaik dan murah untuk masalah saya. Pada mulanya, saya tidak percaya bahawa campuran minyak sedemikian boleh jadi murah, ada juga aran dan minyak jojoba dan memukul, sejauh yang saya tahu, ini bukanlah kesenangan yang murah. Tetapi pada akhirnya saya membeli campuran ini dan mula menggunakannya sebelum mencuci kepalanya, meletakkannya sebentar. Letakkan sebelum mencuci, kepala saya dua kali seminggu. Akibatnya, kerugiannya berkurangan dan rambut menjadi lebih cantik dan berkilat. Sudah terlupa tentang kehilangan, menggunakan campuran sebagai agen penjagaan. Puas dengan mereka dan hasil penggunaan!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 30 November 2015

Campuran minyak Kuasa kuda Saya ingin ambil perhatian pada beberapa titik. Titik satu: komposisi yang sangat baik. Dalam campuran 10 minyak, termasuk agak jarang, yang tidak boleh dibeli di farmasi biasa, seperti minyak cumin hitam. Titik dua: pembungkusan mudah. Campurkan dalam botol dengan semburan, yang sangat mudah diterapkan minyak ke rambut. Titik tiga: campuran sangat mengagumkan pada rambut. Selepas digunakan (saya membuat topeng sebelum mencuci setiap), rambut lembut, sutera lurus, sesuai dengan sempurna. Apa yang sangat baik ialah kesan ini berlangsung lebih daripada satu hari, seperti kebanyakannya, tetapi sehingga mencuci seterusnya, saya, dalam mana-mana. Malah - rambut tidak elektrik sama sekali, walaupun selepas topi sintetik. Kedua-dua rupa dan nuansa rambut yang paling menyenangkan. Alat yang hebat, sangat mengesyorkan kepada semua orang. yang ingin memberi makan dan mengembalikan rambut.

Ulasan Ulasan membantu? Ya 0 · Tidak 0

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 27 Oktober 2015

Saya ingin menulis tentang alat yang sangat mengejutkan saya - campuran minyak dari tenaga kuda. Secara jujur, saya ragu-ragu tentang jenama itu sendiri, banyak pengumuman iklan... ulasan yang samar-samar. Saya tidak menyukainya. Tetapi apabila saya mula mencari ubat yang berasaskan minyak untuk keguguran rambut, Campuran minyak dari dadah keluar satu-satunya pilihan yang memadai, saya disogok oleh komposisinya yang indah (10 minyak terbaik untuk rambut: beat, jojoba, argan...), harga yang berpatutan dan kesan yang dijanjikan! Sehingga yang terakhir, tentu saja, dia meragui sama ada untuk mengambil atau tidak mengambil, tetapi masih mengambil dan..... gembira! Hasilnya melebihi jangkaan saya! Selepas permohonan pertama sebelum membasuh dan selepas saya mengubah semua manipulasi, saya perhatikan bahawa rambut saya kelihatan lebih baik. Sebulan kemudian, di suatu tempat, saya sudah melihat peningkatan dalam pertumbuhan. Secara umum, tenaga kuda benar-benar berfungsi!

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 26 Oktober 2015

Saya sudah menulis tentang gel untuk kaki pengilang ini, saya mahu sekarang tentang produk rambut, kerana Kuda Kuasa tidak mengecewakan saya di sini sama ada. Campuran minyak dinasihati kepada saya di farmasi, di mana saya, tanpa banyak harapan, pergi untuk minyak alpukat untuk topeng. Dia membuat taruhan pada harga, tetapi mengambilnya, kerana rambut saya tidak bersinar pada prinsipnya, dan dengan permulaan cuaca sejuk saya biasanya menjadi jerami. Komposisi campuran itu sangat terkejut (10 minyak, bermula dengan alpukat yang biasa, yang sebenarnya saya pergi ke farmasi, dan berakhir dengan yang tidak pernah terdengar minyak Liteya-Kubeb), juga gembira secara berasingan bahawa minyak dalam semburan (saya mempunyai masalah dengan topeng minyak ). Kesan itu juga memuaskan saya sepenuhnya - rambut selepas topeng sangat lembut dan halus, ia tidak memancarkan (ini adalah tambahan khas untuk saya), sensasi sangat menyenangkan - baik dalam rupa dan rasa. Hujung kering tidak melekat pada semua arah dan pada umumnya rambut terletak dengan baik dan "keseluruhan", tiada peringkat dari yang dicambuk dapat dilihat. Bau boleh diterima. Satu lagi tanda tambah - anda boleh menggunakannya untuk gaya, terima kasih kepada semburan, sekali lagi, ia sangat mudah. Secara umum, sangat gembira dengan campuran, alat ini sangat sesuai dan mudah digunakan.

Ulasan Ulasan membantu? Ya 1 · Tidak 0

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut yang mendalam "TOP 10 FORMULA MINYAK" 4 Julai 2015

Saya telah mencari minyak yang betul untuk masa yang lama. Burdock sempurna memulihkan rambut, tetapi ia adalah mustahil untuk mencucinya, minyak kastor tidak membantu saya sama sekali, tetapi ia adalah sempurna untuk menggosok kasut kulit))))))) Satu campuran minyak TOP 10 OILS FORMULA dari siri kuasa kuda yang saya tidak dijumpai secara langsung farmasi. Apabila saya beli, saya tidak berharap ia akan membantu! Oleh itu, saya hanya gembira apabila saya menyedari bahawa ini adalah apa yang saya cari! Pertama, komposisi. Sudah 10. minyak yang berbeza yang ditujukan khusus untuk pemulihan rambut. Kedua, ia dibasuh dengan baik, tidak seperti burdock, ketiga, ia hanya mengembalikan rambut, ia menjadi halus, lembut dan jinak! Bagi saya secara peribadi, ini adalah perkara yang paling penting! Oleh itu, campuran minyak Kuda Kuda lebih memuaskan! Wang, walaupun cukup, tidak sia-sia!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 4 Mac 2015

Gadis-gadis, saya gembira dengan gabungan 10 minyak dari kuasa kuda.

Saya akan segera menulis tentang komposisi dan penggunaannya.

"Top10oils FORMULA"
Gabungan sepuluh minyak terbaik (Argan, Usma, Cumin Hitam, Amla, Jojoba, Avocado, Benih Anggur, Minyak Bey Essentials, Ilang-Ylang, Litsey Kubeb) untuk memulihkan penjagaan rambut sepanjang panjangnya.
Minyak goreng vitamin F, A, C, D, E, K, PP, kumpulan B2, mineral semulajadi, asid lemak tepu dan tidak tepu, Omega 3,6,9.

Dibuat untuk memulihkan potongan, rosak, dicelup, kusam, gosok, berpori, lemah, rambut jatuh.

