Utama / Lutut

Teknik Urut Erotik

Urutan erotik berasal dari Timur hampir pada masa yang sama seperti urut biasa. Orang dahulu tahu bahawa kesan pada titik tertentu badan bukan sahaja berguna, tetapi... menyenangkan. Di China, menggunakan teknik akupresur, cuba mengawal ereksi pada lelaki dan dengan demikian memanjangkan hubungan seksual. Seni menyentuh memainkan peranan yang sama penting di India, yang mengajar seluruh dunia untuk menggosok badan dengan minyak yang merangsang.

Hari ini, urutan erotik telah menjadi salah satu elemen foreplay yang paling popular. Tidak hairanlah, kerana ia menyumbang kepada penubuhan hubungan emosi antara rakan kongsi, membantu untuk berehat dan berseri pada masa yang sama, mempunyai kesan positif terhadap potensi, seksualiti dan kepekaan.

Untuk belajar bagaimana melakukan urutan erotik, anda tidak perlu mempunyai kemahiran khusus, kerana ia tidak mempunyai peraturan ketat. Tiada apa-apa yang menyenangkan kepada kedua-duanya adalah dilarang. Perkara utama ialah mengetahui asas-asasnya.

Sebelum meneruskan dengan urutan erotik, perlu diingat bahawa...

 • Sebelum memulakan, anda perlu mandi atau mandi (sebagai pilihan - dengan pasangan).
 • Urut boleh dilakukan di mana sahaja: di tempat tidur, mandi atau di tempat lain. Perkara utama ialah tiada siapa yang boleh mengganggu anda.
 • Adalah disyorkan untuk melincirkan tangan dengan minyak urut khas (lebih baik menggunakan pelincir untuk mengurut alat kelamin, kerana minyak boleh menyebabkan kerengsaan). Selepas menggunakan minyak, gosokkan tangan anda sehingga telapak tangan hangat dan lembut.
 • Pastikan pasangan tidak alah kepada produk.
 • Urut kulit yang rosak tidak boleh!
 • Anda juga tidak boleh memohon pergerakan tajam atau bergetar semasa urut dada, bahagian abdomen atau buah pinggang.
 • Ia adalah mungkin dan perlu dilakukan urut bukan sahaja dengan tangan, tetapi juga dengan bahagian lain badan - bahu, dada, perut, dll.
 • Anda tidak sepatutnya memilih irama yang sengit: pergerakan lancar perlu diganti secara beransur-ansur dengan lebih kuat dan lebih cepat.
 • Supaya rakan kongsi tidak membekukan, anda boleh menutup dengan selembar atau tuala bahagian-bahagian badan yang tidak diasingkan pada masa ini.

Zon Erogenous

Angka ini menunjukkan titik "panas" yang paling banyak dari tubuh manusia. Tetapi masih dalam perkembangan kebijaksanaan urut erotik tidak begitu banyak teori, sebagai keupayaan untuk mendengar rakan kongsi, menjadi perhatian dan ikut tindak balas semasa pelukan. Jangan takut untuk bertanya atau bertanya tentang perasaan anda - sebagai peraturan, ia lebih menarik.

Pada lelaki, zon erogen terletak agak berbeza daripada wanita. Perhatikan belakang, bahu, paha dalaman, kaki anda. Kawasan yang paling sensitif adalah di mana rambut bermula, serta kulit di sekitar puting, bahagian dalam lengan bawah, punggung, rongga popliteal, belakang paha, telapak tangan, dan terutama di antara jari-jari. Semua tempat ini bertindak balas dengan sentuhan tangan, lidah atau rambut panjang.

Stadium May Day

Stadium May Day

Jenis urutan erotik

 • Urut badan erotik Thai. Ciri-ciri urut ini adalah apabila ia dilakukan, ia bukan zon tempatan yang sedang berjalan, tetapi keseluruhan badan secara keseluruhan - dari ujung jari kaki ke mahkota kepala. Urut dilakukan bukan sahaja dengan tangan, tetapi juga dengan bahagian tubuh yang lain. Perhatian khusus diberikan kepada zon erogen dan alat kelamin.
 • Urut Aqua dilakukan di bilik mandi dengan penambahan busa. Relaksasi dicapai dengan meluncurkan satu badan terhadap yang lain.
 • Urut tantrik adalah salah satu arah yoga India. Ciri utama ritual adalah urutan alat kelamin. Juga semua zon erogenous dirangsang. Manipulasi urut dilakukan oleh tubuh telanjang dengan menggunakan minyak dan kemenyan. Urut berlaku di bawah muzik India.
 • Ciri utama urut "cawangan Sakura" - menggigit lembut, menyentuh lidah dan bibir.

Teknik

Mulakan urut sepatutnya dengan pukulan lembut. Apabila pasangan itu melegakan, anda boleh meneruskan ke peringkat seterusnya.

Terdapat beberapa teknik urut asas: mengetuk, menekan, mencubit, pergerakan bulat dan menguli yang dilakukan oleh permukaan tepi ibu jari dan ujung jari yang lain. Anda perlu mengurut seluruh badan, termasuk alat kelamin. Adalah disyorkan untuk melaksanakan setiap teknik tiga kali, mengubah tekanan dari tekanan yang lebih kuat hingga lebih lemah.

 • Urut bahagian belakang badan. Sekiranya seseorang berbaring di perutnya, lebih baik untuk urut dari atas ke bawah, bermula dengan kepala. Kemudian ganti secara urut kedua-dua tangan ke hujung jari, turun ke belakang ke punggung dan bergerak ke kaki.
 • Urut permukaan hadapan badan. Anda perlu memulakan urut dari bahu, kemudian teruskan urut tangan anda dan kemudian terus ke dada dan perut. Tidak perlu segera mengurut alat kelamin - lebih baik menggoda rakan kongsi. Mendekati alat kelamin, anda sepatutnya menyentuh mereka, dan kemudian kembali ke bahagian badan yang telah diurut sebelum ini.
 • Urut dengan hujung kuku bermula dengan pergerakan pekeliling, yang kemudiannya digantikan oleh pergerakan ke atas dan sisi ke sisi. Adalah disyorkan untuk mengubah kelajuan pergerakan dan keamatan tekanan dari minimum kepada relatif besar.
 • Urut badan. Rakan boleh berbaring di belakang dan di perutnya. Adalah lebih baik untuk memulakan urutan dari atas dengan geseran sedikit dengan badan anda pada badan pasangan, secara beransur-ansur mengubah irama dan intensiti, kemudian menekan dengan kuat, kemudian hampir tidak menyentuh pasangan.
 • Urut juga boleh dilakukan dengan bernafas: nafas cahaya mengaktifkan zon erotik rakan kongsi.
 • Urutan bibir / lidah adalah yang sempurna untuk mengakhiri foreplay. Mencium lembut dan mengusik gigitan menjamin seks yang tidak dapat dilupakan.

Suasana yang menggembirakan amat penting untuk urutan erotik yang berjaya: ia membawa kepada kelonggaran yang lebih sengit dan kebangkitan kebencian.

Masa Sesi boleh diadakan pada bila-bila masa hari, perkara utama adalah bahawa kedua-dua pasangan ditubuhkan untuk urutan erotik, sebagai peraturan, yang secara logik dimahkotai dengan keintiman intim.

Suhu Bilik hendaklah hangat: kesan urut akan dikurangkan menjadi sifar jika pasangan itu sejuk. Suhu keselesaan untuk setiap orang adalah individu, tetapi secara purata ia disyorkan untuk mengekalkannya pada 22 ° C. Adalah penting untuk mengelakkan draf dan memanaskan bilik ke suhu yang dikehendaki terlebih dahulu. Ia lebih mudah untuk mencapai perasaan selesa dari pasangan dari awal lagi daripada cuba memanaskannya dan mengimbanginya.

