Utama / Pemulihan

But buku lali

Penggunaan, syarat memakai, ciri penggunaan ortosa ditentukan oleh doktor yang hadir. Dibenarkan untuk membawa malar pada semua jenis beban paksi pada kaki. Penggunaan fixlin pergelangan kaki selama lebih dari sebulan mestilah diselaraskan dengan doktor anda. Betul memilih saiz produk akan membantu pakar kami dengan telefon bebas tol 8 800 555 41 57.

Pemegang buku lali

Di laman web kami, anda boleh memilih model ortos yang berbeza yang akan membantu dalam rawatan dan pemulihan pelbagai jenis penyakit dan kecederaan sendi buku lali. Kurungan pergelangan kaki adalah tahap penetapan mudah, sederhana dan kuat. Pilihan jenis ortosis akhir untuk pesakit tertentu hanya boleh dibuat oleh doktor.

Pembetulkan ortopedik pergelangan kaki

Ortosis buku lali mungkin diperlukan dalam kes berikut: semasa pemulihan selepas pembedahan; dalam kes kecederaan pergelangan kaki, yang muncul selepas penyingkiran plaster; arthritis / arthrosis sendi; dengan keseleo; dengan beban tinggi pada sendi; dengan penyakit kongenital pergelangan kaki; dengan kaki menggantung; pada pergantian buku lali.

Di salon ortopedik dan kedai online "Pantry Health", anda boleh membeli pembalut buku lali dengan penghantaran di St Petersburg, Moscow dan bandar-bandar lain di Rusia. Dengan kehadiran model yang berbeza, harga masing-masing bergantung kepada ciri-ciri dan ciri-cirinya. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang memilih pilihan terbaik, anda boleh mendapatkan telefon percuma.

Pendakap pergelangan kaki

Ortosa pergelangan kaki adalah cara biasa dan berkesan untuk merawat kecederaan dan penyakit pergelangan kaki. Mereka juga sangat baik untuk mencegah kecederaan semasa beban kerja yang berat, terutamanya apabila mengamalkan kecergasan dan sukan.

Kurungan pergelangan kaki menyediakan fiksasi yang baik dan memunggah sendi pergelangan kaki, yang sangat penting untuk pemulihan daripada kecederaan dan operasi. Prinsip tindakan mereka adalah mudah dan jelas - mereka menghadkan pergerakan pergelangan kaki dan memastikan seluruh sendi.

Mereka adalah mudah dan serba boleh untuk digunakan dan sesuai untuk kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Memberi hasil yang sangat baik dalam kecederaan ringan dan kecederaan teruk.

Orthoses buku lali mempunyai tahap fiksasi yang berbeza: dari cahaya - terutamanya digunakan untuk profilaksis, untuk penuh - digunakan untuk kecederaan teruk pergelangan kaki dan selepas operasi.

Kurungan pergelangan kaki adalah teknologi perubatan yang paling maju dan biomekanik yang menjaga kesihatan!

Pemegang buku lali

Produk sejagat ortopedik 3 dalam 1 - untuk buku lali, siku dan lutut. Dua jenis kesan terapeutik pada sendi digunakan: terapi sejuk dan panas.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2950

Produk ini dibuat sebagai pembetulkan kaki di hadapan penyakit seperti "kaki kuda" yang berlaku dalam pelbagai penyakit neurologi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2950

Produk ini dibuat sebagai pembetulkan kaki di hadapan penyakit seperti "kaki kuda" yang berlaku dalam pelbagai penyakit neurologi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2952

Ortosis digunakan untuk kecederaan sendi pinggul, patah pinggang, dan dislokasi pinggul. Untuk pemulihan selepas pemasangan sendi pinggul atau dislokasi dan subluxations, selepas operasi lain.

Beli dalam satu klik

Pemasang digunakan untuk kecederaan sendi pergelangan kaki, keradangan, kecederaan dan keseleo ligamen, selepas campur tangan pembedahan, patah tulang, dan untuk arthrosis sendi buku lali.