Sebelum membasuh untuk menyuburkan kulit kepala dan mengembalikan rambut sepanjang keseluruhannya:
untuk mencapai kesan terbaik, memanaskan campuran minyak dalam mandi air. Sembur pada akar rambut, kemudian semburkan pada rambut di sepanjang keseluruhan panjang. Untuk menyisir. Letakkan topi mandi khas di kepala anda dan panaskan dengan tuala. Pastikan topeng di kepala anda sekurang-kurangnya setengah jam, kemudian bilas dengan syampu.
Sebelum gaya untuk melindungi dan bersinar rambut:
semburkan sedikit minyak (1-2 menekan pada kepala semburan) di telapak tangan, sapukan minyak pada rambut yang basah dan tuala kering di sepanjang keseluruhan panjangnya, memberi perhatian khusus kepada petua. Sikat rambut anda. Tinggalkan kesan. Jangan siram. Selepas 1-2 minit, anda boleh mula meletakkan cara biasa untuk anda.

Cara memohon campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "Kuda kuda", serta cara lain dari garisan

Talian Kuda Tenaga untuk pertumbuhan rambut - jenama produk kosmetik yang sangat diiklankan untuk penjagaan rambut.

Tetapi betapa popularnya produk itu benar-benar boleh dipercayai dan dapat membantu rambut yang lemah, anda boleh belajar dari maklumat berikut.

Barisan bermaksud "Daya kuda" dan ciri-cirinya

Syampu

Dalam barisan terdapat syampu bukan sahaja untuk pertumbuhan rambut, tetapi juga untuk membantu menghapuskan kekeringan dan kelemumur. Komposisi semula jadi memastikan kejayaan penggunaan kosmetik. Sebilangan besar vitamin dan unsur surih yang bermanfaat pada minggu pertama menjadikan rambut lebih jelas dan berkilat.

Minyak itu

Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut mendalam Horsepower TOP 10 OILS FORMULA mendapat ulasan pelanggan yang paling menyanjung dan benar-benar membuktikan keberkesanannya selepas penggunaan pertama.

Kapsul

Mereka adalah kompleks vitamin yang direka untuk mengekalkan rambut yang sihat, kuku dan seluruh badan. Ia mengandungi kalsium, potassium, magnesium, vitamin kumpulan A, B dan D.

Ia cukup untuk menjalani satu kursus rawatan untuk merasakan peningkatan.

Topeng

Topeng dengan keratin dan elastin melicinkan helai dan membuat mereka lebih jinak. Ia cukup untuk memohon alat sekali seminggu untuk meningkatkan kesan syampu dan kapsul.

Selepas penggunaan pertama, keriting ditutup dengan filem nipis yang menghalang mereka daripada runtuh dan terdedah kepada radiasi ultraviolet.

Di laman web kami anda boleh membiasakan diri dengan sejumlah besar resipi untuk topeng pertumbuhan rambut buatan sendiri: asid nicotinic, alasan kopi, vodka atau brendi, mustard dan madu, lidah, gelatin, halia, henna, roti, dengan kefir, dengan kayu manis, telur dan bawang.

Komposisi dan komponen utama jenama operasi

Jika anda percaya pengeluar, barisan mengandungi hanya bahan semulajadi. Antara bahan aktif utama ialah:

 • kolagen dan lanolin, mencetuskan pertumbuhan rambut, menguatkan dan memberikan sejumlah besar rambut yang nipis dan lemah;
 • Vitamin B yang menyediakan pemakanan dan penghidratan rambut yang diperlukan;
 • elastin dan thiazoline, membolehkan anda menghilangkan rambut kebodohan dan kebodohan;
 • ekstrak flaks, sangat tepu dengan mikroelen berguna;
 • minyak alpukat untuk berkhasiat kulit kepala;
 • keratin, yang melindungi rambut daripada hujung berpecah, radiasi ultraviolet dan mengembalikan struktur keriting.

Komposisi sedemikian memastikan kejayaan penggunaan garis, dan juga membolehkan anda melupakan kemungkinan masalah dengan kulit kepala dan kunci untuk waktu yang lama.

Syarat penggunaan dan hasil

Pengilang mengesyorkan menggunakan garis kosmetik mengikut algoritma berikut.

Sekiranya terdapat masalah yang serius

Setiap hari, gunakan syampu, perlahan-lahan menggosoknya dengan pergerakan urut. Basuh produk ini adalah air suam, supaya tidak merosakkan keriting. Pastikan untuk membuat topeng tiga kali seminggu dan gunakan minyak.

Kapsul mestilah mengambil kursus, selepas itu rehat diperlukan. Gunakan rawatan ini sehingga rambut berada dalam keadaan yang betul.

Untuk langkah pencegahan

Ia cukup untuk menggunakan syampu dua atau tiga kali seminggu.

Topeng dan minyak harus digunakan sekali.

Vitamin diambil selaras. Kursus rawatan pencegahan berlangsung selama enam bulan.

Jika anda percaya janji-janji pengeluar, rambut harus menjadi lebih baik pada minggu pertama menggunakan produk, dan panjang helai boleh meningkat sebanyak 1.5 cm sebulan penggunaan.

Tetapi pada hakikatnya, hasil menggunakan penguasa kuda berkuasa lebih sederhana: pertambahannya adalah pada purata 0.5 cm, dan kadar pertumbuhan menurun setelah beberapa bulan penggunaan.

Bahan yang berguna

Baca artikel kami yang lain tentang pertumbuhan semula rambut:

 • Petua bagaimana untuk berkembang keriting selepas persegi atau potongan rambut pendek lain, kembalikan warna semula jadi selepas pewarnaan, mempercepat pertumbuhan selepas kemoterapi.
 • Potongan rambut kalendar lunar dan berapa kerap anda perlu memotong rambut anda semasa tumbuh?
 • Alasan utama mengapa helai tumbuh dengan buruk, apa hormon yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan mereka dan makanan apa yang menjejaskan pertumbuhan yang baik?
 • Bagaimana dengan cepat membesar rambut dalam setahun atau sebulan?
 • Bermakna yang boleh membantu anda berkembang: serum berkesan untuk pertumbuhan rambut, khususnya jenama Andrea; Produk Estel dan Alerana; air cemerica dan pelbagai lotion; serta syampu pertumbuhan lain, khususnya syampu pengaktif Golden Silk.
 • Untuk lawan cara tradisional kita boleh menawarkan rakyat: mumi, pelbagai herba, tips menggunakan cuka mustard dan cuka sari ape, serta resipi untuk membuat syampu buatan sendiri.
 • Vitamin adalah sangat penting untuk kesihatan rambut: membaca kajian kompleks farmasi yang terbaik, khususnya ubat Aevit dan Pentovit. Ketahui mengenai ciri-ciri penggunaan vitamin kumpulan B, khususnya B6 dan B12.
 • Ketahui tentang pelbagai persediaan untuk meningkatkan pertumbuhan dalam ampul dan tablet.
 • Adakah anda tahu bahawa dalam bentuk semburan mempunyai kesan yang baik terhadap pertumbuhan rambut keriting? Kami menawarkan anda semakan semburan berkesan, serta arahan untuk memasak di rumah.