Muzik Pakar mengesyorkan melakukan urutan erotik dengan senyap atau di bawah muzik yang menyenangkan (atau tidak dapat diingati) untuk rakan kongsi. Pilihan terbaik - bunyi lautan, hujan, dll. Juga di dalam rumah tidak boleh ada kerengsaan yang melampau, oleh itu lebih baik untuk mematikan telefon bimbit terlebih dahulu.

Pencahayaan Lampu langsung dan terang akan mengalih perhatian, jadi lebih baik untuk menghidupkan lampu sisi, menutup tingkap, lilin cahaya - ini menyumbang kepada kelonggaran dan relaksasi yang lebih besar, terutamanya jika pasangan anda malu untuk menghalang cahaya.

Surface. Permukaan yang selesa juga perlu: agak sukar dan dengan salutan yang menyenangkan (katil bulu, selimut). Jika katil lembut, urutan tidak akan berkesan.

Produk Berkaitan

Penggunaan minyak pati adalah bahagian penting untuk urutan. Minyak harus dipilih selaras dengan kesan yang anda ingin capai: ada minyak merangsang dan tonik, menenangkan dan bersantai.

Lebih baik menggunakan campuran siap minyak yang dijual di mana-mana kedai seks, kerana minyak pati tulen sangat tertumpu. Jika anda memutuskan untuk menggunakan pekat, lebih baik untuk mencampurkannya dengan minyak asas (pada kadar tiga titik minyak penting setiap sudu teh asas). Pangkalan yang paling popular adalah minyak biji anggur yang jelas - ia tidak mempunyai bau atau rasa.

Sebelum anda membeli minyak pati, pastikan anda menciumnya. Jangan lupa bahawa semua orang mempunyai citarasa dan pilihan yang berbeza, jadi apabila memilih, berunding dengan pasangan. Minyak yang paling sesuai untuk urutan erotik adalah minyak cendana, melati, ylang-ylang, rose, nilam. Lelaki sering lebih suka aroma berkayu (cedar, cendana).

Menurut Feng Shui, kemenyan (lampu aroma, batang rokok, dan lain-lain) membersihkan tenaga di dalam bilik, serta melegakan ketegangan, nada, memulihkan keharmonian rohani dan memberi tuduhan vitalitas. Gunakannya semasa urut untuk meningkatkan mood dan kesejahteraan pasangan anda. Pastikan bau ringan, menyenangkan dan tidak menyebabkan kesulitan kepada anda dan orang yang anda sayangi.

Pelincir mesti digunakan untuk mengurut alat kelamin. Pelincir berasaskan air adalah yang paling sesuai: mereka benar-benar selamat dan tidak akan menjejaskan kualiti kontraseptif.

Puffs - produk bulu / bulu dalam bentuk berus, kantung - direka untuk mengusap dengan mudah untuk merangsang pasangan.

Bagaimana untuk mengurut isteri anda untuk memberikan keseronokan maksimum?

Urutan erotik membantu menghilangkan keletihan psikologi dan fizikal. Menyentuh pelbagai bahagian badan membolehkan anda berehat dan bersenang-senang. Urut intim kepada isterinya adalah peluang yang baik untuk menunjukkan kelembutan pada separuh kedua dan memperkuat hubungan rapat antara rakan kongsi. Jika pasangan telah menyejukkan satu sama lain, maka urutan erotik adalah cara yang berkesan untuk menghidupkan semangat dan selera seksual.

Apakah urutan urut?

Massa klasik termasuk menggosok, menekan, menguli tangan bahagian-bahagian tubuh yang berlainan. Urutan erotik atau intim dilengkapkan dengan sebatan lembut dengan seluruh badan pasangan dan ciuman. Teknik ini datang kepada kami dari Timur. Sebagai contoh, di China, tempoh hubungan seksual dikawal dengan merangsang titik-titik tertentu, dan di India, sentuhan merangsang ditemani oleh penggunaan minyak aromatik.

Mengurut isterinya di rumah adalah kejutan yang menyenangkan dari seorang lelaki yang ingin memperkuat hubungan emosi dan membangkitkan tenaga seksual wanita. Sifat intim intim akan membawa pasangan keseronokan fizikal dan emosi. Mengeluh pelbagai bahagian badan akan membantu untuk menentukan zon erogen yang lebih baik. Urut intim di rumah tidak mempunyai peraturan yang jelas, perkara utama adalah untuk membantu isteri untuk berehat, beralih perhatian dari masalah sehari-hari dan berasa sensual.

Bagaimana cara membuat isteri urut?

Untuk kejutan erotik yang dikandung menjadi menyenangkan dan menarik, adalah perlu untuk mewujudkan suasana yang sesuai. Untuk ini anda perlu:

 • cahaya terang
 • lilin wangi
 • muzik yang bagus.

Permukaan di mana anda ingin meletakkan isterinya, tidak boleh lembut. Bilik harus panas, kerana semasa urut pasangan itu telanjang, dan prosedur berlangsung dari setengah jam hingga satu jam.

Prasyarat adalah penggunaan minyak atau krim khusus di tangan lelaki dan badan wanita. Sekiranya anda yakin dengan keinginan aromatik pasangan anda, sila gunakan minyak dengan aroma kegemarannya.

Pilihan umum untuk membuat tetapan intim:

 • melati
 • ylang-ylang,
 • vanila,
 • oren,
 • nilam

Mandi hangat membantu untuk berehat, anda boleh memulakan urutan erotik dari dia. Sebelum menyentuh, pastikan untuk memanaskan tangan anda dan melincirkannya dengan krim. Ini akan menjadikan kulit telapak tangan lebih lembut, jari-jari akan perlahan-lahan meluncur ke atas badan yang dicintai.

Minyak pati mempunyai kesan yang kuat terhadap keadaan psikologi wanita. Mereka membuat anda benar-benar berehat atau, sebaliknya, membangkitkan keinginan seksual. Tetapi jika pasangan anda terdedah kepada alahan, gunakan losyen hypoallergenic.

Tubuh wanita penuh misteri, membuat urutan erotik, anda perlu memantau reaksinya, ia akan membolehkan mengenal pasti zon erogen yang baru.

Urut seks untuk isteri: teknik prestasi

 • Adalah baik untuk memulakan prosedur dengan kaki - kaki atau tangan. Untuk melakukan ini, letakkan kegemaran anda di perut. Untuk membuat isteri anda selesa, letakkan roller dari tuala di bawah kakinya.

Dengan pergerakan lembut, kirakan setiap jari, kaki, dan kawasan di antara jari-jari. Terdapat banyak ujung saraf pada kaki, rangsangan mereka akan memberi pasangan itu banyak keseronokan. Dari membelai pergi ke mengasah pinggir telapak atau phalanges. Dengan tangan, teruskan dengan cara yang sama - pertama mengusap lembut, kemudian menguli lebih intensif.

 • Dari kaki, perlahan-lahan bergerak ke betis, paha dan punggung. Pergerakan dilakukan dengan pad jari atau seluruh sawit. Tambah keintiman akan membolehkan menyentuh bibir dan lidah.

Urutan erotik punggung atau paha dalam intensiti kesan fizikal berbeza dengan ketara dari prosedur dengan tangan atau kaki. Tempat-tempat ini kurang sensitif, jadi anda boleh mencubit mereka dan memukul mereka dengan ringan. Paha dalaman sangat sensitif kepada sentuhan. Impak yang bertenaga akan menyebabkan pasangan itu terangsang, tetapi ia sepatutnya tenang dengan sebatan lembut.

Keistimewaan urutan erotik terletak pada peningkatan secara beransur-ansur kesan merangsang, yang akan berakhir dengan seks ghairah.

 • Apabila mula menjejaskan belakang, ingatlah bahawa terdapat zon erogen antara bilah bahu, yang harus diberikan perhatian khusus.

Urutan erotik berlaku pada kadar yang berbeza. Kesannya bergantung kepada intensiti tindakan - pukulan perlahan lembut melegakan pasangan anda, sementara pesat merangsang. Pada saat ini intim, teruskan perbualan sekurang-kurangnya, dan lebih baik diam. Tangan akan bercakap untuk anda, menyatakan cinta dalam bahasa pukulan lembut dan sentuhan.