Pra pesanan dalam satu klik

Ortosis ini digunakan untuk Achillobursitis, selepas operasi dan kecederaan tendon Achilles, arthrosis, artritis, dengan ketidakstabilan ringan sendi pergelangan kaki, untuk lebam, keseleo, dan untuk pemulihan selepas plaster dan campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Ortosis ini ditunjukkan untuk kecederaan separa ligamen pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki pada tahap ringan, arthrosis, kecederaan ringan, keseleo, achillobursitis, untuk pemulihan selepas penggunaan berpanjangan plaster dan selepas operasi.

Beli dalam satu klik

Pemasang digunakan untuk pelbagai kecederaan, achillobursitis, sprains, arthrosis, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, selepas memakai gipsum dan campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Pembetulkan digunakan untuk lebam, keseleo, arthritis sendi buku lali, Achilles bursitis, selepas memakai gypsum lama, selepas pelbagai campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Ortosis digunakan untuk kecederaan pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, arthrosis dan arthritis sendi pergelangan kaki, apabila kaki tergantung, dengan patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit, semasa pemulihan selepas gypsum dressings, selepas kecederaan sindrom pinggul.

Beli dalam satu klik

Ortosis digunakan untuk patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit di peringkat penyatuan, kecederaan pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi buku lali, arthrosis dan artritis pergelangan kaki, semasa pemulihan selepas pelbagai kecederaan dan operasi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2225

Ortosis ditunjukkan dalam tempoh pemulihan selepas pembalut gipsum dan selepas operasi, dengan ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, arthrosis dan pergelangan kaki arthritis, kendur kaki, semasa tempoh pemulihan selepas kecederaan dan operasi pada tendon Achilles.

Pra pesanan dalam satu klik

Pemasangannya mudah digunakan, ia berbentuk seperti kaus kaki - ia diletakkan di atas kaki, memperbaiki bahagian pergelangan kaki, menstabilkan sendi dalam kedudukan yang optimum.

Beli dalam satu klik

Penyokong mempunyai tahap fiksasi yang mudah dan memberikan penstabilan dan penstabilan yang sederhana dari otot kaki.

Beli dalam satu klik

Produk ini mempunyai tahap fiksasi yang mudah, memberikan sedikit mampatan tisu di sekeliling sendi, dengan itu melegakan kesakitan selepas kecederaan, keseleo, kerosakan pada otot, ligamen dan tisu lembut.

Beli dalam satu klik

Perkara: FK 2821

Peranti penetapan luaran ini digunakan pada peringkat pemulihan awal selepas memakai pakaian plester dengan pergelangan kaki buku lali. Juga digunakan selepas pembedahan pada buku lali dan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut turmalin dengan sisipan magnet digunakan untuk menormalkan peredaran darah di kawasan yang terjejas, melegakan sakit dan keradangan di pergelangan kaki, mengurangkan genangan, mengurangkan pembengkakan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut turmalin dengan sisipan magnet digunakan untuk menormalkan sirkulasi darah dan peredaran limfa di zon kesan, melegakan sakit dan keradangan di kawasan kaki bawah, mengurangkan kesesakan, mengurangkan pembengkakan kaki.

Beli dalam satu klik

Sokongan pergelangan kaki adalah untuk rawatan kecederaan traumatik ligamen, penyakit radang tisu bersama dan bersebelahan, penyakit yang memerlukan sedikit pemanasan di kawasan sendi.

Beli dalam satu klik

penahan buku lali dibuat mengikut ciri-ciri anatomi sendi pergelangan kaki menggunakan teknologi mengawan volumetrik yang lancar, secara optimum sesuai dengan sendi, mengedarkan tekanan dengan betul

Beli dalam satu klik

Pembalut mampatan pada sendi buku lali memberikan penekanan mudah dan mampatan sendi buku lali

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali memberikan penetapan buku lali yang kuat

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan stiffeners AS-ST digunakan untuk ketidakstabilan kronik sendi buku lali, regangan dan pecah ligamen pergelangan kaki, dan lain-lain

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan stiffeners AS-ST / M digunakan untuk mengendurkan kaki, ketidakstabilan kronik sendi buku lali, peregangan dan pecah ligamen buku lali.