Video berguna

Hasil menggunakan garis kuasa Kuda:

Meringkaskan

Berdasarkan maklum balas pengguna, tidak semua tanda kuasa kuda membantu mencapai hasil yang diinginkan. Sebahagian daripada mereka yang menggunakan syampu dan produk lain mencatat peningkatan yang ketara dalam keadaan rambut semasa penggunaan enam bulan pertama dan kemerosotan berikutnya dalam tempoh yang sama.

Selain itu, sesetengah pelanggan memberi tindak balas positif kepada semua alat dari garisan dan mengesyorkan mereka untuk digunakan.

Harus difahami bahawa semua produk tidak sesuai untuk setiap jenis rambut, jadi dengan hasil yang tidak dijangka anda harus selalu mencari produk penjagaan rambut yang lebih sesuai.

Cara yang unik untuk memulihkan rambut. Minyak "Kuasa Kuda"

Bahan-bahan aktif semulajadi yang termasuk dalam minyak "Kuda Kuda" (untuk rambut), menenun folikel rambut dan epidermis dengan bahan berguna, merangsang pertumbuhan dan memulihkan cahaya semula jadi dari keriting. Banyak ulasan mengesahkan keberkesanan gabungan ini, yang terdiri daripada 10 minyak. Jurusolek mencadangkan alat ini untuk pertumbuhan semula struktur rambut yang mendalam. Minyak "Kuda" menyelesaikan masalah perpecahan walaupun selepas pewarnaan yang tidak berjaya.

NAVIGATION ARTIKEL FAST

Faedah produk

PENTING UNTUK MENGETAHUI! Satu cara untuk memperkuat dan mengembangkan rambut, yang digunakan oleh bintang-bintang pertunjukan perniagaan Baca lebih lanjut >>>

Kerana penggunaan ubat secara teratur:

 • lapisan atas kulit lembap dan sihat;
 • pertumbuhan rambut dirangsang;
 • aci rambut bertambah;
 • folikel rambut baru diaktifkan;
 • kelemumur dan kelabu pramatang dihalang.

Lembaga Editorial

Jika anda ingin memperbaiki keadaan rambut anda, perhatian khusus harus dibayar kepada syampu yang anda gunakan.

Tokoh yang menakutkan - dalam 97% syampu jenama terkenal adalah bahan yang meracuni tubuh kita. Komponen utama, yang mana semua masalah pada label ditetapkan sebagai sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. Bahan kimia ini menghancurkan struktur rambut, rambut menjadi rapuh, kehilangan keanjalan dan kekuatan, pewarna warna. Tetapi yang paling teruk adalah bahawa barangan ini masuk ke hati, jantung, paru-paru, terkumpul di dalam organ dan boleh menyebabkan kanser.

Kami menasihati anda untuk meninggalkan penggunaan dana di mana bahan-bahan ini terletak. Baru-baru ini, pakar-pakar kakitangan editorial kami menjalankan analisis shampo bebas sulfat, di mana tempat pertama diambil oleh dana dari syarikat Mulsan Cosmetic. Satu-satunya pengilang kosmetik semua semula jadi. Semua produk dikilangkan di bawah kawalan kualiti dan sistem persijilan yang ketat.

Kami mengesyorkan untuk melawat mulsan.ru kedai dalam talian rasmi. Sekiranya anda meragui kesinambungan kosmetik anda, semak tarikh tamat tempoh, ia tidak boleh melebihi satu tahun penyimpanan.

10 minyak yang merupakan sebahagian daripada campuran

Jurusolek telah menghasilkan formula unik yang membolehkan anda memulihkan rambut yang rosak dan lemah, termasuk 10 minyak dari tumbuhan tersebut:

 1. Vaida pencelupan (nama lain "usma").
 2. Bay
 3. Jintan hitam.
 4. Alpukat
 5. Argan
 6. Biji anggur.
 7. Ylang ylang
 8. Emblica officinalis (nama lain "amla").
 9. Verbena adalah tropika (nama lain untuk Litey-Kubeb).
 10. Jojoba

Baca lebih lanjut mengenai sifat-sifat minyak

Semua komponen campuran minyak mempunyai ciri-ciri khas, dan dalam kombinasi mereka mempunyai kesan menarik pada pertumbuhan semula rambut.

Usma

Minyak usmy (vaid dye) menghalang kebotakan dan menggalakkan pertumbuhan semula folikel rambut. Oleh kerana minyak "Korsepower" mengandungi komponen ini, keriting menjadi tebal dan tebal, mereka kurang terdedah kepada kerapuhan, kilauan semula jadi mereka dipulihkan.

Alat ini mengembalikan metabolisme folikel rambut, membantu menghentikan keguguran rambut, dan juga membantu menguatkan kulit kepala.

Black Cumin

Berguna untuk akar, kerana ia menyumbang kepada pengukuhan mereka. Dan ini adalah pencegahan kebotakan yang sangat baik. Bahan aktif ubat ini menyumbang kepada peraturan rembesan dari kelenjar sebum, serta pencegahan penyakit kulit seperti kelemumur dan seborrhea.

Alpukat

Minyak kaya dengan vitamin, mineral dan asid lemak tak jenuh. Ia mengandungi vitamin A, kumpulan B2, C, D, K, E dan PP.

Argan

Ini adalah ubat yang sebenar untuk mengekalkan keindahan keriting. Sesuai untuk pemulihan rambut yang dicelup, berpecah, kusam, letih dan jatuh.

Minyak Grapeseed

Struktur rambut renews dan bersinar semula jadi. Sebagai sebahagian daripada pelbagai mikro dan makro.

Ylang ylang

Membasmi dermis, mencegah penularan jangkitan, termasuk kelemumur, meningkatkan peredaran darah.

Minyak Emblica (Amla) - meningkatkan peredaran darah, mengaktifkan pertumbuhan keriting, mengembalikan metabolisme folikel rambut, melegakan gatal-gatal dan keradangan.

Litsey Kubab

Minyak verbena tropika (Litsey Kubaba) mempunyai ciri-ciri anti-kulat dan menghalang kerosakan rambut.

Jojoba

Ia mempunyai kesan perlindungan yang menyelubungi, mengembalikan dan melembapkan struktur rambut.

Minyak "Kuda" dicadangkan untuk wanita dan kanak-kanak perempuan berumur 14 tahun ke atas, untuk pertumbuhan semula rambut selepas penggunaan sistematik pengering rambut, pencelupan, gaya harian dan keratin meluruskan.

Di samping itu, alat ini sesuai untuk mereka yang lemah seks, yang mempunyai rambut jatuh dan mempunyai kelemumur. Untuk meningkatkan kesan, pakar kosmetologi mengesyorkan menggunakan produk "Kosmetik" kompleks kosmetik, iaitu syampu, balsam, topeng dan cabutan daripada lada.