 • Jangan tinggalkan leher dan bahu tanpa urut. Laman ini mengalami tekanan dan ketegangan selepas hari yang sukar. Menekan dan menggosok akan membantu gadis itu berehat, melegakan keletihan. Seorang wanita tidak mungkin memutuskan sesi urut seksual di salon, dan di rumah dengan lelaki tercintanya dia boleh mendapatkan keseronokan yang tidak dapat dilupakan.

Urut perut dan dada isterinya

 • Sekiranya anda ingin membuat urutan erotik dada dan perut terutamanya yang menyenangkan, elakkan tangan anda dengan banyak minyak.
 • Kesan pada perut harus sangat halus, cukup untuk menyerang daerah di sekeliling pusar dalam gerakan pekeliling mengikut arah jam. Menyentuh tangan melengkapkan ciuman.
 • Seterusnya, perhatikan pinggang, memegang tangannya ke atas dan ke bawah, sedikit menarik kulit.
 • Untuk urutan erotik tidak kelihatan seperti kekasaran, tidak perlu menghancurkan payudara wanita atau putar puting. Ia cukup untuk perlahan-lahan memegang perimeter bulat, mudah bermain dengan bahagian yang paling sensitif.
 • Jangan mengabaikan leher, kerana ramai wanita di sini terletak zon erogen. Sentuhan berhati-hati jari, lidah dan bibir akan membuatnya gemetar dengan keseronokan.
 • Telinga tidak kurang organ sensitif, mereka diurut dengan dua jari - ibu jari dan jari telunjuk. Perlahan menguli permukaan, terutamanya lobus.

Urut organ-organ intim

 • Mencapai tempat yang paling intim, cuba berhati-hati dan lembut;
 • Bahagian intim badan sangat sensitif, jadi sentuh dengan jari santai anda, membuat urutan dengan lembut, tetapi pergerakan menggoda;
 • Kesan bibir dan lidah akan sangat sesuai;
 • Dalam proses urutan, tandakan kawasan yang sangat responsif untuk menyentuh, dan pastikan anda kembali kepada mereka;
 • Jika anda tidak menetapkan matlamat untuk membawa isteri anda ke puncak syahwat, maka mengawal intensitas pelukan;
 • Melakukan urutan intim untuk isterinya di rumah adalah penting bukan sahaja pengetahuan teoritis, tetapi juga fantasi rakan kongsi.

Tips untuk melakukan urutan erotik:

 • Jangan memulakan sesi urut intim dalam suasana yang tidak baik, alihkannya dengan lebih baik ke hari yang lebih sesuai;
 • Baik melembapkan kulit tangan dan badan seorang wanita;
 • Tonton tindak balas rakan kongsi dengan berhati-hati, anda boleh mendapatkan banyak maklumat berguna tentang zon erogen beliau;
 • Jangan duduk di atas seorang wanita, duduk di sebelah atau di atas kepala anda, bergantung pada kawasan badan yang diurutkan;
 • Salah satu kaedah urutan erotik - jangan ambil tangan anda dari badan. Sediakan semua yang anda perlukan dalam jangkauan. Untuk tidak perlu bangun dan berpindah dari isterinya, memecahkan hubungan yang mantap.

Urut erotik adalah proses intim, hampir sama dengan seks, jadi anda boleh mendapatkan keseronokan hanya dengan penuh pemahaman dan kepercayaan rakan kongsi.

Urutan erotik - teknik dan nuansa

§ FEBRUARI 11, 2011


Kejayaan urutan erotik ialah, pertama sekali, anda sendiri mendapat buzz daripadanya. Hanya dalam kes ini, lelaki anda akan mendapat kenikmatan maksimum. Semasa proses ini, anda perlu sepenuhnya larut dalam apa yang anda lakukan, disarankan untuk melupakan otak di tempat kerja.

Jika anda mempunyai minda yang betul, anda pasti akan membawanya ke negeri ini apabila dia berada di hadapan anda, seperti buku terbuka.

Malah seorang lelaki kejam, di mana pandangan urut erotik adalah kelembutan anak lembu pilihan, di tangan anda akan berubah menjadi lilin yang taat.

Dia akan mengerang dengan keseronokan. Dia tidak akan teragak-agak untuk menggugurkan statusnya sebagai "lelaki keras"... Biarkan dia tahu bahawa anda boleh mendapatkan keseronokan fizikal bukan sahaja dari seks!

Bercakap tentang seks: menghidupkan semula setiap inci badan, urut sebelum seks selalu meningkatkan kualitinya. Dan jika anda mengikuti arahan artikel ini, anda boleh menghidupkan seluruh tubuhnya menjadi zon erogen yang berterusan...

Jangan berfikir sama ada urut erotik berakhir dengan seks atau tidak, hanya memberi tumpuan kepada perasaan anda, tidak kira siapa urutnya.

Santai dari urutan tidak bermakna mula menggerutu dan melihat impian manis - apabila otot berehat - perasaan akan menjadi lebih teruk!

Adalah baik untuk menutup mata dia dan meletakkan sesuatu di telinganya - maka sensasi dari sentuhan anda akan menyala...

Campuran erotis yang digunakan dalam urutan Thai

Saya akan memberikan resipi untuk campuran erotik yang digunakan dalam urutan Thai.

Dua titisan minyak pati anise, adas, rosemary, melati, ylang-ylang. Masukkan ke dalam air yang dipenuhi dengan air atau cair dalam 100 ml minyak sayuran tanpa bau. Kesan yang menarik pada kedua-dua wanita dan lelaki.

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik

Urut Erotik adalah baik kerana di sini, tidak seperti yang terapeutik, pengetahuan tentang urutan tindakan yang jelas tidak diperlukan, maka syarat utama untuk pelaksanaannya bukanlah perakuan pakar, tetapi keinginan untuk menyenangkan orang yang disayangi. Untuk membuatnya berfungsi, pertama sekali, dengar sendiri dan reaksi lelaki anda. Jangan takut untuk mencuba - profesionalisme datang dengan kehadiran pengalaman.

Jadi prinsip asas urutan erotik.

1. Tangan harus benar-benar santai, dan gerakan lancar dan berirama. Beralih dari satu kaedah ke satu lagi, mereka tidak sepatutnya kehilangan hubungan dengan badan.

2. Jangan tergesa-gesa - semakin lama penyeksaan manis ini berlangsung, semakin cerah seks. Oleh itu, "untuk memanaskan badan," bermula dengan kawasan yang kurang sensitif badan. Jadi rangsangan seksual akan meningkat secara beransur-ansur.

3. Gunakan pergerakan yang licin, "malas", yang mana sebahagian kecil daripada giliran kedua menjadi sentuhan yang menggembirakan dan cepat.

4. Jangan ketegangan diri - biarkan ia hanya beberapa helah, tetapi mereka akan dilakukan dengan keghairahan yang sangat.

5. Dalam urut urut erotik tidak penting. Kerana terdapat juga dada, yang, tanpa mengira saiznya, dapat dengan mudah dipindahkan di sepanjang tubuhnya. Hampir menyentuh dengan paha dalaman dan perut, membuat pergerakan melingkar dan membujur lancar. Cahaya menggaru kuku dan mengejek rambut di belakang atau perutnya sangat erotis.

5. Tidak perlu hanya "besi" dan "calar" seperti kucing - ingat bibir dan lidah.

Urut kepala dan muka

Anda akan bermula dengannya untuk "menggoda". Kepala adalah tempat di mana ketegangan selalu terkumpul pada waktu petang, dan di sini anda muncul sebagai "penyelamat"! Seorang lelaki yang mempunyai sekurang-kurangnya sekali mengalami urut kepala pada dirinya sendiri tidak akan dapat menolaknya. Kerana itu bukan sekadar bersantai, ia juga sangat menyenangkan.

