Utama / Lutut

Titova Olga Ivanovna

Pendidikan dan latihan semula

Pada tahun 1972 beliau lulus dari Institut Perubatan Negeri Voronezh dengan pengkhususan dalam Perubatan Umum.
Pada tahun 1974, beliau lulus dari klinikal magik dalam "Terapi" khusus berdasarkan Direktorat Utama Ketiga Kementerian Kesihatan USSR.
Pada tahun 1978, beliau meluluskan pengkhususan utama Cardioreumatology, Hospital Bandar Raya Pertama, Moscow.
Sijil Rheumatologi: sah sehingga 27 Oktober, 2023.

1978 - 1980 - Poliklinik № 177, Moscow, pakar rheumatologi.
1980 - 2014 - Pusat Arthrologi Bandaraya Moscow (Arthrology Hospital) LLC "SKAL", seorang pakar rheumatologi.
2014 - n / in - Pemegang perubatan "SM-Clinic".

Kemahiran pengkhususan dan profesional

Olga Ivanovna, seorang pakar rheumatologi, pakar dalam rawatan penyakit radang sendi dan tulang belakang (arthritis rheumatoid, arthritis psoriatik, penyakit Bechterew, spondyloarthropathy reaktif, arthrosis sendi bahagian atas dan bawah kaki, periarthritis).

Olga Ivanovna memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral.

Pembangunan profesional dan pencapaian

Olga Ivanovna berulang kali mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa mengenai ujian ubat-ubatan yang digunakan dalam rheumatologi.

Sejak Ogos 2014, beliau telah menerima sambutan di SM-Clinic di atas ul. Clara Zetkin.

Titova Olga Ivanovna

Perkhidmatan dan harga

Mengenai doktor

Pengalaman 1978 - 1980 - Poliklinik № 177, Moscow, pakar rheumatologi. 1980 - 2014 - Pusat Arthrologi Bandaraya Moscow (Arthrology Hospital) LLC "SKAL", seorang pakar rheumatologi. Kemahiran pengkhususan dan profesional Olga Ivanovna pakar rheumatologi pakar dalam rawatan penyakit keradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang (arthritis rheumatoid, arthritis psoriatik, penyakit Bechterew, spondyloarthropathy reaktif, arthrosis sendi bahagian atas dan bawah kaki, periarthritis). Olga Ivanovna memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Pembangunan profesional dan pencapaian Olga Ivanovna telah berulang kali mengambil bahagian dalam kajian klinikal antarabangsa mengenai ujian ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Pendidikan: Institut Perubatan Negeri Voronezh, khusus - perubatan umum (1972). kediaman, khusus - terapi berdasarkan Direktorat Utama Ketiga Kementerian Kesihatan USSR (1974).

Penyertaan dalam acara: Berulang kali mengambil bahagian dalam kajian klinikal antarabangsa mengenai ujian ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Maklumat tambahan: diagnosis dan rawatan arthritis rheumatoid, arthropathy psoriatic, ankylosing spondylitis, spondyloarthropathy, arthrosis, periarthritis; suntikan intra-artikular, sekatan paravertebral

Titova Olga Ivanovna

Olga Titova, Moscow: pakar rheumatologi, 3 ulasan pesakit, tempat bekerja, 40 tahun pengalaman, membuat temu janji ☎ (499) 504-16-34.

Pengalaman kerja

Pendidikan

1972
pendidikan asas
Institut Perubatan Negeri Voronezh

1974
kediaman
Akademi Perubatan Negeri Voronezh. N.N. Burdenko (terapi)

Kursus

Ulasan (3)

Lawatan pertama ke klinik itu, melawat seorang pakar reumatologi akibat kesakitan yang teruk di sendi. Saya suka Titova, seorang wanita yang serius, bertanggungjawab, seorang doktor pintar. Kami berkomunikasi dengannya untuk masa yang lama, saya tidak fikir penerimaan itu boleh bertahan lama. Semua orang berjaya berbincang, dia memberiku temujanji, dia menjelaskan segala-galanya. Saya berhasrat untuk terus diperhatikan dengan Olga Ivanovna. Dia mempunyai idea tentang gejala ini, seolah-olah saya dapat membantu.