Kaedah penggunaan

Terdapat hanya 2 cara mudah untuk memohon minyak "Kuda":

 • Sebarkan sejumlah kecil produk ubat sepanjang keseluruhan rambut sebelum mandi. Untuk membuat keputusan lebih baik, perlu terlebih dahulu memanaskannya dalam mandi air. Sembur untuk meletakkan akar dan rambut, dan kemudian sikat. Kemudian anda perlu memanaskan kepala anda. Anda boleh melakukan ini dengan memakai topi dan membalut kepala anda dengan tuala. Selepas 30-60 minit, basuh rambut anda dengan cara biasa.
 • Untuk melindungi rambut daripada kesan alam sekitar yang agresif, sebelum meletakkannya, anda boleh menyebarkan sedikit minyak di telapak tangan anda dan berjalan sepanjang sepanjang rambut basah, memberi perhatian khusus kepada hujung kering. Selepas itu, perlu menyikat keriting. Guna minyak tidak perlu.

Ulasan

Pada dasarnya, saya tidak suka menggunakan minyak dalam penjagaan rambut. Mereka sering membuat rambut saya nipis lebih berat, sebab itu anda boleh melupakan jumlah. Tetapi ubat yang sangat baik untuk jenama "Kuda" masih mendapat keyakinan saya. Walaupun ia terdiri daripada campuran minyak keseluruhan. Saya menggunakannya sebagai topeng yang saya gunakan sebelum membasuh kepalaku selama sejam. Di samping itu, ia berfungsi sebagai perlindungan terma untuk saya sebelum meletakkan. Minyak itu mudah dibasuh dari rambut apabila saya membuat topeng. Tetapi yang paling penting saya kagum dengan kesannya sebelum meletakkan. Saya mengedarkan satu akhbar dispenser di telapak tangan, dan kemudian memohon untuk membersihkan, rambut lembap. Saya menyikat mereka dan tunggu beberapa minit. Pengering rambut gaya rambut. Saya ingin mengatakan bahawa petua-petua itu segera berubah, kelonggaran hilang, keriting dilicinkan, bersinar semula jadi. Selepas menggunakan minyak "Kuda", jumlahnya tidak hilang, walaupun fluffiness dikeluarkan dan elektrik statik dikeluarkan. Percayalah, semakan ubat tidak melebih-lebihkan. Ia benar-benar berfungsi, dan saya yakin ini dari pengalaman saya sendiri.

Pada mulanya, saya mempunyai pemikiran yang bertentangan mengenai jenama Kuda tenaga. Saya membeli syampu dan saya tidak suka sama sekali. Walau bagaimanapun, entah bagaimana berjalan di sekitar jabatan dengan kosmetik, mata saya terpesona oleh produk penjagaan rambut, antaranya ialah minyak Power Horse. Reaksi pertama adalah keraguan. Tetapi, sejak saya mempunyai masa, saya melihat kotak itu dan, tentu saja, menarik perhatian kepada komposisi. Ternyata perpaduan 10 minyak ini adalah semulajadi! Saya telah lama cuba untuk memahami apa yang ditangkap, tetapi saya tidak menemui apa-apa seperti itu, jadi saya memutuskan untuk membelinya. Saya membaca ulasan di rumah, membuat topeng dan menyedari bahawa alat ini hanya hebat! Saya meletakkan ubat yang dipanaskan dalam mandi air pada akar kotor dan keriting. Kemudian saya meletakkan topi mandi, balut kepala saya dengan tuala dan berjalan selama sekurang-kurangnya 2 jam. Kemudian basuh topeng dengan syampu biasa. Bagi saya, aroma minyak agak menyenangkan, walaupun saya mendengar pendapat yang bercanggah mengenai perkara ini. Tetapi ini tidak penting. Selepas prosedur, rambut saya mudah dipakai dan lembut hingga sentuhan, kurang berpecah dan jatuh. Saya yakin apabila botol ini selesai, saya akan membeli yang baru. Saya cadangkan minyak "Kuda" kepada semua orang!

Saya berjumpa jenama "Kuda" pada 5 tahun lalu. Saya mendapat cedera, dan kemudian saya menulis satu soalan dalam beberapa forum bagaimana untuk menyingkirkannya. Dalam ulasan, saya menulis bahawa dalam farmasi veterinar, anda boleh membeli saliva penyejukan dan penyejukan. Jangan percaya, tetapi kecederaan itu segera disembuhkan oleh saya. Kemudian terdapat percubaan lain dengan krim dan syampu tangan. Baru-baru ini saya mengenali kesan penggabungan minyak. Alat ini telah mengubah rambut saya! Jika anda mempunyai rambut yang kering dan berpecah, maka anda untuk minyak ini! Pengering rambut saya sebelum ini mula bersinar. Sekarang mereka taat dan lembut. Dan ini adalah selepas permohonan pertama! Saya menggunakan ubat yang menakjubkan (seperti yang saya panggil) untuk panjang dan akarnya selama 60 minit sebelum mencuci kepala saya. Selepas itu, satu penyemburan wang di tangan dibahagikan kepada keriting basah dari tengah. Penyembur adalah idea yang bagus, yang membolehkan anda menjimatkan minyak dengan ketara.

Saya telah memakai rambut saya dengan cat, dan baru-baru ini ia telah menjadi sangat ketara. Jika saya tidak menjaga mereka, mereka akan kelihatan seperti tamparan, bukan rambut. Masalah utama saya adalah berpecah dan kehilangan rambut. Campuran "Horsepower" membantu saya mengatasi mereka. Selepas membaca banyak ulasan yang mengagumi, saya juga memutuskan untuk mencuba. Saya memanaskan minyak di dalam air dan semburkannya di atas akarnya. Selepas 30-90 minit, saya mengedarkan produk sepanjang panjang keriting, dan kemudian saya berdiri selama 30 minit lagi. Kemudian saya membungkus kepala saya dengan tuala dan memanaskannya dengan pengering rambut. Anda boleh pergi untuk malam, tetapi aroma ester tidak dapat tidur. Oleh itu, saya biasanya mempunyai topeng di kepala saya selama tidak lebih daripada 2.5 jam. Saya sangat menyukai alat ini, jadi saya bersetuju sepenuhnya dengan ulasan yang saya baca. Sekiranya anda mempunyai rambut yang lemah, maka ubat ini pasti berguna! Anda mungkin berpuas hati, seperti saya, dan juga menulis ulasan anda sendiri, siapa tahu!

Gel untuk sendi "Kuda kuda": kajian, keberkesanan, ulasan

Penulis artikel ini: Nivelichuk Taras, ketua jabatan anestesiologi dan rawatan intensif, pengalaman kerja selama 8 tahun. Pendidikan tinggi dalam bidang perubatan "Perubatan Am".

Internet penuh dengan pendapat dan maklum balas mengenai penggunaan alat untuk sendi yang dipanggil "Kuda kuda". Dan banyak yang telah lama terikat, dan "kuasa kuda" dipanggil bukan sahaja produk jenama ini, tetapi semua yang lain, pada bungkusan yang digambarkan sebagai kuda. Jadi, di laman web rasmi http://horseforce.ru hanya dibentangkan balm-gel. Walau bagaimanapun, sesetengah orang mencari salap Daya Kuda, yang bermaksud cara yang sama sekali berbeza (pengeluar lain).