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan pengikis AS-ST / H digunakan untuk ketidakstabilan kronik sendi buku lali, peregangan dan pecah ligamen buku lali.

Beli dalam satu klik

Pembalut - pemegang AS-SB sesuai untuk memakai kasut dan tanpa kasut, selesa dan senang digunakan.

Beli dalam satu klik

Pembalut untuk pergelangan kaki Comf-Ort K-902 memberikan penekanan pada tendon Achilles, buku lali dan kaki, kesan mikro-urut, pemampatan cahaya seragam.

Beli dalam satu klik

Pembalut pergelangan kaki anjal Comf-Ort K-905 menyediakan tahap pemampatan dan keselesaan yang mudah.

Beli dalam satu klik

Ortosis pergelangan kaki adalah disyorkan untuk digunakan di hadapan pelbagai penyakit pergelangan kaki, termasuk patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit dan kerosakan pada ligamen sendi pergelangan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut pada KGSS-T1 bersama pergelangan kaki digunakan untuk ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, pemulihan selepas kecederaan dan operasi, untuk arthrosis, arthritis, pencegahan kecederaan semasa aktiviti sukan

Beli dalam satu klik

Pembetulan kaki untuk memperbaiki jari dalam kedudukan yang baik, secara beransur-ansur meluruskan mereka, dan menghentikan kemajuan ubah bentuk kaki. Pembalut malam dan hari ini plat yang agak tegar dengan gesper lembut diperlukan untuk flatfoot, arthritis, gout, arthrosis melintang, serta dalam tempoh selepas operasi; mereka melegakan tekanan, mengurangkan sakit, menghalang penampilan jagung. Anda boleh membeli pembetul kaki di kedai dalam talian kami.

Jadilah yang pertama mendapatkan maklumat terkini mengenai diskaun dan promosi.

But buku lali

Item ditambah ke troli

 • Putih
 • S
 • M
 • L

Penerangan barangan: "ortosis deformasi" diperbuat daripada plastik, dilengkapi dengan pengikat Velcro. Memberi penegalan sendi pergelangan kaki dan bahagian bawah kaki yang lebih rendah dalam pesawat hadapan, penetapan anggota bawah dengan pelarasan putaran dalaman dan luaran. Digunakan untuk pemulihan pesakit yang sakit.

Spesifikasi:

Petunjuk untuk digunakan:

· Leher dan spit fractures

· Tempoh pemulihan selepas arthroplasty pinggul

· Paresis dan lumpuh dari kaki bawah pelbagai asal

· Tempoh pemulihan selepas stroke (stroke) dan luka-luka focal saraf pada kaki bawah

Keputusan permohonan:

· Penetapan dan penstabilan anggota bawah

· Memperbaiki kaki dengan kedudukan yang berfaedah

Prosedur donning:

· Diletakkan terus ke atas badan.

· Dalam kes penyakit kulit tempatan, seperti yang disyorkan oleh doktor, ia boleh dikenakan pada kaus kapas

Mod dan terma memakai:

· Mod dan masa memakai ditentukan oleh doktor yang menghadiri.

Arahan penjagaan:

· Basuh produk dalam air suam (35 ° C)

· Gunakan detergen berkualiti tinggi

· Mencuci tangan, jangan basuh di mesin basuh

· Jangan tenggelam kering

· Kering dalam bentuk yang lurus, jauh dari peranti pemanasan

Pembetulkan buku lali

 • Sukar
 • Mudah
 • Tunjukkan Nilai

Tidak menemui apa yang anda cari?

Pengapit pergelangan kaki ortopedik adalah produk khas yang melindungi sendi dari kecederaan dan lekukan. Pembalut membuat mampatan darjah yang berbeza-beza, mempunyai kesan urutan pemanasan dan lembut. Dengan tahap penetapan, mereka tegar, separa tegar dan anjal. Dalam penampilan, pembalut menyerupai kaus kaki yang boleh dipakai dengan kasut.