Letakkan tangan anda supaya ibu jari anda berada di pangkal rambut, dan semua yang lain berada di kuil. Urut kuil-kuil dalam arah jam dengan gerakan bulatan yang perlahan. Kemudian perkara yang sama dalam arah yang bertentangan. Menekan pada wiski haruslah mudah - jika tidak, kepala dapat sakit.

Selepas urut candi, pergi ke dagu. Letakkan telapak tangan anda di atas sedemikian rupa sehingga ibu jari diletakkan di atas bibir atas, dan selebihnya di atas rahang.

Tekanan lembut mula membawa jari anda bersama-sama, tetapi tidak sampai akhir - kemudian lakukan perkara yang sama, hanya dalam arah yang bertentangan.

Perlahan-lahan membungkus mukanya di sekeliling mukanya, menikam pipinya, kuil, bibir, hidung dengan hujung jarinya... Letakkan tangan dengan sebelah kelapa di dahi dan mula melakukan tekanan ringan, secara beransur-ansur meningkatkan daya impak. Apabila menekan di dahi, cuba lakukannya supaya melalui kehangatan tangan anda, caj positif anda akan dihantar kepadanya. Lihat wajahnya - ia berubah dengan mata.

Selepas memijat dahi anda dengan telapak tangan anda, kupas dengan ibu jari anda. Dengan pad ibu jari anda, mulailah pergerakan pekeliling dari tengah dahi ke tepi. Selepas itu, buatkan strok cahaya dari kening hingga rambut, dan kemudian dari rambut ke alis.

Juga beri perhatian kepada "liputan marah" - kawasan di antara kening. Zon ini tegang, bahkan bagi mereka yang tidak mempunyai kemarahan. Massa itu - ia akan menjadi sangat bagus.

Di samping itu, bertindak di telinga dan terutama telinga - menyentuh mereka merangsang pusat seksual otak.

Seperti yang anda tahu, walaupun emosi yang paling jelas merosot dengan masa. Kehidupan dan kebimbangan setiap hari sering menyerap pemikiran kita, dan keghairahan merosot ke tempat kedua, terutamanya jika hubungan dengan seorang lelaki bertahan lama. Tetapi dalam kehidupan setiap wanita tiba saatnya ia ingin menghidupkan kembali perasaannya yang lama dan mendapati dirinya lagi di puncak kebahagiaan. Hal ini terutama berlaku pada sisi kehidupan yang intim: semangat dan emosi amat sukar untuk dikekalkan pada tahap yang sesuai di tempat tidur. Itulah sebabnya di arsenal setiap seks yang adil harus menjadi helah kecil yang dapat membantu membuat malam mana-mana yang tidak lebih buruk, dan mungkin lebih baik daripada saat-saat pertama kedekatannya dengan seorang lelaki. Sekiranya anda sudah bersedia untuk membuat sedikit usaha dan meluangkan sedikit masa, maka salah satu teknik ini boleh menjadi urutan erotik.

Ramai pasangan menggunakan urut sebagai foreplay seksual, tetapi hanya sedikit yang tahu bagaimana melakukan urutan erotik, yang benar-benar boleh berehat, dan yang paling penting adalah membangkitkan seorang lelaki. Mungkin untuk kali pertama anda tidak dapat melakukan segala-galanya dengan sempurna, dan anda tidak akan mencapai matlamat utama - malam yang ajaib dan mengesankan, tetapi, seperti yang anda ketahui, tidak ada had untuk kesempurnaan, dan dengan masa anda pasti akan mencapai matlamat anda dan dengan kegigihan tertentu,.

Matlamat utama urut ini adalah kegembiraan, dan agak sukar untuk mencapainya jika seorang lelaki berfikir, sebagai contoh, mengenai rundingan perniagaan yang akan datang kepadanya esok. Itulah sebabnya langkah pertama ke arah malam yang ghairah adalah relaksasi. Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan kaedah standard, khususnya segelas wain kegemarannya atau sedikit minuman beralkohol lain. Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan, jika tidak, bukan semangat anda boleh mendapatkan ceramah dari hati ke hati atau skandal.

Satu lagi cara yang sama berkesan dengan mana anda boleh memastikan bahawa seorang lelaki berhenti berfikir tentang kebimbangan setiap hari dan masalahnya adalah mandi yang hangat dan menyenangkan. Anda boleh membantu jiwa anda untuk membasuh kepala anda: pergerakan pekeliling lembut dengan pad jari pada kulit kepala tidak akan meninggalkan mana-mana lelaki tidak peduli. Gosokkannya - dalam kes ini lebih baik untuk dilakukan tanpa kain lap, yang cukup aneh, ramai lelaki menganggapnya sebagai alat yang tidak berguna yang hanya menjengkelkan kulit. Letakkan tangan sedikit gel mandi dan gosokkannya di belakang. Beberapa titisan minyak penting yang santai, seperti lavender atau limau gedang, akan membantu untuk berehat.

Sebelum ini, anda harus memikirkan seluar dalam: urut erotik adalah aktiviti seksual, dan oleh itu gaun anda sepatutnya sesuai. Jika anda tidak mempunyai satu, anda boleh lakukan tanpa dobi.

Selepas mandi, anda boleh terus bergerak ke bilik tidur, tetapan yang patut dipertimbangkan juga terlebih dahulu. Bilik tidak boleh terlalu panas atau terlalu sejuk, cahaya tidak seharusnya terlalu terang. Adalah lebih baik untuk menyalakan cahaya malam atau tempat lilin di sekeliling perimeter bilik untuk mewujudkan suasana intim yang sesuai.

Dan peraturan lain yang tidak boleh diabaikan jika anda benar-benar ingin menguasai teknik urutan erotik: jangan memberi makanan kepada lelaki anda dengan makanan kasar dan berat, jika tidak, dia sebenarnya boleh tidur pada saat yang paling penting. Makan malam yang ringan dalam situasi seperti ini tidak mengganggu sesiapa pun, tetapi lebih baik untuk menahan lemak, asap dan masin.

Teknik Eromassage, atau langkah mudah ke arah seksualiti

Perkara pertama yang anda perlu ingat, jika anda ingin membuat urutan erotik dengan nombor mahkota anda sendiri, adalah bahawa ini bukan prosedur perubatan, apabila perkara utama adalah untuk menekan mata tertentu dengan kekuatan yang mencukupi. Sekiranya anda menjangkakan malam yang ghairah, ganti antara sentuhan lembut dan lembut dengan sengit dan mungkin sedikit agresif. Tonton reaksi pasangan anda - emosinya sepatutnya, kerana ia, mengalir, kemudian membawanya ke kegembiraan, sekali lagi memperkenalkannya kepada keadaan relaksasi.

Adalah lebih baik untuk memulakan eromassage dengan tangan atau kaki. Berhati-hati dengan mengasah setiap jari, dan jika anda mempunyai hubungan yang aman dengan pasangan anda, anda bahkan boleh mencium atau menjilat mereka. Ramai lelaki sangat teruja apabila wanita membelai jari kaki mereka dengan lidah mereka. Sudah tentu, terdapat pengecualian - sesetengah lelaki keliru. Tetapi anda tahu rakan anda lebih baik, dan oleh itu hanya anda tahu senarai tindakan konkrit.

Selepas kaki perlahan-lahan pergi ke pinggul dan punggung, yang sepatutnya diasingkan lebih berhati-hati. Kemudian tanyakan kepada orang pilihan anda untuk menggulung ke belakangnya, dan terus ke perutnya. Berhati-hati mengelakkan menyentuh kemaluannya, jika tidak, anda mungkin tidak belajar bagaimana untuk urut urut erotik dan apa yang akhirnya membawa kepada - segala-galanya boleh bertukar menjadi seks segera. Sudah tentu, dalam satu tangan, ini tidak buruk sama sekali, tetapi jika anda melakukan semuanya dengan betul dan tidak tergesa-gesa, anda boleh mengalami pengalaman yang baru dan tidak dapat dilupakan: kesabaran anda akan diberi ganjaran!