Balsam-gel "Kuda"

Berdasarkan tinjauan di pelbagai forum dan berdasarkan komposisi produk, balm-gel kuasa kuda tidak dapat mengurangkan kesakitan pada sendi, tetapi ia tidak mempunyai kesan "penyembuhan" yang luar biasa. Secara peribadi, kepada saya - pengarang artikel - tidak dapat mengalami kesan dadah keajaiban kuda, tetapi ramai kawan saya bercakap dengan baik tentangnya.

Bagaimanakah ubat untuk kuda pergi ke farmasi, apa yang sangat istimewa tentang mereka? Dan mengapa tepatnya "kuda", dan tidak, katakan, "anjing" atau "gajah" kuasa?

Artikel ini adalah kajian refleksi kecil. Saya akan mengatakan segera bahawa saya tidak mempunyai sebarang media kertas selain daripada buku kecil dari pembungkusan balsam Kuda Kuasa. Saya menggunakan sumber maklumat di Internet dan saya ingin berkongsi maklumat menarik yang saya dapati mengenai produk ini dan dikaji.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk membeli alat bersama "Korsepower", berjumpa dengan doktor anda: ahli arthrologi, pakar rheumatologi atau ortopedik.

Selanjutnya dalam artikel: kenapa alat bersama "kuasa kuda" dipanggil "kuasa kuda", dan bagaimanakah ubat untuk haiwan masuk ke dalam farmasi (atau sebaliknya)? Kami juga akan melihat dengan lebih dekat komposisi balm-gel Kuda (dihasilkan oleh Kuda Kuda), dan saya juga akan memberitahu anda bagaimana untuk membezakan cap dagang ini daripada produk sejenis yang serupa.

Ia kelihatan seperti gel "Kuasa kuda"

"Daya kuda": untuk orang atau kuda?

Kuda masih hidup dan sakit juga; dan sendi mereka adalah titik lemah. Mereka dirawat dengan ubat yang sama seperti orang: mereka diberikan suntikan dengan NSAIDs dan kortikosteroid, mereka membuat aplikasi kompres dan lumpur. Oleh itu, saya tidak melihat apa-apa yang salah dengan menggunakan ubat "haiwan" untuk merawat orang. Di sini, sebaliknya, persoalan timbul: "Mengapa?". Adakah kita kehabisan ubat?

Cahaya itu ditumpahkan oleh Timur Shakai, pengasas jenama Horse Power. Di dalam video itu, dia memberi temuduga di mana dia bercakap mengenai pengenalan produk di pasaran Rusia. Walaupun ia adalah syampu, tetapi cara untuk sendi tergolong dalam syarikat yang sama - Pasukan Kuda.

Terutama menarik adalah saat di mana Timur bercakap tentang promosi jenama: "Pada mulanya, kami meletakkan beberapa produk di kedai-kedai haiwan peliharaan dan menghantar orang di sana. Dan kemudian kami memindahkan mereka ke farmasi dan berkata bahawa sekarang produk itu diperakui untuk orang ramai. Dan orang pergi ke farmasi. Kami telah mencipta kekurangan produk... "

Oleh itu, "Kuasa Kuda" diletakkan di kedai haiwan kesayangan untuk mencetuskan tipu daya. Jika kita juga mengambil pengiklanan, yang menyatakan bahawa bahan semulajadi hanya digunakan untuk haiwan, saya mendapat gambaran bahawa produk-produk ini tidak pernah dan bukan persediaan untuk haiwan. Ini hanya pemasaran "gerakan kuda", seperti Shakai meletakkannya.

Kenapa "kuasa" - "kuda"?

Pada abad ke-20, Dr. Ferschter tinggal di Jerman, yang mengabdikan seluruh hidupnya untuk mempelajari herba. Selama bertahun-tahun dia sedang mencari ubat yang unik untuk penyakit sistem muskuloskeletal, pencampuran herba dan minyak.

Akibatnya, pada tahun 1927, Walter Fershter mencapai matlamatnya dan menulis resipi untuk balsem untuk menggosok sendi. Oleh kerana chestnut kuda adalah antara komponen utama, produk yang dihasilkan disebut "Horse Balsam".

Syarikat itu, yang dibukanya, meneruskan perkembangannya hingga ke hari ini dan dinamakan selepasnya: Dr. Forster.

Logo syarikat Forster

Syarikat yang memiliki cap dagang "Korsepower" dipanggil Kuda Kuda. Walau bagaimanapun, tidak ada maklumat di laman web rasmi, bukan hanya mengenai asal-usul jenama, tetapi juga komposisi dana yang terperinci.

Apa yang termasuk dalam alat untuk sendi "Kuda kuda"?

Di laman web Pasukan Kuda terdapat dua produk untuk rawatan sendi: Bulu Tigrovka dan balm-gel kuasa kuda. Dalam artikel ini, kami menganalisis alat kedua.

Di dalam buku iklan, yang terletak di dalam bungkusan itu, dituliskan bahawa balm-gel adalah bantuan mendesak untuk sakit otot, ligamen dan sendi. Berikut ialah senarai kesan:

 • mempunyai kesan analgesik,
 • melembutkan kulit
 • melegakan ketegangan otot.

Sekarang perhatikan komposisi.

Bahan-bahan aktif diterangkan dengan jelas: minyak peppermint dan lavender dan vitamin E.

Komposisi yang lebih terperinci: Air, Glycine Soja (Kedelai) Minyak, Glycerin, Menthol, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Minyak, Menta piperita oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine.

Kesan bahan utama gel

Pengekodan komposisi dan tindakan setiap komponen ditunjukkan dalam jadual:

(jika jadual tidak dapat dilihat sepenuhnya - tatal ke kanan)

Minyak Glycine Soja (Kedelai)

Melembapkan, memulihkan halangan pelindung kulit, mempunyai kesan penyembuhan.

Membasmi kuman, membunuh kuman, melegakan dan melegakan kerengsaan, nada, kesan anti-radang

Analog sintetik vitamin E

Menyuburkan, melembapkan, antioksidan dan kesan penyembuhan

Lavandula Angustifolia (Lavender) Minyak

Antiseptik, mempunyai kesan yang menenangkan.

Menta piperita minyak

Minyak Peppermint

Antiseptik, mempunyai tindakan antibakteria, menghapuskan kerengsaan

Pengemulsi, mengawal kelikatan alat

Membersihkan dan melembapkan, larutkan lapisan lipid pada permukaan kulit.

Berdasarkan komposisi, alat ini benar-benar akan membantu kecederaan kecil atau ketegangan otot. Oleh kerana kesan vasodilating dan peningkatan metabolisme di tapak penggunaan, ia boleh mempunyai kesan anestetik. Walau bagaimanapun, tidak mungkin balsem gel kuda akan membantu dalam kes pecah ligamen atau periarthritis bahu bahu. Sedang melegakan kesakitan adalah satu perkara, dan merawat penyakit adalah satu perkara yang sama sekali.