Apabila kesakitan di lutut saya benar-benar letih, saya pergi ke seorang pakar rheumatologi. Jadi saya dapat melihat Olga Ivanovna buat kali pertama, dengan baik, dan kemudian kita berhubung rapat dengannya, dia mengambil saya, merawat saya, dan sebagai akibatnya saya tidak ingat bahawa ada yang mengganggu saya. Kehidupan tanpa kesakitan adalah cantik, saya sedar ini hanya kerana saya berada di bawah pengawasan seorang profesional yang benar-benar menghitung segala-galanya dan menjalankan rawatan. Terima kasih banyak. Saya cadangkan doktor, Olga Ivanovna dapat membantu lebih banyak lagi, ini adalah pekerjaannya.

Saya pernah melihat seorang lagi ahli reumatologi, tetapi selepas berpindah ke ibu negara, saya terpaksa mencari doktor lain. Saya berpaling kepada Olga Ivanovna Titova dan saya fikir saya pasti tidak salah dengan pilihan. Seorang doktor yang berkelayakan dan berpengalaman. Mesra, dengan pemahaman. Dalam bentuk yang boleh diakses, dia menyatakan dirinya, semuanya sangat jelas. Saya belajar dari doktor mengenai kaedah rawatan moden. Saya bersyukur atas bantuannya, dan saya berharap dapat menerimanya di masa depan, kerana saya akan melihat Titova secara teratur.

Titova Olga Ivanovna

Maklumat terperinci tentang doktor

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Pengkhususan

Pakar dalam:

  • rawatan penyakit radang dan radang sendi dan tulang belakang (arthritis rheumatoid, psoriatic arthritis, ankylosing spondylitis, spondyloarthropathy reaktif, arthrosis sendi bahagian atas dan bawah kaki, periarthritis);
  • memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral.

Pendidikan

  • Diploma dalam "Perubatan Am" (Kes Terapi dan Prophylactic) ", Institut Perubatan Voronezh State (1972)
  • Residensi dalam "Terapis", Direktorat Utama Ketiga Kementerian Kesihatan USSR (1974)
  • Residensi dalam "Cardiorheumatology" khusus, Hospital Bandar Raya Pertama, Moscow (1978)

Titova
Olga Ivanovna

⚕️ Titova Olga Ivanovna - rheumatologi, pengalaman 46 tahun. Semua tinjauan mengenai doktor. Rekod dalam talian atau melalui telefon.

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi. maklumat terperinci mengenai doktor

Titova Olga Ivanovna

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Kos kemasukan - 1800 Rubles.

Titova Olga Ivanovna. Ulasan

Kami menerbitkan hanya maklum balas yang diterima daripada orang yang direkodkan kepada doktor melalui perkhidmatan kami.

Sambutan yang sangat bagus. Doktor mendengarkan saya dengan berhati-hati. Dia memberi nasihat, menulis resep. Saya adalah kali pertama beliau. Semuanya sangat bagus. Saya fikir saya masih akan menghubunginya. Saya sangat gembira. Segala-galanya adalah setaraf.

Kami pergi ke doktor atas cadangan itu. Semuanya baik-baik saja. Kami melihatnya buat kali pertama. Beliau adalah seorang doktor kategori tertinggi. Pada pendapat kami, dia agak memperhatikan masalah kami. Kami berpuas hati. Kami faham bahawa proses kaji selidik itu menjadi cara yang sepatutnya hilang. Doktor tidak menolak kami dengan masalah kami. Kami tahu tentang dia, dan pergi terutama kepadanya. Dia benar-benar membantu saudara kita. Dan dia mengesyorkan untuk menghubunginya.

Olga Ivanovna adalah seorang doktor usia dengan pengalaman yang luas. Doktor berkompeten dalam soalan-soalannya, kami bercakap dengannya, dia menjawab semua soalan yang menarik minat saya, saya diperlakukan dengan baik. Saya mempunyai arthritis dan, menurut cadangannya, saya akan pulih dari segi standard dan mendapat nasihat mengenai rawatan selanjutnya. Saya sangat gembira dengan pilihannya.