Ciri struktur produk ortopedik untuk sendi pergelangan kaki membenarkan peredaran darah dan aliran limfa di pergelangan kaki dan tidak menghalang ketepuan tisu dengan oksigen dan nutrien.
bahan.

Petunjuk perubatan untuk digunakan

Produk disyorkan bukan sahaja untuk pencegahan kecederaan, tetapi juga untuk kegunaan semasa tempoh pemulihan. Mereka juga dapat mengurangkan keadaan pesakit jika berlaku penyakit dan gangguan seperti:

 • arthrosis;
 • arthritis;
 • lumpuh kaki;
 • kekalahan tendon Achilles;
 • ketidakstabilan artikular kronik;
 • terseliuh.

Mereka juga digunakan:

 • untuk pemulihan selepas patah tulang;
 • perlindungan daripada kecederaan semula.

Pengapit biasanya dibeli oleh atlet yang terlibat dalam jogging, melompat atau berjalan kaki. Semasa aktiviti ini pergelangan kaki terdedah kepada kecederaan. Dan pembalut ortopedi melindungi peralatan sendi dan ligamen. Di samping itu, mereka sesuai untuk mereka yang suka sukan permainan.

Di kedai online Dobry Orthopaedist, para pelanggan boleh bergantung pada kualiti mutlak, penghantaran percuma (di St Petersburg), serta menghantar pesanan ke kawasan. Telefon kenalan kami: +7 (812) 926-00-83.

Pemegang buku lali

Produk sejagat ortopedik 3 dalam 1 - untuk buku lali, siku dan lutut. Dua jenis kesan terapeutik pada sendi digunakan: terapi sejuk dan panas.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2950

Produk ini dibuat sebagai pembetulkan kaki di hadapan penyakit seperti "kaki kuda" yang berlaku dalam pelbagai penyakit neurologi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2950

Produk ini dibuat sebagai pembetulkan kaki di hadapan penyakit seperti "kaki kuda" yang berlaku dalam pelbagai penyakit neurologi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2952

Ortosis digunakan untuk kecederaan sendi pinggul, patah pinggang, dan dislokasi pinggul. Untuk pemulihan selepas pemasangan sendi pinggul atau dislokasi dan subluxations, selepas operasi lain.

Beli dalam satu klik

Pemasang digunakan untuk kecederaan sendi pergelangan kaki, keradangan, kecederaan dan keseleo ligamen, selepas campur tangan pembedahan, patah tulang, dan untuk arthrosis sendi buku lali.

Pra pesanan dalam satu klik

Ortosis ini digunakan untuk Achillobursitis, selepas operasi dan kecederaan tendon Achilles, arthrosis, artritis, dengan ketidakstabilan ringan sendi pergelangan kaki, untuk lebam, keseleo, dan untuk pemulihan selepas plaster dan campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Ortosis ini ditunjukkan untuk kecederaan separa ligamen pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki pada tahap ringan, arthrosis, kecederaan ringan, keseleo, achillobursitis, untuk pemulihan selepas penggunaan berpanjangan plaster dan selepas operasi.

Beli dalam satu klik

Pemasang digunakan untuk pelbagai kecederaan, achillobursitis, sprains, arthrosis, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, selepas memakai gipsum dan campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Pembetulkan digunakan untuk lebam, keseleo, arthritis sendi buku lali, Achilles bursitis, selepas memakai gypsum lama, selepas pelbagai campur tangan pembedahan.

Beli dalam satu klik

Ortosis digunakan untuk kecederaan pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, arthrosis dan arthritis sendi pergelangan kaki, apabila kaki tergantung, dengan patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit, semasa pemulihan selepas gypsum dressings, selepas kecederaan sindrom pinggul.