Saya juga ingin menarik perhatian kepada tulisan mengenai pembungkusan: "produk penjagaan kulit kosmetik." Di bahagian ubat farmakologi anda tidak akan mendapatinya, kerana ia adalah "kebersihan dan kosmetik". Mungkin ada sesuatu yang perlu difikirkan.

Ulasan doktor dan pesakit

Kebanyakan doktor bersetuju bahawa gel balm bersama ini boleh mempunyai kesan yang dinyatakan. Walau bagaimanapun, hampir semua adalah terhadap penggunaannya yang tidak terkawal, dan lebih-lebih lagi tanpa kajian awal diagnostik dan makmal.

Menurut tinjauan orang-orang yang menggunakan (atau menggunakan) balm-gel Kuda, ia dengan sempurna menghilangkan rasa sakit dan kekakuan pada sendi dan memberikan rasa ringan. Sedikit perhatian bahawa ubat tidak membantu. Selalunya mereka menulis bahawa hanya mereka yang menggunakannya sekarang.

Saya berjumpa dengan semakan negatif hanya sekali (walaupun mesti ada lebih banyak lagi). Seorang wanita tua memutuskan untuk menggunakan "Kuda Kuda" ketika lututnya sakit. Dua hari kemudian, "rawatan" lutut tidak kelihatan kerana edema yang teruk. Mungkin ia adalah intolerans individu terhadap komponen.

Secara umum, sentiasa "menguji" balsem, gel atau salap (terutama jika terdapat minyak penting dalam komposisi): iaitu, jangan mula menggunakannya dengan segera secara intensif.

Apa yang boleh dikelirukan dengan "kuasa kuda asli"?

Mengenai pembungkusan ubat-ubatan veterinar "Zoo VIP" dan "Alezan" terdapat juga imej kuda (dengan atau tanpa penunggang). Oleh itu, jika anda tidak membaca nama itu, maka dana ini mudah diambil untuk "Kuasa Kuda."

Perlu diingatkan bahawa komposisi dana untuk haiwan jenama ini lebih pelbagai. Mereka termasuk lebih banyak minyak penting, produk lebah, chondroprotectors dan komponen lain. Juga, ubat-ubatan ini dibentangkan bukan sahaja dalam bentuk balsem, tetapi juga gel, salap dan krim.

Menurut ulasan di forum, alat ini juga membantu orang ramai dengan baik. Tetapi bagaimana selamat mereka? Bolehkah anda mempercayai mereka jika tiada kajian telah dilakukan mengenai isu ini?

Kesolakan disebabkan oleh pelbagai cara untuk sendi kuda dan penampilan rubrik "Kuda" di kedai dalam talian veterinar. Sering ditandakan dengan "NEW!" (Baru). Biasanya dirawat dengan bahagian-bahagian: kucing, anjing, burung, tikus dan ikan. Mungkin ini juga satu lagi "langkah kesatria"?

Gunakan balsem untuk sendi yang dipanggil "Kuda kuda" atau tidak - ini adalah pilihan peribadi anda. Menilai keterukan penyakit, berunding dengan doktor anda, buat ujian diagnostik kawalan.

Berhati-hati dengan diri anda dan sihat!

Penulis artikel ini: Nivelichuk Taras, ketua jabatan anestesiologi dan rawatan intensif, pengalaman kerja selama 8 tahun. Pendidikan tinggi dalam bidang perubatan "Perubatan Am".

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam «TOP 10 OILS FORMULA» - ulasan

Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA"

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 5 Mei 2016

Berapa banyak topeng yang saya cuba, saya masih sampai pada kesimpulan bahawa hanya minyak merawat rambut, segala-galanya menutup masalah. Tetapi dengan minyak, ia biasanya sangat merosot sehingga anda berpecah dengan cepat dan membeli topeng lagi. Tetapi gabungan minyak "Kuda kuda" menarik saya bukan hanya dengan komposisi paling keren 10 minyak jarang, tetapi juga dengan pembungkusan yang mudah. Saya mengambil pulver, panaskannya di dalam tab mandi air dan semburkannya pada tip beberapa kali, sisanya. Voila! Tiada kandungan lemak berlebihan, gunung-ganang hidangan kotor. Saya mengekalkan panjang rambut selama satu setengah jam, atau meninggalkannya pada waktu malam. Campuran minyak "Kuda" dicuci pada kali pertama dengan syampu tanpa slit (.), Rambut bersinar gila. Jadi sekarang 100% masthead saya, jika hanya mereka tidak dikeluarkan dari pengeluaran).

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 1 Februari 2016

Musim sejuk ini rambut saya telah merosot dengan sebab tertentu. Atau mereka kekurangan vitamin, atau dari faktor luaran mereka menjadi "buruk", tetapi mereka mula menakutkan untuk mendaki dan menjadi sangat kering, terutama pada tip. Saya memutuskan untuk mencari alat yang dapat menyelesaikan masalah ini. Prosherstila semua Internet dan jadi saya suka campuran minyak dari tenaga kuda! Sebelum membeli, saya tertarik dengan komposisi alat ini: 10 minyak rambut yang terbaik. Saya membaca komposisi dan ulasan dan membelinya dengan hampir tidak syak lagi. Sudah selepas mencuci pertama, saya merasakan kesan sebenar ubat ini. Rambut menjadi lebih lembap, licin, bersinar yang indah dan kekeringan menurun. Secara beransur-ansur, selepas setiap penggunaan, rambut saya menjadi lebih baik dan lebih baik, saya mula perhatikan bahawa mereka mula berkembang dengan lebih baik. Selama sebulan penggunaan, mereka menjadi lebih lama dengan 5 sentimeter dan "fluff" baru muncul di akar. Saya cadangkan campuran minyak sebagai cara yang baik untuk menyelesaikan masalah rambut bermusim!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 28 Disember 2015

Saya memutuskan untuk meninggalkan ulasan pada alat yang paling kegemaran - campuran minyak dari tenaga kuda. Saya fikir ini campuran minyak akan sesuai dengan semua orang, dan sekarang saya akan menjelaskan mengapa. Malah, apa-apa masalah dengan rambut, baik, kecuali untuk kandungan lemak, diselesaikan dengan minyak terpilih yang betul, dan dengan campuran minyak kuda, sangat baik, koleksi, lihat sendiri: - Minyak usami - Minyak cumin hitam - Minyak pati Bey - Minyak alpukat - - Minyak amy - Minyak Jojoba - Minyak pati minyak Ylang-ylang - Minyak minyak cubeb yang penting Saya secara peribadi mengambil campuran minyak untuk meletakkan ujung rambut dengan teratur dan mengembalikannya. Dengan minyak ini ditangani, tetapi di samping itu, saya mendapati bahawa rambut jatuh lebih rendah, dan pertumbuhan pesat nyata. Jadi, cuba, gadis-gadis, pasti berbaloi. By the way, dengan cara itu, bonus adalah bahawa ia adalah mudah untuk memohon dan memanaskan moluska ini, terima kasih kepada balang, yang juga penting.