Dalam bidang pusar pada lelaki adalah zon erogen yang penting: jika anda dengan lembut membelai jari atau lidahnya, maka pasangan anda dengan cepat teruja. Walau bagaimanapun, jika pada masa ini dia masih jauh dari dahaga untuk seks, dia mungkin geli. Oleh itu, adalah perlu untuk mendekati zon ini pada saat yang tepat, apabila seksualiti dalam seorang lelaki mengambil alih kelonggaran.

Puting putik dalam banyak lelaki juga merupakan zon erogen. Sudah tentu, kawasan ini tidak sensitif terhadap wanita seperti pada wanita, tetapi tidak sepatutnya menarik perhatian. Pat putusnya dengan lidah anda atau urutkannya dengan jari-jari anda. Kawasan ini tidak bertolak ansur dengan sentuhan kasar, kerana kulit di sini sangat halus.

Beberapa helah kegembiraan yang hebat

Urut erotis adalah seni intim, dan oleh itu tidak ada satu set peraturan yang jelas yang akan membolehkan teknik yang universal untuk naik ke puncak kesenangan. Pergerakan khusus, memberi tumpuan kepada bidang tertentu dan senarai semua jenis tabu bergantung kepada ciri-ciri pilihan anda. Hanya dengan merasakan pasangan anda, anda boleh memahami di mana dan bagaimana anda bergerak. Jika anda benar-benar mencintai lelaki anda, anda akan segera menguasai urutan erotik: intuisi anda akan memberitahu anda bagaimana untuk melakukannya.

Walau bagaimanapun, ada sedikit helah yang akan membantu anda membangkitkan semangat dalam lelaki, walaupun anda melakukan urutan ini untuk kali pertama.

· Setuju terlebih dahulu dengan pasangan anda bahawa dia tidak menyentuh anda. Untuk keyakinan, anda juga boleh mengikat tangannya dengan lembut, tetapi tidak semua lelaki akan bersetuju dengan ini. Sekiranya umat pilihan anda dilepaskan untuk menyentuh anda, ia akan meningkatkan keinginan seksualnya. Anda, pada gilirannya, harus menyentuhnya sepanjang masa, dengan sekurang-kurangnya satu tangan, supaya gerai-gerai merasakan kehadiran dan keinginan anda.

· Semasa urut, sengaja menyentuh alat kelamin orkestra dengan tangan anda. Main dengannya, tidak dapat diramalkan - ini hanya akan meningkatkan tarikannya.

· Semasa permainan seksual yang istimewa ini, anda juga boleh menggunakan minyak pati sebagai pembantu, tetapi sudah ada yang mempunyai kesan merangsang, misalnya jeruk atau minyak cemara.

· Ramai lelaki seperti menggigit atau menyentuh dengan kuku, tetapi masih lebih baik untuk menolak kuku panjang semasa urutan erotik, jika tidak, pasangan anda mungkin terluka.

· Cuba sentuh beberapa zon dengan rambut anda atau, sebagai contoh, tali pinggang sutera - untuk banyak wakil seks yang lebih kuat, teknik-teknik ini hanya luar biasa. Anda juga boleh menghampiri zon kepala dan ketiak luar biasa: bernafas secara berulang pada mereka.

· Kalau pasangan anda sangat temperamental, maka lebih baik tidak bermain dengan perasaannya dan jangan gunakan pakaian seksi yang terlalu seksi. Jubah anda juga boleh menjadi sebahagian daripada permainan jika, sebagai contoh, anda memakai peignoir pendek dan anda tidak memakai seluar.

Pastikan lelaki itu tidak membakar - jika dia dibanjiri dan sejuk, maka bukannya malam yang erotik, anda akan mendapat rasa tidak puas hati dan kekecewaan.

Sekiranya anda ingin mengetahui bagaimana urutan erotik yang betul, sebagai tambahan kepada cadangan teoritis sebenar, anda perlu mengesyorkan dalam intuisi anda sendiri. Untuk pasangan anda untuk berehat dan menjadi teruja dan bersedia untuk keghairahan yang terang, dia mesti merasakan bahawa anda sudah bersedia untuk itu. Jangan memulakan urutan erotik, sebagai contoh, jika anda mempunyai mood yang tidak baik. Rasa pasangan anda, biarkan feminin dan seksualiti anda membimbing tindakan anda, jangan takut untuk melampaui yang biasa dan dibenarkan dan selepas beberapa lama anda akan menguasai teknik urut yang akan membolehkan anda menjadikan malam biasa menjadi terang dan penuh semangat.

Kami menasihati anda untuk membaca: bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan sentuhan

Bagaimana untuk membuat urutan erotik untuk seorang lelaki

Ramai wanita terkejut dan marah dengan hakikat bahawa mereka sama-sama cantik dan bijak, dan perempuan simpanan sangat baik, tetapi suami mereka "pergi kiri." Apa yang hilang daripada wakil lelaki dalam kes ini?

Seperti yang anda ketahui, lelaki pada asasnya berbeza dari wanita dalam sifat: mereka adalah lelaki, yang seks dan makanan memainkan peranan penting. Tetapi jangan lupa bahawa mereka tidak tertarik pada hubungan seks kasar, dan yang sentiasa membangkitkan keinginan untuk mendekati "wanita" mereka lebih menarik.

Keseronokan yang tidak dapat dilupakan untuk lelaki - urutan erotik

Lelaki sering dipanggil "kanak-kanak dewasa", jadi mereka sentiasa mengidamkan perhatian dan kasih sayang dari wanita mereka, dan bukan hanya semasa keintiman. Jika anda merasa sejuk dari kekasih anda, maka anda harus menimbang semula sikap anda terhadapnya, dan jika anda melakukan "urutan seksual", maka orang yang anda sayangi akan memberi ganjaran kepada anda dengan kasih sayang dan kesetiaan.

Apakah jenis urut untuk lelaki anda?

Prosedur sedemikian sebagai urut berasal dari Timur, dan tujuannya adalah untuk berehat dan berehat seluruh tubuh. Dengan bantuan tangan lembut, anda dapat merasakan kedamaian, dipenuhi dengan kuasa baru dan melegakan ketegangan dari otot.

Seorang wanita yang mempunyai tangan yang mahir dan yang melaksanakan prosedur ini dengan dos cinta yang besar, akan membawa kesenangan kepada lelaki itu untuk masa yang lama, akan menjadikannya seorang kekasih dan pemilik yang sangat baik.

Memandangkan pekerjaan setiap ahli seks yang lebih kuat, sangat sukar untuk meluangkan masa untuk melawat bilik urut, yang bermaksud bahawa dalam kes ini, wanita yang dikasihi akan datang untuk menyelamatkan, kerana urut tidak memerlukan kemahiran dan pengetahuan khusus. Satu-satunya perkara yang perlu bagi separuh kedua adalah untuk mengetahui kaedah dan jenis prosedur yang paling asas, untuk membeli minyak khas dan untuk menguduskan bilik. Menyediakan, proses boleh bermula.

Terdapat beberapa jenis urut yang perlu anda ketahui:

 • erotik - bertujuan meningkatkan kehidupan seksual;
 • menumbuhkan semula - dapat melegakan ketegangan dari seluruh tubuh selepas hari kerja keras;
 • sukan - membantu untuk berehat otot selepas sukan.

Seperti yang telah disebutkan, jenis prosedur ini tidak memerlukan sebarang pengetahuan, hanya perlu menetapkan matlamat - untuk membawa kesenangan kepada lelaki anda. Untuk melaksanakan tugas ini, seorang wanita mesti bersikap baik hati.