Beli dalam satu klik

Ortosis digunakan untuk patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit di peringkat penyatuan, kecederaan pergelangan kaki, ketidakstabilan sendi buku lali, arthrosis dan artritis pergelangan kaki, semasa pemulihan selepas pelbagai kecederaan dan operasi.

Beli dalam satu klik

Perkara: FS 2225

Ortosis ditunjukkan dalam tempoh pemulihan selepas pembalut gipsum dan selepas operasi, dengan ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, arthrosis dan pergelangan kaki arthritis, kendur kaki, semasa tempoh pemulihan selepas kecederaan dan operasi pada tendon Achilles.

Pra pesanan dalam satu klik

Pemasangannya mudah digunakan, ia berbentuk seperti kaus kaki - ia diletakkan di atas kaki, memperbaiki bahagian pergelangan kaki, menstabilkan sendi dalam kedudukan yang optimum.

Beli dalam satu klik

Penyokong mempunyai tahap fiksasi yang mudah dan memberikan penstabilan dan penstabilan yang sederhana dari otot kaki.

Beli dalam satu klik

Produk ini mempunyai tahap fiksasi yang mudah, memberikan sedikit mampatan tisu di sekeliling sendi, dengan itu melegakan kesakitan selepas kecederaan, keseleo, kerosakan pada otot, ligamen dan tisu lembut.

Beli dalam satu klik

Perkara: FK 2821

Peranti penetapan luaran ini digunakan pada peringkat pemulihan awal selepas memakai pakaian plester dengan pergelangan kaki buku lali. Juga digunakan selepas pembedahan pada buku lali dan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut turmalin dengan sisipan magnet digunakan untuk menormalkan peredaran darah di kawasan yang terjejas, melegakan sakit dan keradangan di pergelangan kaki, mengurangkan genangan, mengurangkan pembengkakan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut turmalin dengan sisipan magnet digunakan untuk menormalkan sirkulasi darah dan peredaran limfa di zon kesan, melegakan sakit dan keradangan di kawasan kaki bawah, mengurangkan kesesakan, mengurangkan pembengkakan kaki.

Beli dalam satu klik

Sokongan pergelangan kaki adalah untuk rawatan kecederaan traumatik ligamen, penyakit radang tisu bersama dan bersebelahan, penyakit yang memerlukan sedikit pemanasan di kawasan sendi.

Beli dalam satu klik

penahan buku lali dibuat mengikut ciri-ciri anatomi sendi pergelangan kaki menggunakan teknologi mengawan volumetrik yang lancar, secara optimum sesuai dengan sendi, mengedarkan tekanan dengan betul

Beli dalam satu klik

Pembalut mampatan pada sendi buku lali memberikan penekanan mudah dan mampatan sendi buku lali

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali memberikan penetapan buku lali yang kuat

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan stiffeners AS-ST digunakan untuk ketidakstabilan kronik sendi buku lali, regangan dan pecah ligamen pergelangan kaki, dan lain-lain

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan stiffeners AS-ST / M digunakan untuk mengendurkan kaki, ketidakstabilan kronik sendi buku lali, peregangan dan pecah ligamen buku lali.

Beli dalam satu klik

Pembalut buku lali dengan lacing dan pengikis AS-ST / H digunakan untuk ketidakstabilan kronik sendi buku lali, peregangan dan pecah ligamen buku lali.

Beli dalam satu klik

Pembalut - pemegang AS-SB sesuai untuk memakai kasut dan tanpa kasut, selesa dan senang digunakan.

Beli dalam satu klik

Pembalut untuk pergelangan kaki Comf-Ort K-902 memberikan penekanan pada tendon Achilles, buku lali dan kaki, kesan mikro-urut, pemampatan cahaya seragam.

Beli dalam satu klik

Pembalut pergelangan kaki anjal Comf-Ort K-905 menyediakan tahap pemampatan dan keselesaan yang mudah.

Beli dalam satu klik

Ortosis pergelangan kaki adalah disyorkan untuk digunakan di hadapan pelbagai penyakit pergelangan kaki, termasuk patah kaki pergelangan kaki yang tidak rumit dan kerosakan pada ligamen sendi pergelangan kaki.