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 1 Disember 2015

Saya ingin meninggalkan ulasan tentang alat yang membantu saya mengatasi keguguran rambut yang teruk! Saya duduk di atas makanan yang tegar dan atas sebab tertentu tiada siapa yang memberitahu saya bahawa apabila anda duduk di atasnya, anda perlu minum vitamin, akibatnya - keguguran rambut yang dahsyat yang saya tidak dapat berhenti sehingga saya mula menggunakan campuran minyak dari Kuasa Kuda. Ubat ini dinasihatkan kepada saya di farmasi sebagai penyelesaian yang terbaik dan murah untuk masalah saya. Pada mulanya, saya tidak percaya bahawa campuran minyak sedemikian boleh jadi murah, ada juga aran dan minyak jojoba dan memukul, sejauh yang saya tahu, ini bukanlah kesenangan yang murah. Tetapi pada akhirnya saya membeli campuran ini dan mula menggunakannya sebelum mencuci kepalanya, meletakkannya sebentar. Letakkan sebelum mencuci, kepala saya dua kali seminggu. Akibatnya, kerugiannya berkurangan dan rambut menjadi lebih cantik dan berkilat. Sudah terlupa tentang kehilangan, menggunakan campuran sebagai agen penjagaan. Puas dengan mereka dan hasil penggunaan!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 30 November 2015

Campuran minyak Kuasa kuda Saya ingin ambil perhatian pada beberapa titik. Titik satu: komposisi yang sangat baik. Dalam campuran 10 minyak, termasuk agak jarang, yang tidak boleh dibeli di farmasi biasa, seperti minyak cumin hitam. Titik dua: pembungkusan mudah. Campurkan dalam botol dengan semburan, yang sangat mudah diterapkan minyak ke rambut. Titik tiga: campuran sangat mengagumkan pada rambut. Selepas digunakan (saya membuat topeng sebelum mencuci setiap), rambut lembut, sutera lurus, sesuai dengan sempurna. Apa yang sangat baik ialah kesan ini berlangsung lebih daripada satu hari, seperti kebanyakannya, tetapi sehingga mencuci seterusnya, saya, dalam mana-mana. Malah - rambut tidak elektrik sama sekali, walaupun selepas topi sintetik. Kedua-dua rupa dan nuansa rambut yang paling menyenangkan. Alat yang hebat, sangat mengesyorkan kepada semua orang. yang ingin memberi makan dan mengembalikan rambut.

Ulasan Ulasan membantu? Ya 0 · Tidak 0

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 27 Oktober 2015

Saya ingin menulis tentang alat yang sangat mengejutkan saya - campuran minyak dari tenaga kuda. Secara jujur, saya ragu-ragu tentang jenama itu sendiri, banyak pengumuman iklan... ulasan yang samar-samar. Saya tidak menyukainya. Tetapi apabila saya mula mencari ubat yang berasaskan minyak untuk keguguran rambut, Campuran minyak dari dadah keluar satu-satunya pilihan yang memadai, saya disogok oleh komposisinya yang indah (10 minyak terbaik untuk rambut: beat, jojoba, argan...), harga yang berpatutan dan kesan yang dijanjikan! Sehingga yang terakhir, tentu saja, dia meragui sama ada untuk mengambil atau tidak mengambil, tetapi masih mengambil dan..... gembira! Hasilnya melebihi jangkaan saya! Selepas permohonan pertama sebelum membasuh dan selepas saya mengubah semua manipulasi, saya perhatikan bahawa rambut saya kelihatan lebih baik. Sebulan kemudian, di suatu tempat, saya sudah melihat peningkatan dalam pertumbuhan. Secara umum, tenaga kuda benar-benar berfungsi!

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 26 Oktober 2015

Saya sudah menulis tentang gel untuk kaki pengilang ini, saya mahu sekarang tentang produk rambut, kerana Kuda Kuasa tidak mengecewakan saya di sini sama ada. Campuran minyak dinasihati kepada saya di farmasi, di mana saya, tanpa banyak harapan, pergi untuk minyak alpukat untuk topeng. Dia membuat taruhan pada harga, tetapi mengambilnya, kerana rambut saya tidak bersinar pada prinsipnya, dan dengan permulaan cuaca sejuk saya biasanya menjadi jerami. Komposisi campuran itu sangat terkejut (10 minyak, bermula dengan alpukat yang biasa, yang sebenarnya saya pergi ke farmasi, dan berakhir dengan yang tidak pernah terdengar minyak Liteya-Kubeb), juga gembira secara berasingan bahawa minyak dalam semburan (saya mempunyai masalah dengan topeng minyak ). Kesan itu juga memuaskan saya sepenuhnya - rambut selepas topeng sangat lembut dan halus, ia tidak memancarkan (ini adalah tambahan khas untuk saya), sensasi sangat menyenangkan - baik dalam rupa dan rasa. Hujung kering tidak melekat pada semua arah dan pada umumnya rambut terletak dengan baik dan "keseluruhan", tiada peringkat dari yang dicambuk dapat dilihat. Bau boleh diterima. Satu lagi tanda tambah - anda boleh menggunakannya untuk gaya, terima kasih kepada semburan, sekali lagi, ia sangat mudah. Secara umum, sangat gembira dengan campuran, alat ini sangat sesuai dan mudah digunakan.

Ulasan Ulasan membantu? Ya 1 · Tidak 0

KERETA HORSE Minyak campuran untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut yang mendalam "TOP 10 FORMULA MINYAK" 4 Julai 2015

Saya telah mencari minyak yang betul untuk masa yang lama. Burdock sempurna memulihkan rambut, tetapi ia adalah mustahil untuk mencucinya, minyak kastor tidak membantu saya sama sekali, tetapi ia adalah sempurna untuk menggosok kasut kulit))))))) Satu campuran minyak TOP 10 OILS FORMULA dari siri kuasa kuda yang saya tidak dijumpai secara langsung farmasi. Apabila saya beli, saya tidak berharap ia akan membantu! Oleh itu, saya hanya gembira apabila saya menyedari bahawa ini adalah apa yang saya cari! Pertama, komposisi. Sudah 10. minyak yang berbeza yang ditujukan khusus untuk pemulihan rambut. Kedua, ia dibasuh dengan baik, tidak seperti burdock, ketiga, ia hanya mengembalikan rambut, ia menjadi halus, lembut dan jinak! Bagi saya secara peribadi, ini adalah perkara yang paling penting! Oleh itu, campuran minyak Kuda Kuda lebih memuaskan! Wang, walaupun cukup, tidak sia-sia!

KERETA HORSE Campuran minyak untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam "TOP 10 OILS FORMULA" 4 Mac 2015

Gadis-gadis, saya gembira dengan gabungan 10 minyak dari kuasa kuda.