Kami semua menikmati penerimaan. Seorang pakar rheumatologi dengan pengalaman yang luas, dia dengan serta-merta memahami masalah itu dan segera memberi rawatan dan ubat-ubatan. Sesungguhnya, dia tahu perniagaannya dan boleh membantu!

Saya berpuas hati dengan doktor. Saya tidak pernah mendengar apa-apa. Tetapi pada tahap kelayakan dia melakukan segala yang diperlukan. Dokter yang baik, tanpa sebarang keterlaluan. Saya menjelaskan segala-galanya dengan cara yang boleh difahami, saya ingin mendengar sesuatu yang baru tentang kaedah rawatan apa-apa hari ini. Dia memberitahu saya semuanya dengan terperinci. Disyorkan untuk lulus ujian.

Saya bersama pasangan saya, doktor mengambil kami dengan baik. Kami mempunyai hubungan dengannya, dia memahami segala yang kami katakan. Kami menerima peperiksaan penuh, preskripsi ujian dan bantuan awal dalam penghapusan sindrom kesakitan. Dia menyukai kami kerana celik dan responsifnya.

Kami berpuas hati, nampaknya saya seorang pakar yang berkelayakan, memberi nasihat, janji temu, menulis analisis. Kami akan pergi ke penerimaannya. Doktor itu menyenangkan dalam komunikasi.

Kami sangat berpuas hati, kerana tiada siapa yang telah melayani kami lagi. Segalanya dengan penuh perhatian, dengan cermat, doktor menyebarkan segalanya "di rak," kata apa dan bagaimana, dia telah bercakap panjang dengan kami. Olga Ivanovna adalah doktor yang baik.

Doktor mendengarkan saya dengan teliti dan penuh perhatian, kami mempunyai perbualan yang panjang. Olga Ivanovna menghantar saya analisis dan penyelidikan, menulis janji temu. Saya akan pergi kepadanya lagi.

Doktor itu layak, dia menjelaskan segala-galanya kepada saya, dia memberitahu saya bahawa saya akan terus diperhatikan dengannya. Doktor melihat ujian saya, memeriksa saya, sendi saya melihat segala-galanya. Semuanya baik, terima kasih!

Doktor itu hebat, dia memandang saya dengan baik, dia mempunyai banyak pengalaman, jelas bahawa dia adalah seorang profesional di bidangnya. Saya membuat cadangan dan saya akan datang kepadanya sekali lagi dalam seminggu. Saya juga suka klinik.

Dokter bersimpati, baik, baik, dia baik, kami sangat suka. Doktor adalah jelas, boleh diakses dan secara literal dijelaskan kepada kami. Doktor membantu menyelesaikan masalah kami, sekali lagi kami ingin melawat doktor ini semasa tiba di Moscow.

Saya tidak menyukainya. Saya tidak didiagnosis, walaupun saya mempunyai semua ujian. Kekal tidak berpuas hati. Saya mahu pergi ke doktor lain.

Penerimaan saya suka. Doktor sangat prihatin. Dia memberi saya cadangan. Saya terlambat, saya dengan tenang menerima, tidak tergesa-gesa. Saya akan melalui rawatan dan pergi ke dia lagi.

Sempurna. Beliau mengenali analisis, sejarah, tidak menghabiskan banyak masa dan membuat analisis tambahan, memberikan nasihat yang baik. Saya sangat gembira! Terima kasih! Saya sangat gembira! Kesan pertama yang dibuatnya sangat baik. Dia penuh perhatian, tenang, mendengarkan, memberi nasihat dan menerangkan segala-galanya. Dia konsisten. Saya suka! Dia seorang yang celik. Saya akan terus melawatnya.