Anda tidak perlu bimbang tentang pergerakan apa yang perlu dilakukan, setiap jenis urut mempunyai manipulasi yang sama, latihan yang akan disediakan di bawah:

 • Ironing - dibuat dengan tapak terbuka dan hangat, bermula dari pusat dan berakhir di pinggir. Anda perlu perlahan-lahan melicinkan kulit dengan pergerakan seperti pekeliling dan zigzag, seolah-olah anda ingin menyebarkan tenaga di seluruh badan pasangan anda. Jika orang yang anda sayangi mempunyai tokoh sukan, maka pergerakan dengan genggaman atau jari-jari jari yang berkumpul akan sesuai;
 • Menggosok adalah urut lain yang kebanyakan lelaki mendapat keseronokan. Manipulasi sedemikian dilakukan dengan pantas dan dengan bantuan telapak tangan dan kamera. Biasanya, menggosok dilakukan di kawasan bilah bahu, dan pada akhirnya kulit menjadi merah jambu dan dipanaskan;
 • Menekan atau menguli dicirikan oleh fakta bahawa ia dapat memproses hampir setiap otot pada tubuh seorang lelaki. Biasanya, manipulasi seperti itu dilakukan selepas pengisaran, apabila kulit cukup panas. Bagi pergerakan, mereka sama dengan proses adunan adunan, manakala palma pada masa ini sepatutnya berada di kedudukan bot, yang diarahkan ke bawah.

Jika kita bercakap tentang pergerakan lain semasa urut di bahagian belakang, anda boleh mencubit dan melancarkan roller kulit, tetapi pada masa yang berkaitan dengan prosedur ini pada lengan atau kaki, adalah perlu untuk mengikat anggota dengan dua tapak kaki dan melakukan manipulasi bulat dengan bantuan ibu jari anda.

Adalah lebih baik untuk menyelesaikan urutan dengan menegangkan atau getaran: sapukan ringan dengan tangan terbuka di permukaan dan perlahan-lahan menyerangnya.

Berkenalan dengan urutan erotik

Biasanya, urutan seperti itu dilakukan kepada pasangan anda sebelum hubungan seksual, di samping itu, prosedur ini bertujuan untuk mengukuhkan hubungan, mengisi mereka dengan perasaan yang lembut.

Bagi teknik yang digunakan untuk prosedur ini, teknik melakukan urutan erotik tidak jauh berbeza dengan jenis lain dari kaedah relaksasi ini. Tetapi masih terdapat satu perbezaan: seorang wanita perlu mengetahui lokasi zon erogen dari kekasihnya. Anda mungkin terkejut jika anda mengetahui bahawa wakil lelaki tidak hanya memanipulasi alat kelamin, tetapi juga dengan punggung, telinga dan belakang, sehingga setiap wanita harus tahu lokasi titik erogen pasangannya.

Urut ini juga dilakukan di salun, tetapi ia tidak berakhir dengan keintiman, tidak seperti keadaan rumah. Setelah mendapat kesenangan kepada lelaki sedemikian rupa, dia boleh selama-lamanya menjadi setia dan penyayang.

Sedikit mengenai zon erogen lelaki dan teknik urut ero

Jika anda berminat untuk membuat urutan erotik untuk seorang lelaki, maka ia patut menentukan mata erogennya. Ia adalah satu kesilapan untuk mengandaikan bahawa hanya dengan bantuan alat kelamin perwakilan seks yang lebih kuat boleh mendapat kesenangan yang benar, kerana setiap "lelaki" adalah individu: seseorang teruja dengan menyentuh bilah bahu, dan yang lain dengan manipulasi dengan tailbone. Tetapi satu kebenaran diketahui - semua orang gembira dengan menyentuh telinga mereka.

Untuk membuat sesi kejayaan, anda perlu tahu beberapa butiran mengenai rakan kongsi:

 • apa jenis muzik yang dia suka;
 • apa bau kegemaran.

Di samping itu, anda perlu memberi perhatian khusus kepada suasana bilik, mewujudkan senja, dan pastikan tiada orang lain di dalam apartmen. Sekiranya anda bercadang untuk bercinta, lebih baik untuk menjadi telanjang.

Untuk memulakan urutan erotik adalah menyentuh paha dan punggung, kerana mereka tergolong dalam salah satu zon erogen. Seterusnya, anda perlu menyerang kaki dari jari kaki dan berakhir dengan bahagian pangkal paha. Sepanjang masa ini, orang yang anda sayangi harus berada dalam keadaan tenang dan santai.

Peringkat seterusnya adalah kepekatan perhatian pada paha dan tulang belakang. Untuk melakukan ini, pelincirkan tangan dengan jumlah minyak aroma yang diperlukan dan strok punggung dari tulang belakang ke peha, membuat pergerakan pekeliling. Pada masa ini, adalah sesuai untuk menyentuh bahagian terdedah mereka, contohnya, dada, badan seorang lelaki. Sangat penting untuk menyampaikan segala keinginan anda melalui menggosok dan mengusap.

Selepas melengkapkan urutan pertama, perlu dilakukan untuk mengasah. Perlu diingati bahawa orang yang anda sayangi tidak harus merasa kesakitan semasa proses keseluruhannya, jadi anda perlu bersikap lembut. Setelah menguli dan mengusap belakang anda, anda boleh membuat tamparan cahaya pada pantat pasangan.

Seterusnya, anda memerlukan lelaki berpaling di belakangnya, kerana sudah tiba masanya untuk melakukan beberapa manipulasi pada perutnya. Semua pergerakan harus dilakukan mengikut arah jam, bermula dari pusar dan turun lebih rendah dan lebih rendah. Menyentuh alat kelamin yang disayangi adalah dilarang, kerana anda mesti selalu mencetuskan tipu muslihat.

Oleh kerana kebanyakan wakil seks yang lebih kuat mempunyai rambut di bahagian perut, lebih baik meletakkan jari mereka dalam posisi rake dan bagaimana cara melakukan semua manipulasi pada bahagian tubuh ini. Tidak akan ada ketukan dan cahaya menoreh pada perut orang yang disayangi, seolah-olah anda bermain piano.

Sekiranya urut anda belum menjadi seks yang ganas, maka ia patut pergi ke dada lelaki. Untuk melakukan ini, anda boleh duduk di atas lututnya dan mula mengurut bahagian ini badan, menyentuh dadanya ke tubuhnya. Untuk lebih banyak keseronokan, anda boleh menggunakan kepingan ais.

Untuk mengurut telinga, adalah perlu untuk melakukan gerakan bulat dengan bantuan ibu jari dan telunjuk. Semua menggosok telinga dan cangkerang mereka harus lancar dan perlahan, dan prosedur ini berakhir dengan pukulan dengan tapak tangan terbuka.

Urut kesihatan untuk orang yang disayangi

Apabila orang yang anda sayangi merasa letih, sangat sukar untuk berfikir tentang permainan erotik, oleh itu, urutan kesihatan akan membantu anda, dengan bantuan yang anda dapat melegakan keletihan dan sakit badan.

Sekiranya seorang lelaki berasa sakit di belakang atau belakang, dia harus berbaring di perutnya. Bagi permukaan, sofa atau karpet yang diletakkan di atas lantai adalah sempurna.

Urut kesihatan harus bermula dari bahu dan berakhir dengan pinggul, dan tekniknya dijelaskan di atas. Apabila melakukan prosedur ini, anda harus sentiasa fokus pada titik kesakitan yang anda sayangi.

Salah satu pergerakan kesihatan adalah "pokok Krismas", yang dilakukan di pangkal tulang belakang dengan jari-jari, jatuh ke bawah.

Apabila sakit di perut leher harus dilakukan dari kepala ke bahu. Memegang leher dengan dua tangan, perlu untuk menggosok secara intensif.

Urut sukan

Urut jenis ini boleh dilakukan dengan bantuan tukang urut khas: manual atau elektrik. Terutamanya popular ialah "ketam" yang diperbuat daripada plastik atau kayu.

Bagi teknologi urut itu, ia dilakukan dari bawah ke bawah, bermula dengan menggosok dan mengusap, dan selepas itu anda boleh menggunakan alat tukang urut.

Urut adalah kaedah yang unik bukan sahaja untuk meningkatkan kesihatan lelaki anda di rumah, tetapi juga untuk membawanya banyak keseronokan seksual. Tetapi jangan lupa tentang kontraindikasi, apabila prosedur ini boleh menyebabkan kemudaratan. Jika faktor-faktor ini hadir, anda tidak boleh melakukan urutan sendiri:

 • tumor;
 • kecenderungan pendarahan;
 • hipertensi tahap kedua dan ketiga.