Beli dalam satu klik

Pembalut pada KGSS-T1 bersama pergelangan kaki digunakan untuk ketidakstabilan sendi pergelangan kaki, pemulihan selepas kecederaan dan operasi, untuk arthrosis, arthritis, pencegahan kecederaan semasa aktiviti sukan

Beli dalam satu klik

Pembetulan kaki untuk memperbaiki jari dalam kedudukan yang baik, secara beransur-ansur meluruskan mereka, dan menghentikan kemajuan ubah bentuk kaki. Pembalut malam dan hari ini plat yang agak tegar dengan gesper lembut diperlukan untuk flatfoot, arthritis, gout, arthrosis melintang, serta dalam tempoh selepas operasi; mereka melegakan tekanan, mengurangkan sakit, menghalang penampilan jagung. Anda boleh membeli pembetul kaki di kedai dalam talian kami.

Jadilah yang pertama mendapatkan maklumat terkini mengenai diskaun dan promosi.

Pendakap pergelangan kaki

Orthoses dan pembalut untuk sendi buku lali

Pembalut buku lali lembut ditutup OPPO 2004

Anak elastik orthosis buku lali Thuasne Malleoaction junior 2625

Thyasne Ligacast junior 2600 ankle ortosis semi-tegar

Orthosis pergelangan kaki diperkuat lace-up OPPO 4007

Kaki buku lali OPPO 1008

Pembalut di gerbang di kaki gantung Orliman AB12

Pembalut pada buku lali Orloan 4401

Pendakap buku lali OPPO AccuTex 2900

Ortoped orthosis anatomi bentuk Orliman EST-085

Ortosis pergelangan kaki Malleo Immobil Splint Malam

Orthosis buku lali diperkuat lace-up OPPO 4006

Pembalut pergelangan kaki dengan memasukkan silikon OPPO Neoprene 1109

Pembalut buku lali lembut ditutup OPPO 2004

Menyediakan sokongan mudah untuk sendi buku lali, melegakan kesakitan, bengkak.

Anak elastik orthosis buku lali Thuasne Malleoaction junior 2625

Ortosis anjal pergelangan kaki untuk kanak-kanak Thuasne Malleoaction junior 2625. Fiksasi ortosis yang boleh dipercayai. Produk yang selesa, sesuai untuk menggunakan kasut. Perancis

Thyasne Ligacast junior 2600 ankle ortosis semi-tegar

Thyasne Ligacast junior 2600 ankle ortosis semi-tegar. Kekerasan yang teruk atau sederhana, patah kaki pergelangan kaki. Perancis

Orthosis pergelangan kaki diperkuat lace-up OPPO 4007

Ortosis pergelangan kaki dengan memasukkan anjal, tetap di kaki kerana lacing yang tinggi. Lacing membolehkan anda menyesuaikan jumlah ortosis.

Kaki buku lali OPPO 1008

Pendakap buku lali OPPO 1008 menyediakan sokongan dan penstabilan sendi buku lali.

Pembalut di gerbang di kaki gantung Orliman AB12

Pembalut di gerbang dengan gantung kaki Orliman AB12. Pembalut memberikan sokongan kepada gerbang kaki. Reka bentuk anatomi yang direka khas. Sepanyol

Pembalut pada buku lali Orloan 4401

Pembalut pada buku lali Orloan 4401

Pembalut pada kanak-kanak buku lali Orliman 4401. Pembalut diperbuat daripada neoprena. Belang elastik dengan Velcro pengikat bagi individu yang sesuai dan penstabilan tambahan sendi. Sepanyol

Pendakap buku lali OPPO AccuTex 2900

Ortoped orthosis anatomi bentuk Orliman EST-085

Ortoped orthosis anatomi bentuk Orliman EST-085

Ortosa termoplastik pepejal, bahagian dalaman busa. Sabuk dengan pengikat Velcro membolehkan anda menyesuaikan ortosis secara individu. Pad lembut mengelakkan menggosok.