Saya akan segera menulis tentang komposisi dan penggunaannya.

"Top10oils FORMULA"
Gabungan sepuluh minyak terbaik (Argan, Usma, Cumin Hitam, Amla, Jojoba, Avocado, Benih Anggur, Minyak Bey Essentials, Ilang-Ylang, Litsey Kubeb) untuk memulihkan penjagaan rambut sepanjang panjangnya.
Minyak goreng vitamin F, A, C, D, E, K, PP, kumpulan B2, mineral semulajadi, asid lemak tepu dan tidak tepu, Omega 3,6,9.

Dibuat untuk memulihkan potongan, rosak, dicelup, kusam, gosok, berpori, lemah, rambut jatuh.

Sebelum membasuh untuk menyuburkan kulit kepala dan mengembalikan rambut sepanjang keseluruhannya:
untuk mencapai kesan terbaik, memanaskan campuran minyak dalam mandi air. Sembur pada akar rambut, kemudian semburkan pada rambut di sepanjang keseluruhan panjang. Untuk menyisir. Letakkan topi mandi khas di kepala anda dan panaskan dengan tuala. Pastikan topeng di kepala anda sekurang-kurangnya setengah jam, kemudian bilas dengan syampu.
Sebelum gaya untuk melindungi dan bersinar rambut:
semburkan sedikit minyak (1-2 menekan pada kepala semburan) di telapak tangan, sapukan minyak pada rambut yang basah dan tuala kering di sepanjang keseluruhan panjangnya, memberi perhatian khusus kepada petua. Sikat rambut anda. Tinggalkan kesan. Jangan siram. Selepas 1-2 minit, anda boleh mula meletakkan cara biasa untuk anda.

Campuran minyak Kuda tenaga Top 10 minyak formula untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam

Minyak campuran dicipta untuk memulihkan dicat, berpecah, rapuh, rosak oleh pendedahan haba atau bahan kimia, rambut yang lemah atau jatuh.

Formula minyak 10 teratas untuk pertumbuhan dan pemulihan rambut dalam 100 ml.

Campuran 10 minyak teratas untuk pemulihan penjagaan rambut sepanjang panjangnya direka untuk memulihkan pencelupan, berpecah, rapuh, rosak akibat kesan haba atau kimia, rambut yang lemah atau jatuh.

 • Adalah disyorkan untuk digunakan sebagai topeng untuk pemulihan terapeutik struktur rambut yang mendalam.
 • Rambut menjadi elastik, berkilat, seperti sutera.
 • Kulit kepala menjadi sihat dan terhidrat, regenerasi folikel rambut baru berlaku.
 • Bahan aktif semulajadi yang membentuk minyak menyuburkan kulit kepala dan akar rambut, memulihkan bersinar dan merangsang pertumbuhan rambut.
 • Menyediakan pertumbuhan rambut baru yang aktif, terdapat penebalan batang rambut, ketumpatan yang ketara. Cegah kelabu dan kelemumur awal.

Minyak Usma - digunakan untuk menghalang kebotakan tinggi dan memulihkan folikel rambut yang rosak. Kegunaan biasa membawa kepada pengukuhan folikel rambut dan merangsang pertumbuhan rambut, menjadikan rambut lebih tebal, tebal, dan juga menjadikan rambut lebih elastik, kurang terdedah kepada pecah apabila ditata, dengan struktur halus dan bersinar yang sihat dan cantik.

Minyak cumin hitam - komponen minyak bertindak secara langsung pada folikel rambut, menyuburkan dan menguatkan akar rambut. Oleh itu, minyak cumin hitam menghalang keguguran rambut dan merangsang pertumbuhan mereka, adalah pencegahan kebotakan yang sangat baik. Komponen aktif minyak mengawal rembesan kelenjar sebum dan mengimbangi keadaan rambut dan kulit kepala.

Minyak Bey Perlu - merangsang pertumbuhan dan metabolisme folikel rambut. Memperkukuhkan, memberi kekuatan, merangsang pertumbuhan mereka.

Minyak Argan adalah antioksidan super tumbuhan asal, elixir pemuda untuk rambut. Kosmetik sejagat yang sesuai untuk memulihkan rambut yang rosak, rosak, dicelup, membosankan, rapuh, berpori, jatuh, rambut lemah.

Minyak alpukat - koktel vitamin (F, A, C, D, E, K, PP), vitamin B2, mineral semulajadi, asid lemak tepu dan tidak tepu.

Minyak benih anggur - membantu memulihkan struktur rambut yang musnah, menebusnya dengan pelbagai makro dan mikroelement, dan juga memberi mereka bersinar dan silkiness.

Minyak Amla - mengembalikan rambut yang rosak, meningkatkan peredaran darah, memulihkan metabolisme sel dan merangsang pertumbuhan rambut, menguatkan akar dan mentol, mengembalikan kekuatan, keanjalan dan bersinar ke rambut, menghapuskan kelemumur, melegakan kerengsaan dan keradangan.

Minyak Jojoba - menyelubungi setiap rambut dengan filem pelindung yang tidak dapat dilihat dan udara. Melembapkan dan mengembalikan struktur rambut rosak.

Minyak pati Ylang-ylang - membolehkan anda membersihkan kulit dari berbagai penyakit jangkitan (termasuk kelemumur), menghalang penampilan mereka dan meningkatkan peredaran darah di akar rambut.

Minyak Essential Litsey-Cubeb - menghalang kerosakan rambut. Ia mempunyai kesan anti-kulat.

Siapa yang disyorkan untuk menggunakan:

 • Gadis 14+ wanita yang ingin memulihkan rambut mereka selepas pencelupan, keratin meluruskan, kerap menggunakan pengering rambut dan gaya harian (hair rambut yang membosankan).

Untuk meningkatkan kesannya, disarankan untuk digunakan sebagai penjagaan tambahan dengan kombinasi utama: shampoo Horsepower, balm Kuasa kuda dan topeng lebur dengan asid hyaluronic dan ekstrak lada Horsepower.

Kaedah penggunaan:

 1. Sebelum membasuh untuk menyuburkan kulit kepala dan mengembalikan rambut sepanjang keseluruhannya: untuk kesan terbaik, panaskan campuran minyak dalam mandi air. Sembur pada akar rambut, kemudian semburkan pada rambut di sepanjang keseluruhan panjang. Untuk menyisir. Letakkan topi mandi khas di kepala anda dan panaskan dengan tuala. Pastikan topeng di kepala anda sekurang-kurangnya setengah jam, kemudian bilas dengan syampu.
 2. Sebelum membuat gaya untuk melindungi dan bersinar rambut: semburkan sedikit minyak (1-2 menekan kepala semburan bergantung pada ketebalan rambut) di telapak tangan, gunakan minyak untuk lembap, rambut tuala kering sepanjang keseluruhannya, memberi perhatian khusus kepada tip. Sikat rambut anda. Tinggalkan kesan. Jangan siram.