Jika orang yang anda sayangi mempunyai penyakit prostat, maka anda boleh menyumbang kepada pemulihannya dengan urut. Untuk ini, kedua-dua orang perlu melawat doktor dan bertanya kepadanya tentang pergerakan yang akan berguna untuk penyakit prostat. Perbelanjaan hanya empat atau lima minit sehari untuk kekasih anda, anda boleh menyelamatkannya dari pembedahan, dan dia akan berterima kasih kepada anda sepanjang hidupnya. Untuk membuat urutan seperti itu, anda mesti mempunyai sarung tangan, krim dan mengetahui beberapa teknik yang anda boleh belajar dengan mudah dari video.

Ia agak mudah untuk mencairkan hati yang disejukkan oleh lelaki tercintanya - anda hanya perlu memberinya kenikmatan urutan erotik. Dia yang akan membawa perasaan baru, semangat, kesetiaan dan cinta kepada hubungan anda. Menyenangkan jodohnya, dia akan menjawab anda seratus kali lebih.

Teknik asas urutan erotik

Urutan erotik adalah cara terbaik untuk berehat dan memulihkan tenaga penting. Ciri-cirinya ialah penggunaan teknologi yang melayang. Rakan kongsi tidak tahu di mana gerakan itu, terganggu untuk beberapa waktu, akan bermula, dan berada dalam keadaan harapan dan keghairahan sensual. Urut erotik adalah jenis campuran pelbagai unsur. Gerak perlahan, irama yang secara berkala meningkat, menjadikannya sangat menyenangkan dan tidak dapat dinafikan sensual.

Urut badan

Ciri-ciri jenis ini adalah serba boleh, yang membantu melegakan ketegangan, menghulurkan badan dan mendapatkan keseronokan indah dari proses urut itu sendiri. Proses itu sendiri terdiri daripada beberapa peringkat berturut-turut:

 • Relaksasi kesedaran tubuh melalui oilingnya.
 • Menggoda, yang kadang-kadang sangat sukar.

Urut badan dilakukan oleh semua bahagian badan pasangan, sehingga bibir kelamin. Seorang gadis telanjang benar-benar meluncur seluruh badan rakannya dan membuat kedua-dua pasangan itu teruja dengan sensasi yang unik.

Urut urutan

Ini adalah satu set keseluruhan teknik urut yang berbeza yang mempunyai variasi yang sesuai untuk setiap kesempatan. Sebagai contoh, anda boleh melakukan urutan umum untuk keluarga atau anak anda, tetapi juga untuk membawa keseronokan kepada pasangan seksual anda. Apabila ia dilakukan, semua organ utama badan diurutkan dari kepala ke kaki, dan banyak kombinasi yang berbeza boleh dibuat.

Urut Tantra

Urut tantrik membantu rakan-rakan bergerak ke tahap yang sangat baru sikap sensual. Ini adalah seni yang jarang menikmatinya, memberikan lebih banyak kesenangan kepada pasangan anda. Untuk menguasainya, seseorang mesti mempunyai kehebatan yang paling maju. Dua jenisnya diamalkan, yang berbeza dengan perbezaan pendekatan:

 • Jenis pertama melibatkan pemurnian kesedaran, untuk mencapai kawalan penuh yang mana anda harus memiliki teknik meditasi. Untuk memulakan pergerakan sebaik sahaja selepas pasangan akan merasakan irama biologi badan anda. Biasanya seperti urut boleh bertahan 2-5 jam.
 • Jenis kedua dibezakan oleh fakta bahawa rawatan tubuh bermula terlebih dahulu. Tekniknya begitu sombong bahawa pasangan itu mencapai orgasme tanpa merangsang organ-organ intim.

Tidak menghairankan bahawa perkataan tantra bermakna dalam bahasa Sanskerta "ditenun bersama" dan melambangkan kesinambungan segala sesuatu, secara langsung berkaitan dengan struktur ganda dunia, dengan elemen laki-laki dan perempuan, dengan kesatuan yang tidak dapat dipisahkan kebahagiaan dan kekosongan.

Urutan erotik "Rehat Firaun"

Ini adalah teknik urut eksklusif. Ciri khas adalah rawatan kawasan punggung. Pergerakan mempunyai tujuan yang bertujuan untuk mengaktifkan pusat jantina. Pertimbangkan unsur asas teknologi:

 • Perubahan berkala dalam irama pergerakan, yang merangsang keseronokan sensual pasangan.
 • Elemen tarian Belly yang dilakukan oleh pasangan pada tubuh pasangan.
 • Urut tanpa perhubungan.
 • Penggunaan unsur urutan badan.
 • Urut perineum (impian lelaki), di mana pasangan mendapat orgasme mempesonakan.

Daripada epilog

Wanita-wanita yang terhormat, cintai lelaki anda, memukau mereka, dan malam-malammu akan panjang dan gila, dan mereka akan menyembah kamu.

Teknik Urut Erotik

Dalam prosedur urutan erotik, adalah perlu untuk melihat pelbagai variasi dalam kadar pergerakan yang dilakukan. Dengan kelajuan sentuhan yang lebih perlahan pada pasangan, tahap istirahat bermula lebih cepat. Pergerakan yang lebih sengit memberikan urutan erotik merangsang kesan.

Anda harus selalu memulakan urutan pada kadar yang aktif, yang paling sesuai untuk keadaan awal pasangan. Kemudian anda perlu perlahan-lahan melambatkannya. Apabila seseorang yang disayangi tenang, tenang, lesu, mulailah urutan dengan perlahan-lahan memanjangkan watak yang mendalam, secara beransur-ansur meningkatkan kadarnya.

Tune di gelombang erotis akan membantu tip esoterik. Tonton video!

Sihir praktikal. Seks

Adalah disyorkan untuk memulakan urutan erotik dengan gerakan tekanan lembut, secara beransur-ansur meningkatkan tahap tekanan. Jika perlu, anda boleh menggunakan berat badan anda sendiri untuk meningkatkan tekanan. Tetapi jangan lupa bahawa kesannya tidak terlalu kuat, kerana bukannya keseronokan yang diharapkan dengan cara ini, anda dapat menyampaikan rasa sakit.

Juga salah satu aspek yang paling penting dalam urutan erotik adalah kesinambungan. Sangat penting untuk tidak berhenti dan tidak menghentikan hubungan tangan dengan tubuh orang yang disayangi. Walaupun ketika menukar kedudukan atau mengurut bahagian lain badan, adalah perlu untuk menjaga satu tangan bersentuhan dengan kulit pasangan.

Mengusap cetek adalah cara yang agak baik untuk berkomunikasi antara bahagian-bahagian yang berbeza dari sesi urut erotik. Oleh itu, lelaki tercinta akan merasakan sentuhan secara berterusan.

Rahsia kemahiran

Terdapat beberapa teknik yang meningkatkan kepekaan, serta kesan yang bermanfaat kepada sistem saraf, plexus solar dan tulang belakang.

Menolak semula rakan kongsi anda sendiri. Untuk melakukan ini, duduk kembali dan sambungkan satu sama lain sekeras mungkin, sambil memindahkan tenaga anda kepada pasangan anda. Anda perlu berada dalam posisi ini selama 10 saat, kemudian menyimpang dari satu sama lain dan kemudian membawa belakang anda lebih dekat dengan menekan. Teknik ini membantu melegakan ketegangan pada sendi leher dan bahu, dan selepas bahagian awal sesi urutan erotik, menggalakkan rangsangan seksual.

Menekan leher leher pasangan. Untuk pergerakan ini, apabila melakukan urutan erotik, perlu duduk kembali satu sama lain dengan ketat dan meletakkan kepala di bahu masing-masing. Untuk kekal dalam kedudukan ini sepatutnya selama 10 saat, selepas itu anda perlu menyimpang selama beberapa saat dan sekali lagi mengambil kedudukan awal. Pergerakan sedemikian dapat mengekalkan jeda yang tenang dan signifikan semasa prosedur urut erotik dan melepaskan bahu dari ketegangan.