Ortosis pergelangan kaki Malleo Immobil Splint Malam

Menstabilkan ortosis pergelangan kaki - Langeta menyokong kedudukan lekukan dorsal kaki. Boleh digunakan sebagai tayar malam.

Orthosis buku lali diperkuat lace-up OPPO 4006

Ortosis pergelangan kaki diperkuat dengan sokongan 4006 dan penstabilan pergelangan kaki. Amerika Syarikat.

Pembalut pergelangan kaki dengan memasukkan silikon OPPO Neoprene 1109

Neoprena elastik bernafas direka khas di atas kedua-dua pihak: kekuatan nilon tinggi di luar dan bahan yang mengandungi kapas di dalamnya. Perlindungan ventilasi dan perlindungan terlalu panas.

Anklestop

Pembalut dinamik pada tendon Achilles Orlett

* Harga di salon mungkin berbeza dari harga di laman web.

Penerangan

Pembalut dinamik pada tendon Achilles.
Flat 3D berlapis dua "mengikat":
Mempunyai kesan micromassage terapeutik.
Merangsang proprioception
Menstabilkan dan melegakan sendi.
Mengekalkan peredaran darah yang normal
Masukkan silikon bentuk rama-rama yang unik:
Membantu mengurangkan kesakitan
Membantu mengurangkan keradangan
Menyediakan kesan urut tambahan
Memulihkan pergerakan sepenuhnya

Kaki buku lengan Orlett AnkleFlex

* Harga di salon mungkin berbeza dari harga di laman web.

Penerangan

Penjepit pergelangan kaki Orlett AnkleFlex DAN-201 direka untuk menstabilkan sendi buku lali. Sempurna untuk pencegahan kecederaan, serta pemulihan daripada kecederaan dan operasi.

Ortosis pad berfaedah memberikan perlindungan yang baik untuk sendi dan perlindungan protrusions tulang.

Kelebihan dan ciri ortosis:

Tisu elastik ortosis mempunyai kesan mampatan teragih pada tisu lembut;
Banyak pancang lembut memasukkan gel bukan sahaja memperbaiki bahagian pergelangan kaki, tetapi juga mempunyai kesan urut pada kawasan sendi, meningkatkan peredaran darah dan memulihkan tisu lembut;
Sangat mudah dan mudah digunakan;
Sesuai untuk kedua-dua kaki kanan dan kiri.

Anklestop

Pembalut dinamik pada tendon Achilles Orlett

* Harga di salon mungkin berbeza dari harga di laman web.

Penerangan

Pembalut dinamik pada tendon Achilles.
Flat 3D berlapis dua "mengikat":
Mempunyai kesan micromassage terapeutik.
Merangsang proprioception
Menstabilkan dan melegakan sendi.
Mengekalkan peredaran darah yang normal
Masukkan silikon bentuk rama-rama yang unik:
Membantu mengurangkan kesakitan
Membantu mengurangkan keradangan
Menyediakan kesan urut tambahan
Memulihkan pergerakan sepenuhnya

Kaki buku lengan Orlett AnkleFlex

* Harga di salon mungkin berbeza dari harga di laman web.

Penerangan

Penjepit pergelangan kaki Orlett AnkleFlex DAN-201 direka untuk menstabilkan sendi buku lali. Sempurna untuk pencegahan kecederaan, serta pemulihan daripada kecederaan dan operasi.

Ortosis pad berfaedah memberikan perlindungan yang baik untuk sendi dan perlindungan protrusions tulang.

Kelebihan dan ciri ortosis:

Tisu elastik ortosis mempunyai kesan mampatan teragih pada tisu lembut;
Banyak pancang lembut memasukkan gel bukan sahaja memperbaiki bahagian pergelangan kaki, tetapi juga mempunyai kesan urut pada kawasan sendi, meningkatkan peredaran darah dan memulihkan tisu lembut;
Sangat mudah dan mudah digunakan;
Sesuai untuk kedua-dua kaki kanan dan kiri.