Ia tidak begitu jelas kepada saya mengapa kos penerimaan 1115, dan dengan analisis saya, kosnya 2000. Perlu diperingatkan tentang perkara ini. Dia segera memberitahu saya, tetapi semuanya sudah teratur, tetapi dia masih melihat ujian itu. Untuk melihat analisis, dia mengambil 2000 rubel. Menghantar satu lagi x-ray. Hasilnya, meninggalkan kira-kira 4,000 Rubles. Dia berkata bahawa semuanya baik-baik saja dengan saya, pada peringkat awal. Saya bertanya bahawa saya boleh pergi ke pakar bedah. Sebagai tindak balas, saya mendengar bahawa tidak perlu pergi ke mana sahaja, hanya untuk mengurai dengan iodin. Ubat yang ditetapkan, tentu saja. Doktor itu sendiri sangat baik, saya hanya bukan pelanggannya. Peraturan klinik ini tidak jelas kepada saya bahawa anda tidak membawa ujian anda, tetapi anda perlu mengambilnya. Dan mengapa saya harus menderma jika saya bukan pelanggannya. Dan doktor begitu baik. Nenek di koridor memuji dia. Tetapi sistem itu sendiri meninggalkan banyak yang diinginkan.

Semuanya baik-baik saja, saya suka segalanya. Tiada mata negatif. Saya fikir doktor yang berwibawa. Olga Ivanovna mendengar dengan penuh perhatian, telah melantik satu kajian yang cukup menyeluruh.

Saya membawa ujian, dia mencetak semula mereka, dan saya memeriksa tiga minit. Mereka memberitahu saya bahawa saya akan mendapat diskaun, tetapi mereka mengambil lebih banyak daripada saya dan menjelaskan apa jenis ujian dalamannya, tetapi saya tidak dapat menunjukkannya kepadanya. Dan oleh itu dirasakan bahawa dia adalah orang yang celik.

Pada dasarnya, saya suka segalanya. Satu-satunya perkara yang saya tidak suka adalah bahawa pada akhir penerimaan doktor memberitahu saya bahawa dia mempunyai barisan dan saya perlu tergesa-gesa. Ini cukup untuk saya di klinik daerah. Semuanya terperinci. Ini bukan kali pertama saya ke klinik ini. Penerimaan telah ditangguhkan, kerana ada orang lain di resepsi.

Saya sangat menyukainya. Doktor mempunyai pendekatan yang sangat cekap, dia melihat segala-galanya, setiap tulang, menjalani peperiksaan penuh, memberikan konsultasi penuh, tidak melantik apa-apa yang berlebihan, melantik apa yang diperlukan. Saya meninggalkan gembira dengannya. Saya mempunyai pelantikan kedua dan saya akan pergi kepadanya dengan senang hati.

Sambutan biasa. Doktor biasa. Tiada apa yang boleh dikatakan supernatural. Telah menyerahkan analisis untuk 12 ribu rbl. Doktor ini melihat penarafan yang besar. Saya juga mungkin pergi ke klinik berhampiran rumah dan tidak pergi. Tidak seperti itu.

Semuanya baik. Seorang wanita yang baik dengan pendekatan profesional. Tetapi saya tidak dapat pergi lagi, Olga Ivanovna tidak dapat membantu saya. Beliau memberi saya cadangan, mengatakan bagaimana untuk dirawat, tetapi tidak memberitahu saya apa diagnosis saya.

Doktor berpuas hati. Perundingan berjalan lancar.

Saya gembira. Doktor bercakap hebat. Pakar yang kompeten. Semuanya sesuai dengan saya. Atmosfera adalah normal.

Saya sangat menyukainya. Semuanya memuaskan. Doktor yang baik. Saya gembira dan akan pergi lagi.

Semuanya baik. Penerimaan gembira. Semua diatur.

Tidak puas hati dengan penerimaan. Dia mengarahkan saya ke pihak yang lain. Saya pergi ke doktor lain. Titova - kehilangan masa dan wang.

Semuanya sangat baik. Doktor yang sangat mesra. Dia sangat prihatin dan bersimpati.

Semuanya sangat baik. Saya suka doktor. Hari ini mengesyorkan seorang doktor. Klinik ini sangat baik, saya sangat menyukainya, semuanya bersih dan selesa di sana.

Pakar yang sopan, kompeten, dan berwibawa. Terima kasih banyak!

Ia adalah kali pertama. Sikap adalah baik hati. Pada penerimaan pertama saya agak menyukainya daripada tidak.

Doktor sangat baik, jelas dengan pengalaman, dia membantu saya.