Teknik Urut Erotik

Hubungan seks hampir selalu memerlukan anda bukan sahaja usaha, kesabaran, kegigihan tertentu, tetapi juga pengenalan sekurang-kurangnya kepelbagaian. Lagipun, apabila segala-galanya adalah membosankan, mudah, remeh, persaudaraan kehidupan cinta boleh menjadi sangat teruk, mungkin keruntuhan dirasakan. Itulah sebabnya wanita perlu mengambil tangannya sendiri dan membuat sebarang keputusan tentang masalah yang sama. Satu kajian mengenai kursus tertentu, nama yang merupakan teknik urutan erotik, boleh menjadi sangat ideal.

Tidak dinafikan, urut erotik yang direka untuk lelaki anda akan menjadi cara yang sangat baik dan setia untuk membawa kebaharuan, kesegaran, sukan ekstrem ke dalam hubungan kasih sayang anda. Lagipun, urut boleh membantu bukan sahaja lelaki anda, tetapi juga wanita untuk mendapatkan pengalaman baru, pelbagai sensasi. Perlu diingat bahawa kulit juga organ anda, dan yang paling besar, yang entah bagaimana menghubungkan seseorang ke dunia luar.

Segala-galanya, ribuan ujung saraf kita, yang hampir sepenuhnya dihiasi dengan kulit, juga berkaitan langsung dengan pusat kesenangan kita. Dan agar urutan menjadi lebih sensual, penyediaan yang betul untuknya juga penting. Dan untuk teknik urut itu sendiri, maka tentu saja tidak ada syarat yang ketat untuk pelaksanaannya. Anda hanya boleh menggunakan semua kaedah yang berbeza yang hanya boleh datang ke kepala anda. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa peraturan khusus, serta titik-kesan tertentu. Tanpa bantuan mereka, sukar untuk mendapatkan apa yang diperlukan. Atau sebaliknya, untuk mendapatkan teknik erotik urut yang perlu, dan bukannya biasa.

Suasana Romantik. Urut erotik itu sendiri untuk seorang lelaki khususnya dilakukan dalam suasana romantis tertentu. Dalam kes ini, anda boleh menyalakan lilin, atau hanya menghidupkan muzik yang menyenangkan. Dan perkara utama adalah bahawa tiada sesiapa yang mengganggu lebih baik semasa rendaman seperti dalam suasana romantis yang intim. Oleh itu, adalah perlu untuk melumpuhkan semua peranti mudah alih. Dan untuk mencapai kesan yang diinginkan, prosedur sedemikian sebaiknya dilakukan di atas katil, akan lebih baik untuk perubahan di lantai. Pada masa yang sama di atas permaidani anda boleh meletakkan lembaran, atau bahkan tuala besar. Permukaan yang lembut itu dapat mengurangkan keberkesanan urutan erotik. Juga, bukannya lilin wangi, anda juga boleh menggunakan lampu aroma, serta penyepit. Walaupun anda tidak boleh terbawa terlalu banyak mencampurkan bau yang berbeza. Hanya supaya tidak mencederakan kesan yang diingini.

Minyak masak. Dan minyak mana yang harus anda pilih untuk urut itu? Ringkasnya, ia tidak sepatutnya terlalu tebal, kerana sebaliknya mengusap tidak sama sekali menyenangkan. Anda boleh menambah pelbagai minyak pati, yang akan sangat berguna. Segala-galanya pilihan yang paling berjaya - pelbagai minyak wangi. By the way, minyak urut perlu dipanaskan sebelum anda mula mengusap. Dan untuk ini, sebotol itu diletakkan dalam mangkuk dengan air yang sangat hangat. Untuk melakukan ini, gunakan minyak langsung ke tangan anda supaya mereka menjadi hangat, lembut, lembut. Urut erotik yang sama untuk lelaki anda bermula dengan pukulan yang sangat ringan. Ya, dan anda perlu memujuk setiap inci tubuh pasangan anda. Dan pergerakan harus sangat lancar, lembut. Lagipun, itu semua demi orang yang disayangi.

Tekanan Kami perhatikan bahawa setiap kaedah seperti urutan boleh dilakukan dengan intensiti yang sangat berbeza. Teknik ini mempelbagaikan teknik urut itu sendiri. Untuk melakukan ini, urutan erotik untuk lelaki anda termasuk teknik berikut, seperti menekan dan mengetuk, dan menggerakkan pergerakan dan pergerakan berbentuk kipas, berbentuk kipas. Urut itu sendiri boleh dilakukan dengan telapak tangan penuh dan hujung jari, dan permukaan sebelah ibu jari anda. Di samping itu, pertama anda hanya perlu mendorong keras pada badan, dan kemudian sentuh sentuhan jari anda hampir tidak dapat dilihat. Ya, dan tidak akan berlebihan untuk mengetahui beberapa titik erogen tertentu dalam manusia secara keseluruhan.

Bahagian belakang badan. Khususnya, urutan urut mula bermula dengan permukaan belakang badan lelaki. Untuk memulakan, anda perlu mengurutkan kedua-dua leher dan bahu secara intensif. Nah, maka pergerakannya akan lancar ke tangan. Tetapi anda perlu menguli bukan sahaja bahagian atas lengan ke siku. Lagipun, selain itu, keseluruhan permukaan tangan perlu diurutkan sehingga hujung jari. Kemudian perlahan-lahan kami turun dan ke bawah, kami meneruskan ke urut kakinya, tetapi kami tidak terlepas pergelangan kaki. Urut kaki disyorkan untuk melakukan yang lebih baik apabila lelaki anda berbaring di belakangnya. Dalam kes ini, apa-apa perhatian harus dibayar kepada paha dalamannya, dan kembali dengan bahu, di mana ada zon erogen lelaki. Apa yang sangat diperlukan.

Permukaan permukaan badan. Tidak dinafikan, memulakan urut bahagian depan badan lelaki, anda perlu membantu lelaki itu menggulung dan kembali. Jangan terlepas pandang leher dan bahu. Selepas itu, ia adalah tangan yang mengikuti, dan hanya selepas itu dia akan pergi ke dadanya dan perutnya. Pada masa yang sama, menyentuh alat kelaminnya tidak banyak, tetapi sedikit. Ya seolah-olah tidak menyentuh mereka dengan cara ini dengan belakang berus anda. Lagipun, dari sentuhan kasual pasangan anda akan dapat membangkitkan terutama. Dan tidak perlu menyentuh tangan sahaja, kerana anda boleh lakukan dengan bahagian lain badan anda. Khususnya, dada dan bahagian dalam lengan bawahnya, kulit di sekitar puting beliung dan kawasan di antara jari - ini adalah tempat yang sangat responsif kepada sentuhan mudah.

Urut kaki. Kemudian, terutama pada urutan kaki, seseorang juga harus terus menyentuh, mengusap bahagian dalam pahanya. Ya, dan bahagian tubuh ini boleh menjadi bahasa pelukan. Dan kaki perlu dipijat dengan hanya satu tangan. Kemudian, sebagai tangan yang lain mengusap paha dalamannya. Ya, dan mengurut kaki perlu lancar, memintasnya dengan setiap jari. Lagipun, kawasan di antara jarinya sangat sensitif. Ringkasnya, keperluan utama untuk urutan kaki, juga berkaitan dengan teknologi itu sendiri - khususnya, peralihan kepada mereka harus lancar. Lebih-lebih lagi, mustahil untuk merobek tangan anda dari tubuh pasangan, supaya tidak mengganggu kesenangan dengan cara apapun.
Keadaan yang paling penting dalam perkara seperti itu, sebagai teknik urut, pastinya akan menjadi perasaan sebenar anda terhadap seseorang. Seorang lelaki yang akan mengetepikan urutan erotik itu. Semua usaha anda, sikap sensual terhadap diri anda, orang ini akan benar-benar menghargai mereka dalam bentuk pujian cinta.