Saya telah diberi ujian untuk masa sekarang. Secara umum, doktor agak bijak dan sopan. Pemeriksaan berjalan lancar. Secara umum, semuanya baik-baik saja, semuanya diatur.

Saya pada penerimaan untuk kali kedua, jadi saya suka segalanya. Secara umum, klinik ini mempunyai suasana yang selesa, kakitangan bercakap dengan sopan, ramah. Bersih dan selesa.

Semuanya baik, semuanya indah. Wanita cantik, penuh perhatian. Kesan pertama adalah positif.

Penerimaan adalah kedudukan tertinggi. Olga Ivanovna adalah doktor yang baik, dia membantu saya.

Seorang doktor yang baik, sangat prihatin, dengan bijak menjalankan penerimaan, menjelaskan dan menerangkan semuanya dengan baik.

Doktor gembira. Semua diatur.

Doktor yang baik, semua mendengarkan. Olga Ivanovna adalah profesional, penuh perhatian.

Olga Ivanovna, seorang doktor yang baik. Saya suka segalanya! Saya sangat gembira dengan penerimaan tetamu.

Dirawat dengan baik, dia seorang doktor yang baik. Harga penerimaan sesuai dengan kualiti perkhidmatan. Tidak apa-apa

Kami suka doktor, dia sangat prihatin, mendengar dan kemudian dia memberikan suntikan ubat penahan sakit.

Segalanya berpuas hati dengan saya, doktor memeriksa saya dan ubat-ubatan yang ditetapkan. Semua baik, terima kasih!

Penerimaan berjalan lancar, semuanya baik-baik saja. Dokter itu baik, saya pun menciumnya. Tidak ada kontra, semuanya baik-baik saja. Terima kasih banyak!

Sangat baik. Saya sangat gembira dengan semua. Doktor yang berkelayakan. Bersyukur kepadanya.

Semuanya baik-baik saja, saya sangat menyukai segala-galanya, semuanya layak. Olga Ivanovna adalah perhatian, saya suka rawatan. Saya akan pergi kepadanya lagi.

Tidak ada pertanyaan kepada doktor. Segala-galanya sesuai dengan saya. Olga Ivanovna adalah doktor yang baik. Dia mendiagnosis saya.

Doktor yang baik, prihatin dan mesra. Saya suka. Saya akan jumpa Olga Ivanovna lagi.

Doktor yang baik, cukup dan prihatin. Dia menasihati apa yang perlu dirawat. Kita sekarang melihatnya.

Profesional menjawab semua soalan secara terperinci dan menjelaskan, penuh perhatian, bijaksana, dia berpuas hati dengan pakar.

Saya suka doktor, dia melayani saya dengan penuh perhatian, menjawab soalan saya secara terperinci. Saya gembira.

Saya sangat suka doktor. Wanita yang sangat menyenangkan, penuh perhatian. Olga Ivanovna melantik dan melakukan apa yang saya perlukan, dengan baik.

Kami suka doktor dan kerana dia agak gembira dengan doktor, pada dasarnya semuanya berjalan dengan lancar pada penerimaan, iaitu, doktor berpuas hati.

Semuanya baik. Doktor dengan teliti memeriksa segala-galanya, membuat cadangan, rawatan dan peperiksaan yang ditetapkan.

Semua diatur. Pakar berpuas hati.

Penerimaan adalah perkara biasa. Saya tidak belajar apa-apa yang baru, hanya doktor mengesahkan diagnosis saya dan menerima peperiksaan.

Saya tidak pernah bersamanya, kerana semuanya sesuai dengan saya. Doktor itu penuh perhatian, baik.

Penerimaan adalah tepat pada waktunya. Doktor meminta segala-galanya, diberitahu, dihantar untuk ujian tambahan, akan ada penerimaan lain. Doktor yang kompeten yang tahu.

Penerimaan berjalan lancar. Doktor menetapkan preskripsi, pil dan ubat-ubatan. Kami berpuas hati.

Semuanya berjalan lancar. Olga Ivanovna adalah doktor yang baik, pakar yang berkelayakan.

Adakah anda membuat temujanji untuk melihat doktor di laman web kami? Tinggalkan ulasan anda, kami akan menyiarkannya selepas pengesahan.

Titova
Olga Ivanovna

Kajian rawak

Jadual kerja

Titova Olga Ivanovna

Titova Olga Ivanovna. Ulasan

Ulasan sebenar sahaja

Kami hanya menerbitkan ulasan yang diterima daripada orang yang menghadiri temujanji doktor ini.

Ulasan doktor

Titova Olga Ivanovna. Di mana perlu

"SM-Clinic" di jalan. Clara Zetkin

Semuanya baik, tiada masalah. Valentina Konstantinovna adalah doktor yang baik. Beliau memberitahu saya segala-galanya, dengan sopan mendengarkan dan merawat rawatan.

atau hubungi melalui telefon

Selepas menghantar dengan anda tidak lama lagi
pakar pusat panggilan akan menghubungi dan menjelaskan segala-galanya
soalan yang anda berminat

Titova Olga Ivanovna

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Olga Titova - Pelantikan

Untuk membuat temujanji dengan doktor Olga Titovoy, sudah cukup untuk mengisi borang yang mudah dengan mengklik butang "Daftar pada penerimaan". Doktor Titova Olga Ivanovna mengadakan resepsi di klinik "SM-Clinic on Klara Zetkin" di alamat Moscow, Voykovsky district, ul. Clara Zetkin 33, Bldg. 28

Meninggalkan permintaan untuk rakaman, pengendali akan menghubungi anda dalam masa 10 minit, memberikan nasihat profesional percuma dan membantu anda mencari masa penerimaan yang mudah.

92% pesakit mencadangkan Olga Ivanovna Titova sebagai pakar yang memenuhi syarat dan berpuas hati dengan penerimaan.

MedCenters.Online

Perkhidmatan doktor doktor, klinik

Olga Titova (rheumatologist) - membuat temu janji dengan doktor di Moscow melalui Internet

Titova Olga Ivanovna

Doktor mengalami 46 tahun.

Kos kemasukan - dari tahun 1800

Maklumat mengenai doktor - Titova Olga Ivanovna

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

Alamat klinik di mana doktor menerima - Olga Titova

Pusat Perubatan Pelbagai Disiplin - Klinik CM pada Clara Zetkin

Pusat perubatan pelbagai disiplin menyediakan rangkaian perkhidmatan perubatan dan diagnostik yang paling luas untuk orang dewasa. Anda boleh sampai ke pusat dengan pengangkutan awam dari stesen metro Voykovskaya (nombor bas 90 ke hentian Klara Zetkin).

Moscow, st. Clara Zetkin, 33, Bldg. 28

u0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499 519-36-73 ">>>>>

Titova Olga Ivanovna

Kos kemasukan - 1800r.

Pakar dalam rawatan penyakit peradangan dan degeneratif sendi dan tulang belakang, memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral. Beliau mengambil bahagian dalam ujian klinikal antarabangsa untuk menguji ubat-ubatan yang digunakan dalam reumatologi.

  • rawatan penyakit radang dan radang sendi dan tulang belakang (arthritis rheumatoid, psoriatic arthritis, ankylosing spondylitis, spondyloarthropathy reaktif, arthrosis sendi bahagian atas dan bawah kaki, periarthritis);
  • memiliki teknik suntikan intra-artikular dan blokade paravertebral.
  • Diploma dalam "Perubatan Am" (Kes Terapi dan Prophylactic) ", Institut Perubatan Voronezh State (1972)
  • Residensi dalam "Terapis", Direktorat Utama Ketiga Kementerian Kesihatan USSR (1974)
  • Residensi dalam "Cardiorheumatology" khusus, Hospital Bandar Raya Pertama, Moscow (1978)

Pugacheva Evgenia Viktorovna

27 tahun pengalaman / Doktor kategori tertinggi,

Kos kemasukan - 1800r.

Doktor arthrologist-rheumatologi, ahli fisioterapi. Terlibat dalam diagnosis dan rawatan beberapa penyakit rheumatologi. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam rheumatologi dan fisioterapi. Menggunakan kaedah menggunakan glucocorticoids, chondroprotectors dan ubat lain. Memiliki hampir semua jenis manipulasi intra-artikular dan blokade. →